Παρασκευή, 29/03/24, 07:41:12
Main
Registration
Login
In-PC..Ο Σκοπος Μας Η Ευχαριστηση Σας
Welcome Guest | RSS

                                                                                                         
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
IN-PC Ενας Κοσμος Σε Ενα Site » Games » Νεα Παιχνιδια » Need for Speed: Undercover
Need for Speed: Undercover
alex11Date: Σάββατο, 20/12/08, 11:09:47 | Message # 1
Gadgetakias
Group: Administrators
Messages: 121
Reputation: 5
Status: Offline
Αναμφίβολα, το τελευταίο μέρος της σειράς Need For Speed, γνωστό με τον υπότιτλο "ProStreet", δεν κατάφερε να αποκομίσει ιδιαίτερα θετικές εντυπώσεις -στην πλειοψηφία των κριτικών- δεδομένου ότι έκανε μία πλήρη στροφή στο επιτυχημένο ύφος των προηγούμενων τίτλων. Εύλογα λοιπόν, η καινούρια προσπάθεια της Black Box (υπεύθυνη για τα Need For Speed από το Underground και μετά) μας μεταφέρει για άλλη μία φορά στους παράνομους αγώνες ταχύτητας στους δρόμους της φανταστικής πόλης Tri-City Bay. Στην παρουσίαση του Undercover, η οποία έγινε από τον Jesse Abney της προαναφερθείσας ομάδας ανάπτυξης, έγινε γνωστό πως θα παίρνουμε το ρόλο ενός μυστικού αστυνομικού, κάτι το οποίο μάλλον προδίδεται από τον υπότιτλο.

Για άλλη μία φορά η ιστορία θα προωθείται μέσω cutscenes, όπου θα βλέπουμε πραγματικούς ηθοποιούς, με τη διαφορά πως αυτή τη φορά τα γυρίσματα έλαβαν χώρα στο Hollywood. Η παραπάνω πληροφορία μάλλον μεταφράζεται στην ύπαρξη πραγματικών σκηνικών, σε αντίθεση με τα ψηφιακώς σχεδιασμένα backgrounds που υπήρχαν από το Underground και ύστερα, ενώ έγινε γνωστό πως η συνολική τους διάρκεια θα ανέρχεται στα -περίπου- τριάντα λεπτά.
Εξαρχής θα γίνεται να περιφερθούμε ελεύθερα στους δρόμους της Tri-City Bay, αν και δεν έγινε σαφές αν θα υπάρχει κάποια ανταμοιβή για την εξερεύνησή της -εκτός από τα πιθανά κυνηγητά που μπορεί να έχουμε σε περίπτωση που βρεθούμε στο οπτικό πεδίο κάποιου αστυνομικού αυτοκινήτου. Βλέποντας το σύνολο του χάρτη μπορούμε να πούμε πως η έκταση της νέας πόλης είναι απόλυτα ικανοποιητική, προσφέροντας τρία μεγάλη νησιά, τα οποία ενώνονται με τεράστιες γέφυρες. Όπως ανέφερε άλλωστε ο Abney, η Tri-City Bay είναι η μεγαλύτερη πόλη που έχει δημιουργήσει μέχρι σήμερα η Black Box. Στην επίδειξη του gameplay που ακολούθησε αποκαλύφθηκε ένα νέο mode με όνομα Highway Battle, το οποίο μας τοποθετεί σε έναν μεγάλο αυτοκινητόδρομο όπου θα έχουμε ως στόχο να βρεθούμε μπροστά από το εκάστοτε αντίπαλο αυτοκίνητο με το πέρας ενός προκαθορισμένου χρονικού διαστήματος.

Ο Abney ανέφερε στο σημείο αυτό πως η κυκλοφορία στους δρόμους θα συνίσταται από οδηγούς που θα έχουν πολύ ανώτερη τεχνητή νοημοσύνη από αυτή που είδαμε στους προηγούμενους τίτλους. Αυτό το στοιχείο θα επιτρέπει στους οδηγούς των συμβατικών αυτοκινήτων να αντιδρούν ρεαλιστικότερα τόσο στη δική μας οδήγηση, όσο και σε αυτή των αντιπάλων, δημιουργώντας κάθε φορά "οργανικές" και ξεχωριστές αντιδράσεις στην κυκλοφορία.
Στην δοκιμή που είχαμε αργότερα με τον τίτλο δεν μπορέσαμε να διακρίνουμε κάποια αισθητή διαφορά στις αντιδράσεις των αυτοκινήτων, ωστόσο, είναι πολύ πιθανό να αποτελεί στοιχείο το οποίο θα γίνεται να παρατηρηθεί και να εκτιμηθεί έπειτα από εκτενέστερη ενασχόληση με το παιχνίδι. Όσον αφορά στο κυριότερο κομμάτι του τίτλου, το οποίο φυσικά δεν είναι άλλο από την οδήγηση, οι εντυπώσεις μας ήταν σίγουρα θετικές. Το Undercover αναμφίβολα χρησιμοποιεί ένα arcade σύστημα χειρισμού, το οποίο καταφέρνει να είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικό, επιτρέποντας στην γρήγορη οδήγηση και την εύκολη πραγματοποίηση διαφόρων δύσκολων ελιγμών. Αρκεί να πούμε πως τα αυτοκίνητα αντιδρούσαν όπως ακριβώς θα περιμέναμε σε μία ταινία δράσης. Τα οχήματα θα γίνεται να αλλοιωθούν σε αρκετά μεγάλο βαθμό εξωτερικά, ωστόσο οι ζημιές δεν θα μεταφράζονται ποτέ μηχανικά. Όπως μας εξηγήθηκε αυτή η απόφαση έγινε έτσι ώστε να μη δίνεται η εντύπωση στον παίκτη πως τιμωρείται για την προσπάθειά του να τρέξει στα άκρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλο το παιχνίδι θα διαδραματίζεται σε μία συγκεκριμένη ώρα της ημέρας, η οποία τοποθετείται περίπου στις 6:30 π.μ. Ο Abney την ονόμασε χαρακτηριστικά «μαγική ώρα της ημέρας» και υποστήριξε ότι προσφέρει τον ιδανικότερο φωτισμό. Οπτικά το NFS Undercover, αν και δεν προσφέρει κάτι το ξεχωριστό, βρίσκεται σε ικανοποιητικά επίπεδα αποδίδοντας μία «συμπαγή» εικόνα της πόλης.
Προς το τέλος της παρουσίασης δεν μπορέσαμε να αποφύγουμε την ερώτηση σχετικά με τις διαδοχικές στροφές 180 μοιρών που έγιναν στο franchise με την έκδοση του ProStreet και τώρα με το Undercover. Όπως μας εξήγησε το στέλεχος της Black Box, οι κλειστές πίστες του ProStreet τους προσέφεραν τη δυνατότητα να ασχοληθούν εξολοκλήρου με τη βελτίωση του τεχνικού τομέα, καθώς -όπως είναι φυσικό- η δημιουργία τους ήταν λιγότερο απαιτητική σε αντίθεση με την ανάπτυξη ενός ανοιχτού περιβάλλοντος. Πιο συγκεκριμένα, μέσω του ProStreet, κατάφεραν να βελτιώσουν τις φυσικές, τα γραφικά αλλά και το σύστημα καταστροφών, στοιχεία τα οποία μπόρεσαν πλέον να τα μεταφέρουν με σχετική ευκολία στον ανοιχτό κόσμο της Tri-City Bay.

Όπως είναι φυσικό, για άλλη μία φορά θα υπάρχει πληθώρα επιλογών κυρίως στην επιλογή των εξωτερικών μετατροπών που θα μπορούμε να επιφέρουμε στα αμάξια. Η πρώτη μας δοκιμή με το Undercover μας άφησε τελικά θετικές εντυπώσεις επιτρέποντάς μας να ελπίζουμε πως από τις 21 Νοεμβρίου -οπότε και αναμένεται να είναι διαθέσιμο- θα καταφέρει να προσφέρει μία αξιόλογη νέα προσθήκη στην πασίγνωστη σειρά της EA.

Attachments: 3647929.jpg (177.4 Kb) · 3124582.jpg (179.3 Kb) · 0045506.jpg (191.2 Kb) · 2948028.jpg (184.5 Kb)
 
JuVe913Date: Σάββατο, 20/12/08, 17:08:23 | Message # 2
Group: Removed





Merika Photos:



 
GreGDate: Τρίτη, 23/12/08, 00:02:00 | Message # 3
Τρελαμενος με Ιn-Pc
Group: In-Members
Messages: 54
Reputation: 5
Status: Offline
Kai na skefteis oti ayto to game 8a to parw gia ta xristougenna ... na dw an 8a kataferw na pai3w me to diavasma pou 8a exoume gia 2o trimino ...

ayta ... kthxbai
 
JuVe913Date: Τρίτη, 23/12/08, 00:17:57 | Message # 4
Group: Removed





e dn mporei na mhn vreis ligo xrono re :P
 
IN-PC Ενας Κοσμος Σε Ενα Site » Games » Νεα Παιχνιδια » Need for Speed: Undercover
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


| Copyright MyCorp © 2024 | Powered by uCoz |