Πέμπτη, 25/04/24, 03:41:27
Main
Registration
Login
In-PC..Ο Σκοπος Μας Η Ευχαριστηση Σας
Welcome Guest | RSS

                                                                                                         
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
IN-PC Ενας Κοσμος Σε Ενα Site » Αθλητικα » EuroLeague » Σπανούλης: "Θα κάνουμε τα πάντα για το πάρουμε"
Σπανούλης: "Θα κάνουμε τα πάντα για το πάρουμε"
JuVe913Date: Σάββατο, 02/05/09, 04:43:57 | Message # 1
Group: Removed





Ο Βασίλης Σπανούλης κράτησε χαμηλούς τόνους ενόψει του μεγάλου τελικού και τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα κάνουν τα πάντα για το κύπελλο.

Βασίλης Σπανούλης: "Ήταν ένα ντέρμπι. Κάναμε το πρώτο βήμα και θέλουμε τώρα να πάρουμε το κύπελλο. Τώρα θέλει συγκέντρωση. Το σημερινό παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Δεν είχαμε προτίμηση για αντίπαλο στον τελικό. Πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε το κύπελλο".

Τζόνι Ρότζερς: "Ήταν από τα καλύτερα παιχνίδια όλων των εποχών. Ο Παναθηναϊκός ήταν σε όλο το παιχνίδι μπροστά και στο τέλος έδειξε πως έχει τον τρόπο να κερδίζει. Κέρδισε η ομάδα με την μεγαλύτερη εμπειρία. Εγώ περίμενα ο Γκριρ να πάρει την τελευταία επίθεση. Ο Παναθηναϊκός έχει ακόμα 40 λεπτά μπροστά του απέναντι στην ΤΣΣΚΑ και περιμένω ένα μεγάλο τελικό".

Μάικ Μπατίστ: "Ο ημιτελικός κρίθηκε σε δύο σημεία. Στα επιθετικά ριμπάουντ γιατί είχαμε την ευκαιρία και για δεύτερες επιθέσεις και στην καρδιά της ομάδας. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ στον τελικό".

Τζος Τσίλντρες: "Ο Παναθηναϊκός είχε τύχη και ικανότητα. Και οι δύο ομάδες έπαιξαν πολύ δυνατά. Κάποιος έπρεπε να χάσει και κάποιος να κερδίσει. Στις δύο τελευταίες επιθέσεις ο Παναθηναϊκός είχε εύκολο σουτ. Δεν μπορώ να κρίνω την τελευταία δική μας επίθεση και δεν θέλω να κρατήσω τίποτα από το παιχνίδι".

Διαμαντίδης: "Σημασία έχει η νίκη της ομάδας. Ξέραμερ ότι θα έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς είχμαε το πάνω χέρι και νομίζω ότι πήραμε δίκαια την προταση. Σε ένα φάιναλ-φορ παίζουν οι τέσσερις καλύτερες ομάδες κι είναι λογικό να γίνοται ντέρμπι".

Φώτσης: "Ελπίζω να φανούμε ακόμη καλύτερη στον τελικό γιατί μας δίνεται μια ευκαιρία και δεν πρέπει να την αφήσουμε να πάει χαμένη".

Θανάσης Γιαννακόπουλος: "Είναι λογικό όταν έχεις θέσει από την αρχή της χρονιάς κάποιους στόχους και τους επιτυγχάνεις αυτό σε γεμίζει χαρά και ικανοποίηση ότι οι κόποι δεν πάνε χαμένοι. Οι δύο μεγάλοι αντίπαλοι είναι ο Ολυμπιακός κι ο Παναθηναϊκός. Είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε και που έχουμε τη δυνατότητα να παίξουμε σε έναν τελικό και να πάρουμε τον 5ο τίτλο.

Έγινε ένα τιτάνειο ματς. Εκτός από ορισμένα συνθήματα η στάση των φιλάθλων ήταν πολύ καλή. Κάτω απ΄οαυτές τις συνθήκες να βλέπουμε κόσμια συμπεριφορά κι από τις δύο ομάδες στο ελληνικό πρωτάθλημα".

Αλβέρτης: "Ο ημιτελικός τελείωσε και πήραμε το εισιτήριο τον τελικό. Τέρμα τα πανηγύρια. Πάμε για 5ο αστέρι".

 
IN-PC Ενας Κοσμος Σε Ενα Site » Αθλητικα » EuroLeague » Σπανούλης: "Θα κάνουμε τα πάντα για το πάρουμε"
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


| Copyright MyCorp © 2024 | Powered by uCoz |