Παρασκευή, 29/03/24, 17:24:57
Main
Registration
Login
In-PC..Ο Σκοπος Μας Η Ευχαριστηση Σας
Welcome Guest | RSS

                                                                                                         
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
IN-PC Ενας Κοσμος Σε Ενα Site » Αθλητικα » EuroLeague » Παπαλουκάς: "Δεν μας φτάνει το χειροκρότημα"
Παπαλουκάς: "Δεν μας φτάνει το χειροκρότημα"
JuVe913Date: Σάββατο, 02/05/09, 04:44:39 | Message # 1
Group: Removed





Ο αρχηγός του Ολυμπιακού έμεινε... ικανοποιημένος από το χειροκρότημα του ερυθρόλευκου κόσμου μετά το τέλος του ημιτελικού, αλλά όπως τόνισε, αυτό δεν αρκεί, για να καλύψει την απογοήτευση και τον αποκλεισμό από τον τελικό του Φάιναλ Φορ.

Αποστολή στο Βερολίνο, Γιάννης Φιλέρης

Δεν θα μπορούσε να τοποθετηθεί και διαφορετικά ο Θοδωρής Παπαλουκάς. Έξι χρόνια στην ΤΣΣΚΑ, ήταν λογικό να δώσει προτίμηση στην πρώην ομάδα του: "Φυσικά και θα είμαι με αυτήν" σχολίασε όταν ρωτήθηκε σχετικά. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού παραδέχθηκε ότι του ήταν πολύ δύσκολο να μιλήσει μετά από το τέλος του αγώνα: «Δέκα λεπτά μετά τη λήξη είναι οδυνηρό να κάνεις δηλώσεις. Κυρίως γιατί ξέρουμε ότι είχαμε μια μεγάλη ευκαιρία, να είμαστε εμείς οι νικητές. Όχι δεν λέω ότι έπρεπε στο τέλος να κάνουμε τρίποντο, ή δίποντο. Στα 8'' δεν προλαβαίνεις να οργανωθείς τόσο πολύ. Εντάξει νωρίτερα είχε μπει ένα τρίποντο, ίσως να έπρεπε να δοκιμάσουμε. Αλλά αν είχε ευστοχήσει ο Μπουρούσης, τώρα θα παίζαμε παράταση".

Ο Ολυμπιακός χειροκροτήθηκε από τον κόσμο του και ο Παπαλουκάς τονίζει: "Σίγουρα, είναι σημαντικό να σε χειροκροτούν. Είναι σπουδαία στήριξη. Αλλά όπως οι παίκτες, έτσι και ο κόσμος γνωρίζει ότι ο Ολυμπιακός είναι για μεγάλα πράγματα. Εντάξει, μας έλειψε αρκετά ο Βασιλόπουλος, ειδικά στην άμυνα, ενώ ο Μπουρούσης ήταν εμπύρετος. Παρόλα αυτά οι μεγάλες ομάδες πρέπει να ξεπερνούν τα όποια προβλήματά τους".

Τι ψάχνει από δω και πέρα ο Ολυμπιακός; Λέει ο Παπαλουκάς: "Θα διεκδικήσουμε τον τίτλο, αλλά θα χρειαστεί να παρουσιαστούμε ακόμη πιο δυνατοί. Έχουμε κάνει βήματα παραπάνω, έχουμε βάλει τις βάσεις, πρέπει όμως να βρούμε τι πήγε στραβά και να το διορθώσουμε".

Για την εικόνα του ματς και την ατμόσφαιρα υπογράμμισε ότι "έχουμε ευθύνη όλοι μας στην Ελλάδα να μη συγκαλύπτουμε καταστάσεις, υποτίθεται για το καλό του μπάσκετ" και θυμήθηκε ότι οι ίδιοι φίλαθλοι θα είναι στους τελικούς των ελληνικών πλέι-οφ...

Καλύτερη επίθεση

«Μια καλύτερη επίθεση, όχι απαραίτητα τρίποντο. Να δούμε καλύτερα το γήπεδο». Έτσι ήθελε να γίνει η τελευταία επίθεση, εξηγούσε ο Γιαννάκης, στον διάδρομο των αποδυτηρίων. Δεν το είπε, αλλά ενδεχομένως να ήθελε σουτ τριών πόντων , ώστε να τελειώσει ο αγώνας: «Η αλήθεια είναι ότι σε πολλά σημεία του ματς, ήμασταν βιαστικοί» σχολίασε, ενώ δεν θέλησε να σταθεί στην απουσία του Βασιλόπουλου: «Θα μας έλυνε τα χέρια στην άμυνα, αλλά δεν πρόκειται να σταθώ εκεί» είπε, προσθέτοντας: «Η ουσία είναι ότι έχουμε βελτιώσει πάρα πολύ την λειτουργία της ομάδας και μπορούμε να παίξουμε καλύτερα». Όταν τον ρωτήσαμε τι πρέπει να κυνηγήσει η ομάδα του αύριο; «Να κάνουμε ό,τι κάθε φορά. Να παίξουμε μπάσκετ»!

Χειροκρότημα στο τέλος…

Ο κόσμος του Ολυμπιακού έδωσε ρεσιτάλ στο Βερολίνο. Η «ερυθρόλευκη» εξέδρα προσπάθησε να ενισχύσει, όσο το δυνατό περισσότερο, την ομάδα του και στο τέλος χειροκρότησε Αγγελόπουλους, Γιαννάκη και παίκτες. Παρά την πίκρα τους, υπήρχε ικανοποίηση για την εμφάνισή του.

Βούισιτς: Κάναμε το σωστό

Ο Νίκολα Βούισιτς φάνηκε να διαφωνεί για το πώς έγινε η τελευταία επίθεση: «Κάναμε ό,τι χρειαζόταν. Αφήσαμε χώρο στον Μπουρούση. Δεν το έβαλε, νίκησε ο Παναθηναϊκός. Αυτό είναι το μπάσκετ» σχολίασε ο Κροάτης, που είχε να λέει για ένα «πολύ μεγάλο ματς που κρίθηκε στις λεπτομέρειες».

Ο Βούισιτς είπε ότι ήταν σημαντικό πλήγμα η απουσία του Βασιλόπουλου γιατί δίνει λύσεις στο αμυντικό ροτέισον του Ολυμπιακού αλλά και το δεύτερο πρόβλημα με τη ξαφνική ίωση του Μπουρούση.

Attachments: 3142491.jpg (39.0 Kb)
 
IN-PC Ενας Κοσμος Σε Ενα Site » Αθλητικα » EuroLeague » Παπαλουκάς: "Δεν μας φτάνει το χειροκρότημα"
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


| Copyright MyCorp © 2024 | Powered by uCoz |