Παρασκευή, 26/04/24, 17:29:41
Main
Registration
Login
In-PC..Ο Σκοπος Μας Η Ευχαριστηση Σας
Welcome Guest | RSS

                                                                                                         
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
IN-PC Ενας Κοσμος Σε Ενα Site » Αθλητικα » Ελληνικό Πρωτάθλημα » Πανσερραικος-Ηρακλης 0-0
Πανσερραικος-Ηρακλης 0-0
alex11Date: Παρασκευή, 09/01/09, 18:45:25 | Message # 1
Gadgetakias
Group: Administrators
Messages: 121
Reputation: 5
Status: Offline
Την τρίτη της, εντός έδρας, ισοπαλία παραχώρησε σήμερα η ομάδα μας. Η λήξη του αγώνα βρήκε ισόπαλους χωρίς τέρματα τον Πανσερραϊκό με τον Ηρακλή. Τα «λιοντάρια», παρά τις σημαντικές απουσίες, πάλεψαν αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν το νικητήριο γκολ.

Χιούγκο Μπρος

«Είμαι ευχαριστημένος με την ιδιοσυγκρασία και την αγωνιστικότητα των παιχτών μου, αλλά δεν είμαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα. Δεν κάναμε παιχνίδι τόσο καλό όπως με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος προσπαθούσε να παίξει ποδόσφαιρο. Παίξαμε απέναντι σε ένα δύσκολο αντίπαλο που είχε μόνιμα πίσω από τη μπάλα επτά - οκτώ παίχτες, με αποτέλεσμα να μην έχουμε χώρους στη διάθεση μας. Είναι εμφανές όταν σε τέτοιες περιπτώσεις δεν έχεις ένα καθαρόαιμο φορ, το οποίο θα παίξει ψηλά στην κορυφή, τότε είναι πολύ δύσκολο να δημιουργήσεις ευκαιρίες. Ελλείψει επιθετικού, αναγκαστήκαμε να μπει στην κορυφή ο Σωτήρης Κωνσταντινίδης, η θέση του οποίου, όμως, είναι πίσω από τον επιθετικό. Το αποτέλεσμα του αγώνα ήταν δίκαιο».
Μάκης Κατσαβάκης

«Από την αρχή κυριαρχήσαμε σ’ όλους τους τομείς. Πήγανε να βγούνε ακόμη περισσότερες ευκαιρίες απ’ ότι βγήκανε, βασιζόμενη σε μια πολύ καλή και οργανωμένη αμυντική σκέψη. Ο Πανσερραϊκός με τις απουσίες που είχε ήταν επιθετικά αδύνατος σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια αλλά και η πολύ καλή μας συμπεριφορά μας κράταγε στο μηδέν. Θα δουλέψουμε ακόμη περισσότερο. Μας περιμένει ένα δύσκολο πρόγραμμα και νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε να απομακρυνθούμε από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ειλικρινά το λέω, ο Πανσερραϊκός δικαιούται και πρέπει να μείνει στην κατηγορία».

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Κηπουρός, Γαλανόπουλος, Καλλιμάνης, Καλί, Πιπίνης (46΄ Μούταβζιτς), Αουρέλιο, Μιλένκοβιτς, Αμπουμπακάρι (79΄ Διγκόζης), Κωνσταντινίδης, Ζουντί, Μπαϊκαρά.
ΗΡΑΚΛΗΣ: Κοβαλέφσκι, Παπαζαχαρίας, Κατσαμπής, Γιαννούλης, Σαρακατσάνος, Επστάιν (90΄ Ιωαννίδης), Φούφουλας, Παπαστεργιανός, Γκαρσία, Γιάντσης (77΄ Κονέ), Κωνσταντίνου.

Διαιτητής: Χαραλαμπίδης (Καβάλας)
Κίτρινες κάρτες: Ζουντί – Επστάιν

Attachments: 6740834.jpg (7.1 Kb) · 7525640.jpg (44.1 Kb)
 
IN-PC Ενας Κοσμος Σε Ενα Site » Αθλητικα » Ελληνικό Πρωτάθλημα » Πανσερραικος-Ηρακλης 0-0
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


| Copyright MyCorp © 2024 | Powered by uCoz |