Σάββατο, 20/04/24, 02:31:29
Main
Registration
Login
In-PC..Ο Σκοπος Μας Η Ευχαριστηση Σας
Welcome Guest | RSS

                                                                                                         
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
IN-PC Ενας Κοσμος Σε Ενα Site » Αθλητικα » Ελληνικό Πρωτάθλημα » Βαλβέρδε: "Οι τελικοί είναι να τους κερδίζεις"
Βαλβέρδε: "Οι τελικοί είναι να τους κερδίζεις"
JuVe913Date: Σάββατο, 02/05/09, 04:35:52 | Message # 1
Group: Removed





Ο Ερνέστο Βαλβέρδε αποποιήθηκε τον τίτλο του φαβορί για τον Ολυμπιακού στον τελικό Κυπέλλου hellas on line κόντρα στην ΑΕΚ, καθώς υποστήριξε στην προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου στο ΟΑΚΑ πως η ομάδα του έχει τις ίδιες ακριβώς πιθανότητες με το συγκρότημα του Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε πάντως η τοποθέτηση του Ισπανού τεχνικού για το θέμα του συμβολαίου του, καθώς "πρόλαβε" τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων και μίλησε ο ίδιος για την ανανέωση, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι πρόθεσή του είναι να συνεχίσει τη συνεργασία με τον Ολυμπιακό και ότι επιθυμία του ήταν να είχε λήξει θετικά το θέμα από την περασμένη Δευτέρα.

"Προτιμώ να μη μιλήσω για το θέμα το συμβολαίου το δικό μου και των παικτών, αλλά για τον τελικό. Έχουν περάσει δύο εβδομάδες από τότε που μιλήσαμε με πρόεδρο. Την προηγούμενη εβδομάδα δεν περίμενε να έρθει ο εκπρόσωπός μου, ενώ η διοίκηση μετέθεσε στη συνέχεια το ραντεβου για την ερχόμενη εβδομάδα.

Η πρόθεσή μου είναι να συνεχίσω τη συνεργασία. Θα ήθελα να είχε λήξει το θέμα τη Δευτέρα που πέρασε. Η νέα συνάντηση είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη εβδομάδα αλλά δεν αλλάζει τίποτα. Δεν αλλάζω τη θέση μου και θέλω να συνεχίσω. Όταν ολοι συμφωνήσουμε θα το ανακοινώσουμε.

Από εδώ και πέρα δεν θέλω να μιλήσω για συμβόλαια και μεταγραφές γιατί αυτό δεν κάνει καλό στην ομάδα ενόψει τελικού.

Βρισκόμαστε εδώ για να διεκδικήσουμε την ευκαιρία να κερδίσουμε έναν τίτλο ακόμα, που είναι σημαντικό για όλες τις ομάδες", ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο Βάσκος τεχνικός, ο οποίος στη συνέχεια απάντησε σε ερωτήσεις των εκπροσώπων του Τύπου για το αγωνιστικό σκέλος του τελικού:

Για την αγωνιστική κατάσταση του Ολυμπιακού:

"Έχουμε 50% πιθανότητες καθώς όλα εξαρτώνται από ένα παιχνίδι. Παρότι έχουμε κερδίσει το πρωτάθλημα και πολλοί μας θεωρούν φαβορί, όμως σε έναν αγώνα δεν μπορούμε να μιλήσουμε για φαβορί. Αν παίζαμε για το πρωτάθλημα ίσως να ήμασταν το φαβορί. Η ΑΕΚ έχει χάσει τα ίδια ακριβώς παιχνίδια με εμάς.

Για το που θα κριθεί ο τελικός:

"Υπάρχει κάτι σημαντικό σε έναν τελικό, και αυτό είναι η συμπεριφορά με την οποία μπαίνει η ομάδα στο γήπεδο. Πιστεύω ότι το ματς θα είναι απο την αρχή κλειστό και σκληρό. Σίγουρα όμως πρέπει να έχουμε την αίσθηση ότι είμαστε εδώ για να κερδίσουμε. Δεν πρέπει να έχουμε την αίσθηση πως πρέπει να περιμένουμε. Πρέπει να προσπαθήσουμε να μην κάνουμε λάθη. Η ομάδα που δεν θα κάνει λάθη θα πάρει και το Κύπελλο".

Για το αν ο Ολυμπιακός θα παίξει ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας:

"Αυτός που θα παίξει καλυτερα θα έχει περισσότερες πιθανότητες να πάρει το Κύπελλο. Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε αυτό το παιχνίδι με αυτό του πρωταθλήματος. Τότε παίζαμε εκτός έδρας και με αβαντάζ στη βαθμολογία, ενώ ήρθε και το γρήγορο γκολ του Γκαλέτι. Δεν το κερδίσαμε καθόλου εύκολα, πιεστήκαμε πολύ και ήμασταν άσχημοι στις στημένες φάσεις (κόρνερ, φάουλ). Πρέπει να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι σε σχέση με εκείνο το ματς. Για να κερδίσουμε αυτή την ομάδα θα πρέπει να προσπαθήσουμε πάρα πολύ.

Για την χαλαρότητα τις τελευταίες ημέρες, και την κατάσταση στην οποία είναι η ομάδα:

"Έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας από τοτε που πήραμε το πρωτάθλημα. Πλέον θέλουμε τον τίτλο για να νιώσουμε πολύ καλα. Ήταν δύσκολο να διατηρήσουμε την συγκέντρωση μας αφού κατακτήσαμε το πρωτάθλημα όμως πλέον τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα. Οι παίκτες είναι συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι, ο τίτλος του πρωταθλήτή δεν μας χρησιμεύει να τον θυμόμαστε. Στο μυαλό όλων των παικτών είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Για τη δήλωση του Ντούσαν Μπάγεβιτς περί μεγαλύτερο κινήτρου της ΑΕΚ:

"Είναι σίγουρα ένα κίνητρο το τρόπαιο, και ο προπονητής της ΑΕΚ το λέει για να δώσει κίνητρο στους παίκτες του. Εμείς τον τίτλο του πρωταθλήματος τον έχουμε κερδίσει και δεν μας χρησιμεύει πια σε τίποτα. Εξάλλου οι τελικοί είναι για να τους κερδίζεις, οι παίκτες ξέρουν πως έχουν πολλά πράγματα να κερδίσουν από αυτόν τον τελικό.

Για το εάν θα είναι αποτυχημένη χρονιά αν χαθεί το Κύπελλο.

"Όταν βγαίνεις στον αγωνιστικό χώρο μπορείς να κερδίσεις η να χάσεις. Εμείς βγαίνουμε μόνο για να κερδίσουμε. Η ευκαιρία να κερδίσεις δύο τίτλους είναι επιτυχία, και είμαστε ένα βήμα από αυτό το στόχο".

Attachments: 5315656.jpg (24.6 Kb)
 
IN-PC Ενας Κοσμος Σε Ενα Site » Αθλητικα » Ελληνικό Πρωτάθλημα » Βαλβέρδε: "Οι τελικοί είναι να τους κερδίζεις"
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


| Copyright MyCorp © 2024 | Powered by uCoz |