Παρασκευή, 29/03/24, 17:58:35
Main
Registration
Login
In-PC..Ο Σκοπος Μας Η Ευχαριστηση Σας
Welcome Guest | RSS

                                                                                                         
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
IN-PC Ενας Κοσμος Σε Ενα Site » Αθλητικα » Ελληνικό Πρωτάθλημα » ΑΕΚ: Με το βλέμμα στον τελικό
ΑΕΚ: Με το βλέμμα στον τελικό
arkasDate: Δευτέρα, 27/04/09, 15:37:07 | Message # 1
Music Moderator
Group: General Moderators
Messages: 71
Reputation: 3
Status: Offline

Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Χουάνφραν στον σαββατιάτικο (20:30, Alpha) τελικό με τον Ολυμπιακό. Ο Ισπανός μπακ της ΑΕΚ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θα αποφασίσει αν είναι σε θέση να πάρει μέρος στον αγώνα με τους Πειραιώτες. Σε ό,τι αφορά τον Ραφίκ Τζεμπούρ και τον Σωτήρη Κυργιάκο, οι δύο παίκτες αναμένεται να αγωνιστούν κανονικά κόντρα στους «ερυθρόλευκους».

Προσοχή εν όψει τελικού

Δίκαιη μπορεί να χαρακτηριστεί η χθεσινή ισοπαλία (1-1) της ΑΕΚ στην έδρα του Εργοτέλη. Οι παίκτες της «Ένωσης» είχαν το μυαλό τους στον επερχόμενο τελικό Κυπέλλου, αφού δεν μπόρεσαν σε καμία στιγμή να γίνουν το αφεντικό του αγώνα. Αυτό φάνηκε από τις κινήσεις πολλών ποδοσφαιριστών μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και στην πειραματική ενδεκάδα που παρέταξε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Το αποτέλεσμα του Παγκρήτιου έχει αντίκτυπο στα play offs που αρχίζουν στις 10 Μαΐου. Η βαθμολογία του θεσμού της Superleague έχει ως εξής: ΠΑΟΚ 3, Παναθηναϊκός 2, ΑΕΚ 1, Λάρισα 0.

Το «καμπανάκι» του Μπάγεβιτς

Από τη συζήτηση που θα έχει με τους διοικούντες την ΑΕΚ θα εξαρτηθεί η παραμονή του Ντούσαν Μπάγεβιτς, όπως δήλωσε ο ίδιος στο «Creta TV», μετά το τέλος του αγώνα με τον Εργοτέλη. «Εχω συμβόλαιο με την ΑΕΚ, αλλά δεν ξέρω αν θα παραμείνω και του χρόνου στην ομάδα. Αυτό θα εξαρτηθεί από τη συζήτηση που θα κάνουμε με τη διοίκηση μετά τον τελικό», ήταν τα λόγια του Σερβοέλληνα τεχνικού. Οι νέες δηλώσεις του «Ντούσκο» δημιουργούν προβληματισμό, καθώς εκείνος ήταν που αναμόρφωσε την ομάδα και άλλαξε την εικόνα που είχε μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου (όταν υπήρξε το «διαζύγιο» με τον Γιώργο Δώνη).

Ερχεται αύριο ο Νοτιάς

Μετά από περίπου τρεις μήνες, ο Νίκος Νοτιάς θα βρίσκεται πάλι στην Αθήνα. Ο αποκλειστικός χρηματοδότης της ομάδας έρχεται στην Ελλάδα για να συναντηθεί με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος θέλει να ενημερωθεί για τις προθέσεις των διοικούντων για την επόμενη σεζόν. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός επιθυμεί να υπάρξουν αλλαγές στο ποδοσφαιρικό τμήμα, όπως στο σκάουτινγκ, όπου θέλει να εντάξει δικούς του ανθρώπους (Βασίλης Τσιάρτας, Μιχάλης Κασάπης και Χρήστος Βασιλόπουλος).

Το παραπάνω αίτημα αναμένεται να γίνει αποδεκτό από τους ιθύνοντες. Οι κ.κ. Νοτιάς, Θανόπουλος και Μπάγεβιτς θα τα πουν πριν από τον τελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, αφού ο πρώτος θα έρθει αύριο στην πρωτεύουσα. Η διοίκηση υποστηρίζει ότι το ρόστερ της ομάδας θα ενισχυθεί, χωρίς όμως να διατεθούν αρκετά χρήματα.

Ανακοίνωση για τα εισιτήρια

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει ότι τα εισιτήρια του τελικού του Κυπέλλου, που υπήρχαν προς διάθεση για τους κατόχους διαρκείας, εξαντλήθηκαν το Σάββατο. Τα εναπομείναντα 1000 εισιτήρια θα διατεθούν σήμερα Δευτέρα, από τις 14:00, αποκλειστικά και μόνο από το εκδοτήριο που βρίσκεται στη Λεωφόρο Κύμης. Παρακαλούνται οι φίλαθλοι να μην προσέρχονται σε κανένα άλλο σημείο πώλησης, καθώς δεν θα υπάρχουν εισιτήρια», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Τι δήλωσαν οι παίκτες της ΑΕΚ μετά το ματς με τον Εργοτέλη

Ταμαντανί Ενσαλίβα: «Ελπίζω να κερδίσουμε στον τελικό του Κυπέλλου. Είναι ένας τίτλος και τον θέλουμε πολύ. Ελπίζω να είμαι βασικός σ' αυτό το παιχνίδι, αλλά αν δεν είμαι, δεν θα με ενοχλήσει, γιατί είμαι κομμάτι της ομάδας και ό,τι αποφασίσει ο προπονητής θα το αποδεχτώ».

Σεμπάστιαν Σάχα: «Είναι δεδομένο ότι θέλαμε να κερδίσουμε και για τα πλέι οφ, αλλά και γιατί η ψυχολογία μας θα ήταν διαφορετική. Ομως, δεν πιστεύω ότι αυτό το αποτέλεσμα θα μας επηρεάσει εν όψει τελικού. Θα προετοιμαστούμε σωστά, θα τα δώσουμε όλα και θα πάμε για να κερδίσουμε».

Ολιβιέ Ενσαμπαμφούμου: «Είμαι ευχαριστημένος που έπαιξα, αλλά όχι από την απόδοσή μου, γιατί έχω να παίξω ποδόσφαιρο δύο χρόνια σε τέτοιο επίπεδο. Δεν έπαιξα όπως πραγματικά μπορώ, έχω περισσότερα να δώσω. Πιστεύω ότι η ομάδα έπαιξε δυνατά. Αγωνίστηκαν πολλά νέα παιδιά που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής, αλλά όλοι δείξαμε πάθος και θέληση για να κερδίσουμε», είπε αρχικά ο Γάλλος αμυντικός, ο οποίος απέφυγε να μιλήσει για τις πιθανότητες παραμονής του μετά τη λήξη του εξάμηνου συμβολαίου του. «Εγώ θα ασχοληθώ με τα αγωνιστικά και θα αφήσω τα συγκεκριμένα θέματα για τον μάνατζέρ μου και τη διοίκηση».

Εντίνιο: «Ολοι θέλουμε να κερδίζουμε. Και όταν βάζει ένας γκολ, κερδίζει όλη η ομάδα. Αυτό που θέλουμε είναι να συνεχίσουμε ενωμένοι και να πάμε στον τελικό για να τα δώσουμε όλα και να πάρουμε το Κύπελλο. Θα μπορούσε αυτό το γκολ να μας χαρίσει τη νίκη, αλλά ο Εργοτέλης είναι καλή ομάδα, έπαιξε καλά και κατάφερε να ισοφαρίσει».

Ζεράλντο Αλβες: «Θέλαμε πολύ να κερδίσουμε, αλλά ο Εργοτέλης είναι καλή ομάδα, έπαιξε καλά. Εμείς είχαμε πολλές αλλαγές. Οσοι παίξαμε θέλαμε να δείξουμε ότι μπορούμε να βοηθήσουμε, ακόμα και για τον τελικό, όμως δυστυχώς δεχτήκαμε ένα γκολ πολύ γρήγορα έπειτα από αυτό που βάλαμε και δεν νικήσαμε», τόνισε ο Πορτογάλος αμυντικός και αναφέρθηκε στον τελικό του Κυπέλλου: «Ελπίζω να γίνει ένα καλό παιχνίδι. Εμείς από την πλευρά μας θα τα δώσουμε όλα, πάμε για να κερδίσουμε τον τίτλο».

Περπαρίμ Χετεμάι: «Είχαμε πει ότι θα κοιτάξουμε το Κύπελλο μετά το συγκεκριμένο παιχνίδι. Αν είχαμε βάλει το πέναλτι, θα είχαμε νικήσει. Είχαμε περισσότερες ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να κερδίσουμε. Τώρα έχουμε το Κύπελλο και τα πλέι οφ. Εγώ το μόνο που θέλω είναι να παίζω όσο περισσότερο γίνεται».

Attachments: 7597127.jpg (12.6 Kb)


 
IN-PC Ενας Κοσμος Σε Ενα Site » Αθλητικα » Ελληνικό Πρωτάθλημα » ΑΕΚ: Με το βλέμμα στον τελικό
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


| Copyright MyCorp © 2024 | Powered by uCoz |