Τρίτη, 16/04/24, 12:14:53
Main
Registration
Login
In-PC..Ο Σκοπος Μας Η Ευχαριστηση Σας
Welcome Guest | RSS

                                                                                                         
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
IN-PC Ενας Κοσμος Σε Ενα Site » Games » Νεα Παιχνιδια » Tomb Raider Underworld
Tomb Raider Underworld
alex11Date: Σάββατο, 20/12/08, 11:45:15 | Message # 1
Gadgetakias
Group: Administrators
Messages: 121
Reputation: 5
Status: Offline

Εξωτικές τοποθεσίες, υποβρύχιες εξερευνήσεις, γρίφoι και μια Lara για φίλημα... H νέα περιπέτεια της Lara Croft με τον υπότιτλο Underworld, η οποία αναπτύσσεται εδώ και 2,5 χρόνια. Το επίπεδο που προβλήθηκε βρίσκει τη Lara πάνω σε ένα σκάφος που πλέει στη Μεσόγειο και η σκηνή αυτή θα πρέπει να θεωρείται από τις βασικές στο Underworld, μιας και σε αυτό τον τίτλο θα έχουμε αρκετά μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού να λαμβάνει χώρα μέσα στο νερό.
Αφού φοράει την ειδική στολή (που της επιτρέπει να αναπνέει χωρίς τη συνοδεία μετρητών κάτω από την επιφάνεια), η ηρωίδα βουτάει προς το βυθό και μετά από μια σύντομη περιήγηση σε ένα αχανές μπλε περιβάλλον, τα πρώτα στοιχεία κάνουν την εμφάνισή τους. Αρκετά μεγάλα βράχια και φύκια στήνουν το σκηνικό της δράσης και σκοπός είναι η είσοδος σε μία σπηλιά που έχει σφραγιστεί από τρεις μεγάλες πέτρες.
Σε επίπεδο οχημάτων, η μηχανή θα κάνει συχνά πυκνά την εμφάνισή της και η Lara θα μπορεί να τη χρησιμοποιεί όχι μόνο για να κυνηγάει κακούς, αλλά και για να περνάει σημεία που με τα πόδια θα της ήταν αδύνατον. Το εν λόγω μεταφορικό μέσο αναμένεται να έχει πολύ πιο ενεργή συμμετοχή στα τεκταινόμενα της περιπέτειας. Ένα ακόμη σημείο που αξίζει να σταθούμε είναι ο ειδικός 3D χάρτης κάθε επιπέδου που έχει η Lara στη διάθεσή της και εμφανίζεται με τη μορφή sonar, προβάλλοντας με απλά πολύγωνα το επίπεδο και τα σημεία στα οποία βρίσκονται εχθροί (αποκαλύπτοντας παράλληλα πολλά σημεία που είναι «κρυμμένα»). Τέλος, πρέπει να τονίσουμε ότι από άποψης user interface, η οθόνη είναι... πεντακάθαρη με την ένδειξη για τα όπλα που κρατάει στα χέρια της η Lara και τη μπάρα ενέργειας να κάνουν την εμφάνισή τους μόνο όταν βρισκόμαστε κατά τη διάρκεια μιας μάχης.
Η ακαταμάχητη Lara Croft επιστρέφει για να σας χαρίσει μια ολοκαίνουρια περιπέτεια νέας γενιάς με νέα χαρακτηριστικά και επιλογές που θα κάνουν ακόμη και τους πιο σκληροπυρηνικούς παίκτες να υποκύψουν στη γοητεία της.

Για ολόκληρες γενιές, αμέτρητες ιστορίες έχουν ειπωθεί σχετικά με το τρομερό όπλο του θεού Thor. Ο θρύλος λέει πως εκείνος που φέρει το σφυρί του έχει τη δύναμη να ισοπεδώσει βουνά αλλα και να καταστρέψει ακόμα και τους θεούς. Για περισσότερα απο 1000 χρόνια η ύπαρξή του ήταν ένας μύθος... ήρθε η ώρα!

Σχεδιασμένο έτσι ώστε να εκμετελλεύεται όλες τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις και να προσδίδει ιδιαίτερο βάθος, το Tomb Raider Underworld θέτει νέες βάσεις στα παιχνίδια που βασίζονται στην εξερεύνηση διεισδύοντας όσο ποτέ άλλοτε σε δεκάδες μαγευτικές τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο.

Πάρτε το ρόλο της ατρόμητης εξερευνήτριας Lara Croft και ανακαλύψτε κρυμμένους θησαυρούς της ακτής της Ταϊλάνδης, της παγωμένης Αρκτικής θάλασσας, του Μεξικού και άλλων περιοχών εκτελώντας ολοκαίνουριες κινήσεις και χρησιμοποιώντας προς όφελός σας τον χώρο που σας περιβάλλει.

Βυθιστείτε στα πλούσια διαδραστικά περιβάλλοντα του Tomb Raider Underworld και αφήστε το σημάδι σας... τα ίχνη απο τα βήματα της Lara αποτυπώνονται στο έδαφος ενώ το σύστημα καιρού πραγματικού χρόνου θα καθαρίσει με τη βροχή απο πάνω σας τα σημάδια της λάσπης και της σκόνης.

Κάθε επίπεδο αποτελεί και ένα ξεχωριστό πάζλ που προσφέρει αξεπέραστη ευελιξία και ελευθερία. H Lara έχει πλέον τη δυνατότητα να κινεί τα χέρια της ανεξάρτητα εκτελώντας διαφορετικές κινήσεις ενώ τα δεκάδες νέα gadgets που φέρει στη φαρέτρα της σας δίνουν τη δυνατότητα να μεταφερθείτε παντού στο χώρο.

Attachments: 0022543.jpg (77.1 Kb)
 
parkouroskiloDate: Δευτέρα, 22/12/08, 20:01:00 | Message # 2
Group: Removed





i kouk-Lara croft sto pc sas!!!!!!!!!!!mia foveroapithanoiperoxofantastiki peripeteia oli dikia sas!!! ti perimenete????????????????????????????
 
kyrias4Date: Δευτέρα, 29/12/08, 02:38:41 | Message # 3
Admin
Group: Administrators
Messages: 253
Reputation: 0
Status: Offline
ενα πολύ καλό παιχνιδάκι με πολύ καλά γραφικά!!! biggrin
 
JuVe913Date: Δευτέρα, 29/12/08, 11:16:16 | Message # 4
Group: Removed





arista grafika ontos kai koukla i croft tongue
 
kyrias4Date: Δευτέρα, 29/12/08, 14:41:57 | Message # 5
Admin
Group: Administrators
Messages: 253
Reputation: 0
Status: Offline
εννοείται αυτό!!! tongue
 
JuVe913Date: Δευτέρα, 29/12/08, 15:30:41 | Message # 6
Group: Removed





xaxaxa shmera kyria monos s me to allo atomo :P
 
IN-PC Ενας Κοσμος Σε Ενα Site » Games » Νεα Παιχνιδια » Tomb Raider Underworld
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


| Copyright MyCorp © 2024 | Powered by uCoz |