Τρίτη, 19/03/24, 11:52:42
Main
Registration
Login
In-PC..Ο Σκοπος Μας Η Ευχαριστηση Σας
Welcome Guest | RSS
Site menu
Tag Board
500
Statistics

Σύνολο Οnline: 1
Επισκέπτες 1
Μέλη: 0

Το τελευταίο ραντεβού για τίτλο στην ποδοσφαιρική περίοδο, δίνεται στο ΟΑΚΑ και ο τελικός του Κυπέλλου σίγουρα προβάλει ανοιχτός σε κάθε αποτέλεσμα πόσο μάλλον από τη στιγμή που θα αναμετρηθούν δύο παραδοσιακές δυνάμεις της χώρας.

Ο Ολυμπιακός με τον αέρα της κατάκτησης του πρωταθλήματος αλλά και των δύο επιτυχιών επί της ΑΕΚ στην Σούπερ Λίγκα, φαίνεται να μπαίνει με ένα αβαντάζ στον αγωνιστικό χώρο,όμως όπως έχει δείξει και το παρελθόν, σε ένα τέτοιο παιχνίδι δεν μπορούν να γίνουν προβλέψεις. Η «Ενωση» αντικρίζει την μεγάλη ευκαιρία για να κατακτήσει ένα τίτλο μετά από επτά χρόνια και σίγουρα το γεγονός αυτό αποδεικνύει ότι υπάρχει μεγάλη «δίψα» στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο προκειμένου η ομάδα να κλείσει την χρονιά με ένα τρόπαιο στην συλλογή της.

Οι δύο προπονητές έχουν βάλει τη δική τους «σφραγίδα» στις ομάδες τους και σίγουρα η μάχη στην προπονητική σκακιέρα θα κρίνει πολλά. Από την μία πλευρά ο Ερνέστο Βαλβέρδε, το θέμα της παρα ... Read more »

Views: 608 | Added by: JuVe913 | Date: 02/05/09 | Comments (0)

Εκατοντάδες πελώριοι παγετώνες, πάχους σχεδόν ενός χιλιομέτρου, ανιχνεύθηκαν κάτω από ένα λεπτό βραχώδες στρώμα σε διάφορες περιοχές του Αρη, ανάμεσά τους και η «Λεκάνη Ελλάς» στο νότιο ημισφαίριο.Οι παγετώνες, που βρέθηκαν σε ενδιάμεσα πλάτη και των δύο ημισφαιρίων, είναι πιθανώς τα απομεινάρια των τεράστιων καλυμμάτων πάγου που σκέπαζαν κάποτε τον πλανήτη, αναφέρουν οι ερευνητές στο περιοδικό Science.





Οι παγετώνες, κρυμμένοι κάτω από κορυφογραμμές και απότομους βράχους έγιναν ορατοί με το ραντάρ του δορυφόρου Mars Reconnaissance Orbiter της NASA.

Υπολογίζεται ότι έχουν όγκο 20.000 κυβικά χιλιόμετρα, μια ποσότητα νερού αρκετή για να σκεπάσει όλο τον πλανήτη με ένα στρώμα 20 εκατοστών. Ένας από τους παγετώνες είναι τριπλάσιος σε μέγεθος από την πόλη του Λος Αντζελες.

Η ανακάλυψη έρχεται να προστεθεί σε πρόσφατες ενδείξεις για τεράστιες θάλασσες που κάλυπταν κάποτε μεγάλες ... Read more »
Views: 645 | Added by: JuVe913 | Date: 25/12/08 | Comments (0)

Η εταιρία Polaroid ενίσχυσε τη συμμετοχή της στην αγορά φωτογραφικών ειδών του 21ου αιώνα κυκλοφορώντας πρώτη, παγκοσμίως, μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή στιγμιαίας λήψης. Η νέα Xiao (που σημαίνει «μικρή») ψηφιακή φωτογραφική μηχανή δίνει την ευχαρίστηση στον χρήστη να τραβήξει τις ίδιες στιγμιαίες φωτογραφίες που τραβούσε παλιά μόνο που τώρα αυτές είναι εναρμονισμένες στην ψηφιακή εποχή. Οι χρήστες μπορούν να τραβήξουν φωτογραφίες και να τις επεξεργαστούν με την τελευταία δημιουργία του Takara Tomy πριν τις εκτυπώσουν από τον ενσωματωμένο εκτυπωτή της.

Η μηχανή των 5 megapixels που κυκλοφορεί σε μαύρο, φούξια και πράσινο χρώμα εκτυπώνει φωτογραφίες 2-3 ιντσών μέσα σε 45 δευτερόλεπτα.

Η τελευταία κίνηση της Polaroid ακολουθεί την καλοκαιρινή κυκλοφορία του χειροκίνητου εκτυπωτή με την ονομασία “PoGo” (Πόγκο), ενός στιγμιαίου εκτυπωτή τσέπης (διαστάσεις:120x72x23.5mm) που εκτυπώνει φωτογραφίες τό ... Read more »
Views: 880 | Added by: JuVe913 | Date: 25/12/08 | Comments (0)

(Ενα θεμα που αφορα τις κοπελες)
Δεν θα χαρακτηριζόταν ως η τελευταία λέξη της μόδας, ωστόσο το νέο είδος επέμβασης, που προστέθηκε στη λίστα των πλαστικών χειρουργών, ονομάζεται «αισθητική επέμβαση ποδιών».Στη μακρινή Κίνα το υποχρεωτικό δέσιμο των γυναικείων πελμάτων θεωρήθηκε ένα βάρβαρο έθιμο και καταδικάστηκε διεθνώς. Στην Αμερική οι σχεδιαστικές προτάσεις των οίκων μόδας προωθούν τα ψηλοτάκουνα παπούτσια, που "καταδικάζονται" μεν από τα πόδια, ακολουθούνται δε από τις επιταγές της μόδας.


Μπρος στα κάλλη τι είναι ο πόνος, αναρωτιέται όποια αποφασίσει ότι τα λεπτεπίλεπτα πόδια της αξίζουν να φορούν αποκλειστικά και μόνο ψηλοτάκουνες γόβες. Η πλαστική στα δάχτυλα συνίσταται στο κόντεμα και ίσιωμα των δακτύλων και λέπτυνση ή πλήρη αφαίρεση του μικρού δακτύλου.

Πολλές Αμερικανίδες τα τελευταία χρόνια παίρνουν την απίστευτη απόφαση να ακρωτηριάσουν τα μικρά τους δάχτυλα, για να μπορούν να φορούν τις στενές φόρμες των παπουτσιών με τα ψηλά τακούνια, που υπαγορεύει η ... Read more »
Views: 615 | Added by: JuVe913 | Date: 20/12/08 | Comments (2)

Η τεχνολογία στην υπηρεσία του ανθρώπου. O βρετανός γιατρός Ντέιβιντ Νοτ εθελοντής στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό, πραγματοποίησε επέμβαση ακρωτηριασμού, καθοδηγούμενος από έναν συνάδελφό του μέσω…SMS!


Τραυματίας, ένας 16χρονος ο οποίος βρέθηκε μεταξύ διασταυρούμενων πυρών. Ο 52χρονος αγγειοχειρουργός, Ντέιβιντ Νοτ είδε ότι το χέρι του νεαρού εμφάνισε γάγγραινα που απειλούσε τη ζωή του.

Ο γιατρός, ωστόσο, δεν είχε προβεί στο παρελθόν σε επέμβαση ακρωτηριασμού και γι’ αυτό ζήτησε τη βοήθεια ενός συναδέλφου του στο Λονδίνο, ο οποίος τον καθοδήγησε μέσω γραπτών μηνυμάτων κινητού τηλεφώνου.

Η επέμβαση που πραγματοποιήθηκε στο νοσοκομείου του Ρουτσούρου,στέφθηκε τελικά από επιτυχία, καθώς ο ακρωτηριασμός έσωσε τη ζωή του 16χρονου.


Views: 654 | Added by: JuVe913 | Date: 20/12/08 | Comments (3)

Login form
Search
Calendar
«  Μάρτιος 2024  »
ΚυρΔεΤριΤετΠεμΠαρΣαβ
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Entries archive
Site friends
  • Create your own site

  • | Copyright MyCorp © 2024 | Powered by uCoz |