Παρασκευή, 26/04/24, 16:45:21
Main
Registration
Login
In-PC..Ο Σκοπος Μας Η Ευχαριστηση Σας
Welcome Guest | RSS

                                                                                                         
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
IN-PC Ενας Κοσμος Σε Ενα Site » Αθλητικα » Ελληνικό Πρωτάθλημα » Θρασύβουλος-Λάρισα 0-0
Θρασύβουλος-Λάρισα 0-0
kyrias4Date: Δευτέρα, 05/01/09, 02:20:09 | Message # 1
Admin
Group: Administrators
Messages: 253
Reputation: 0
Status: Offline
Η παράδοση... συνεχίστηκε στη Φυλή, με το Θρασύβουλο να αποτυγχάνει στην έβδομη φετινή προσπάθειά του για εντός έδρας νίκη (2 ισοπαλίες και 5 ήττες ο μέχρι στιγμής απολογισμός), μένοντας στο "στείρο" 0-0 με τη Λάρισα.

Το αποτέλεσμα αυτό κράτησε την ομάδα του Σάκη Τσιώλη καθηλωμένη στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα, ενώ στον αντίποδα οι "βυσσινί" μετρούν μόλις δύο νίκες στις 11 τελευταίες αγωνιστικές, με την τελευταία τους μακριά από το "Αλκαζάρ" να είναι στις 27 Σεπτεμβρίου κόντρα στον Πανσερραϊκό.

Στο αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης, αμφότερες οι ομάδες είχαν ευκαιρίες για τη νίκη, όμως αφενός τα άσχημα τελειώματα των παικτών τους και αφετέρου η καλή κατάσταση των Κοτσόλη και Θρασύβουλου κράτησαν το "μηδέν".

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο Θρασύβουλος δε νίκησε τους "βυσσινί" εντός έδρας, μετά από τρεις νίκες στα προηγούμενα ισάριθμα ματς των δύο ομάδων στη Φυλή (δύο για τη Γ' Εθνική και ένα για το Κύπελλο Ελλάδας).

Οι συνθέσεις των ομάδων
Θρασύβουλος (Σάκης Τσιώλης): Πεκάνια, Μπαριέντος, Βεντούρα, Σωτήρχος, Ροκάστλ, Λιαπάκης (81' Μαρτορέλ), Χλωρός (70' Κόζλεϊ), Μίχος, Τράκοβιτς, Κατσίκης (76' Χετεμάι), Γκονσάλβες

Λάρισα (Μαρίνος Ουζουνίδης): Κοτσόλης, Βενετίδης, Κυριακίδης (55' Τσίγκας), Γκουέλα (74' Κυριάκος), Πάρα, Σαρμιέντο, Φωτάκης (85' Ιγκλέσιας), Ααράμπ, Φεράρι, Βέμπερ, Ζουράφσκι

Διαιτητής: Μ.Λαμπρόπουλος (Ηλείας)

Βοηθοί διαιτητή: Δ.Γούκος (Ηπείρου), Δ.Τάτσης (Ηπείρου)

Κίτρινες κάρτες: Άαραμπ (4'), Τράκοβιτς (37'), Κατσίκης (69')

Κόκκινες: -

Με μια ματιά
Το παιχνίδι στη Φυλή είχε εκ των προτέρων μεγάλη βαθμολογική σημασία και για τις δύο ομάδες, ειδικά για τους τελευταίους στην κατάταξη γηπεδούχους, ωστόσο η εικόνα που παρουσίασαν Θρασύβουλος και Λάρισα στο πρώτο 25λεπτο της αναμέτρησης ήταν αποκαρδιωτική.

Η διακοπή την προηγούμενη εβδομάδα λόγω εορτών δεν άφησε ανεπηρέαστους τους 22 ποδοσφαιριστές, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να μην έχει ρυθμό στο ξεκίνημα και τους δύο μονομάχους να αδυνατούν να κάνουν καλούς συνδιασμούς και να "πατήσουν" στην αντίπαλη περιοχή.

Η πρώτη "υποψία" φάσης ήταν μία σέντρα του Γκουέλα από τα δεξιά στο 16' που μπλόκαρε σταθερά ο Πεκάνια, ενώ χρειάστηκε να περάσουν 28 λεπτά (!) για να γίνει το πρώτο αξιόλογο σουτ στο ματς, με τον Ματσέι Ζουράφσκι να στέλνει τη μπάλα έξω από το αριστερό δοκάρι με σουτ εκτός περιοχής.

Η "απάντηση" από τους γηπεδούχους δεν άργησε να έρθει, με το γυριστό σουτ του Χλωρού (μετά από λάθος του Φεράρι) από το ύψος της μεγάλης περιοχής στο 31' να περνάει δίπλα από το δεξί δοκάρι του Κοτσόλη, ενώ ακολούθησε "μπαράζ" χαμένων ευκαιριών και από τις δύο ομάδες, που κυνήγησαν με μεγαλύτερη διάθεση σε σχέση με το ξεκίνημα το γκολ.

Στο 32' η Λάρισα έφτασε πολύ κοντά στο να ανοίξει το σκορ, με τον Ζουράφσκι να παίρνει την κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Φωτάκη και τον Πεκάνια να διώχνει με υπερένταση σε κόρνερ, ενώ μετά από ένα διάστημα κυριαρχίας των "βυσσινί", η ομάδα του Σάκη Τσιώλη ξαναέγινε απειλητική στο 38'.

Ο Μπαριέντος απέφυγε περίτεχνα δύο αντιπάλους στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής και έκανε παράλληλη μπαλιά στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας, ο Χλωρός έγινε τελικός κάτοχός της, με το σουτ που επιχείρησε να υποχρεώνει τον Κοτσόλη να πέσει στην αριστερή γωνία του και να μπλοκάρει με δυσκολία.

Το ματς είχε αποκτήσει... τρελό ρυθμό και στο αμέσως επόμενο λεπτό (39'), οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη "σπατάλησαν" μία ακόμα εξαιρετική ευκαιρία, με τον Σαρμιέντο να κάνει παράλληλο γύρισμα από τα αριστερά, και τον Ζουράφσκι από πλεονεκτική θέση να στέλνει με προβολή τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Πεκάνια.

Στο 41' ο Γκουέλα ελίχθηκε ωραία από τα δεξιά, όμως το σουτ που έκανε μέσα από την περιοχή βρήκε σε ετοιμότητα τον Πεκάνια, ενώ ο κύκλος των χαμένων ευκαιριών στο τελευταίο τέταρτο του ημιχρόνου έκλεισε με διαγώνιο σουτ του Χλωρού, που απέκρουσε ασθενώς ο Κοτσόλης για να διώξει σε κόρνερ ο Βέμπερ.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος και στα πρώτα επτά λεπτά κατάφεραν να ανησυχήσουν δύο φορές τους Θεσσαλούς. Στο 48' ο Κοτσόλης αιφνδιάστηκε στο σουτ του Κατσίκη από θέση πλάγια δεξιά και έδιωξε σε κόρνερ, ενώ στο 52' ο Ουέλιγκτον "δοκίμασε" το πόδι του έξω από την περιοχή, στέλνοντας τη μπάλα να περάσει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του γκολκίπερ των "βυσσινί".

Στο 55' ο Μαρίνος Ουζουνίδης έριξε στο ματς έναν ακόμη επιθετικό, τον Τσίγκα (αντί του Κυριακίδη) θέλοντας να μεταφέρει το παιχνίδι προς τα αντίπαλα καρέ, με τους Θεσσαλούς να γίνονται επικίνδυνοι μόλις στο επόμενο λεπτό.

Ο Βέμπερ μπήκε με ωραία ατομική ενέργεια από τα δεξιά και έκανε δυνατό σουτ από πλάγια θέση, με τον Πεκάνια να δείχνει για μία ακόμη φορά τα αντανακλαστικά του, διώχνωντας ενστικτωδώς σε κόρνερ.

Η Λάρισα άρχισε να πιέζει την εστία του Θρασύβουλου και στο 63' δημιούργησε νέα καλή ευκαιρία, με τον Γκουέλα να αποφεύγει με όμορφο τρόπο δύο αντιπάλους (σε κούρσα κατά μέτωπο) και να κάνει το σουτ με το αριστερό, αναγκάζοντας τον Πεκάνια να πέσει στην αριστερή του γωνία και να απομακρύνει.

Στο 69' η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ μετά από εκτέλεση φάουλ του Φωτάκη από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, ενώ ο Θρασύβουλος προσπάθησε να "χτυπήσει" στο 71', με την κεφαλιά του Βεντούρα όμως μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπαριέντος να περνάει άουτ.

Στα επόμενα λεπτά, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, με την επόμενη φάση άξια αναφοράς να είναι στο 83' η εκτέλεση φάουλ του Κυριάκου λίγα μέτρα εκτός περιοχής που έφυγε έξω από το δεξί δοκάρι του Πεκάνια.

Ο Θρασύβουλος έκανε απεγνωσμένες προσπάθειες μέχρι το τέλος του 90λεπτου αλλά και στα τέσσερα λεπτά των καθυστερήσεων για να φτάσει στο γκολ προκειμένου να "ξεκολλήσει" από τον πάτο της βαθμολογίας, όμως δεν έκανε στο διάστημα αυτό ούτε μία φάση, με το 0-0 να μένει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Λαμπρόπουλου.

Συνέντευξη Τύπου
Σάκης Τσιώλης (τεχνικός Θρασύβουλου): "Αυτό που μας έλειψε ήταν το γκολ. Παίξαμε σαν να αρχίζαμε τη χρονιά σήμερα, με τρεις καλές προσθήκες στο ρόστερ, προσπαθήσαμε, είχαμε ευκαιρίες, αλλά ήμασταν άτυχοι. Δεν έχουμε πια πολλά να χάσουμε. Η εικόνα μας και στο σημερινό παιχνίδι, αλλά και σε εκείνα με τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ και τον Αρη, με κάνει αισιόδοξο.

Εχουμε άλλα οχτώ ματς στην έδρα μας, αρχής γενομένης από την επόμενη αγωνιστική, και μπορούμε να μαζέψουμε 21 με 22 βαθμούς μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και πρέπει να προετοιμαστούμε καλά για το επόμενο παιχνίδι, ώστε να κάνουμε την αντεπίθεση για την σωτηρία".

Μαρίνος Ουζουνίδης (τεχνικός Λάρισας): "Ξέραμε ότι με νίκη σήμερα ανεβαίναμε σημαντικά στην βαθμολογία, αλλά δεν κάναμε τίποτα από αυτά που χρειάζονταν για να κερδίσουμε, και ήμασταν πολύ μέτριοι απέναντι σε μια ομάδα που έχει διαφορετικούς στόχους από μας.

Το ματς ήταν κακό ποιοτικά, αλλά θα μπορούσαμε να έχουμε σκοράρει, όπως και ο Θρασύβουλος βέβαια. Το θέμα είναι ότι η ισοπαλία δεν μας ευνοεί. Τέτοια αποτελέσματα σου δίνουν βαθμούς, αλλά όχι την απαραίτητη ώθηση ώστε να ανέβεις επίπεδο. Ο Θρασύβουλος αδικείται σαφώς από τους βαθμούς που έχει, και του εύχομαι να πάει καλύτερα στην συνέχεια".

Όλα τα λεφτά...
Ο Πεκάνια, που με κεκτημένη... ταχύτητα από τη σπουδαία εμφάνισή του στο "Καραϊσκάκη" στον τελευταίο αγώνα του 2008, προσέθεσε μία ακόμα καλή εμφάνιση στο ενεργητικό του, επεμβαίνοντας όποτε χρειαζόταν θετικά απέναντι στους παίκτες της Λάρισας.

Τα τελευταία 15 λεπτά στο πρώτο ημίχρονο, όπου χάθηκε σωρεία ευκαιριών και από τις δύο ομάδες.

Ας ξεχάσουμε καλύτερα...
Το κάκιστο θέαμα που "προσέφεραν" οι δύο ομάδες στο πρώτο ημίωρο, όπου έγινε μόλις ένα αξιόλογο σουτ.

Την αδυναμία του Θρασύβουλου να εκμεταλλευτεί την έδρα του, αγνοώντας ακόμα εκεί το πρώτο "τρίποντο" και έχοντας μαζέψει μόλις 2 βαθμούς σε επτά ματς.

Την Λάρισα των εκτός έδρας αγώνων, η οποία μακριά από το "Αλκαζάρ" χάνει σημαντικό μέρος της δυναμικότητάς της, με αποτέλεσμα να μετράει μόλις μία νίκη σε οκτώ εξόδους της.

Attachments: 3547657.jpg (49.9 Kb)
 
IN-PC Ενας Κοσμος Σε Ενα Site » Αθλητικα » Ελληνικό Πρωτάθλημα » Θρασύβουλος-Λάρισα 0-0
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


| Copyright MyCorp © 2024 | Powered by uCoz |