Παρασκευή, 29/03/24, 08:38:12
Main
Registration
Login
In-PC..Ο Σκοπος Μας Η Ευχαριστηση Σας
Welcome Guest | RSS

                                                                                                         
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
IN-PC Ενας Κοσμος Σε Ενα Site » Αθλητικα » Basket » ΑΕΚ-Τρίκαλα: 69-67
ΑΕΚ-Τρίκαλα: 69-67
JuVe913Date: Σάββατο, 07/02/09, 19:23:55 | Message # 1
Group: Removed





Η ΑΕΚ είχε το προβάδισμα, σε κάποια σημεία είχε και τη νίκη στα χέρια της, αλλά τελικά δυσκολεύτηκε να πάρει τη νίκη, καθώς τα Τρίκαλα αντιστάθηκαν με όλες τις δυνάμεις του, μέχρι το τέλος όπου λύγισαν με 69-67. Ο Κίκερπιλ του νικητήριο σουτ 2'' πριν τη λήξη της αναμέτρησης.

Η νίκη επί των Τρικάλων ήρθε μετά από πολύ κόπο (και άγχος), αλλά η ΑΕΚ (η οποία δεν είχε τον τραυματία Τρέβον Μπράιαντ) κρατάει το θετικό της υπόθεσης: την παραμονή της στην Α1, όσο περίεργο κι αν ακούγεται για μια ομάδα με το όνομα και την ιστορία της Ένωσης. Όμως, ο Κώστας Φλεβαράκης και οι παίκτες του ήθελαν αυτούς τους δύο βαθμούς για να αποσπαστούν από την επικίνδυνη ζώνη και να κοιτάξουν πλέον πιο ψηλά. Και το πέτυχαν, έστω μετά κόπων και... Τρικάλων!

Τα Τρίκαλα έδειξαν από νωρίς πως δεν πήγαν στο γεμάτο και για μια ακόμη φορά θορυβώδες και ένθερμο κλειστό των Πατησίων για μια απλή παρουσία. Ήθελαν τη νίκη και τη διεκδίκησαν από την αρχή ως το τέλος. Στο πρώτο δεκάλεπτο η ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου αντέδρασε στο 8-0 της ΑΕΚ, με πρωταγωνιστή τον Ουίλιαμ Έιβερι και στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει μια διαφορά 10 πόντων (40-30), μόνο όταν ζεστάθηκε ο αργηχός της Ένωσης, Νίκος Χατζής.

Το ημίχρονο έληξε με σκορ 42-34, ενώ στα πρώτα λεπτά της τρίτης περιόδου οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 13 πόντους και φάνηκε να βάζουν τα θεμέλια της νίκης. Ωστόσο, τα Τρίκαλα βελτίωσαν την άμυνά τους, αποσυντόνισαν τους παίκτες του Φλεβαράκη και με τον έμπειρο και αποδοτικό Πρόδρομο Νικολαϊδη βρήκαν και τις λυσεις στην επίθεση για να μειώσουν σε 54-51.

Στη συνέχεια και μέχρι το τέλος του τέταρτου δεκαλέπτου το θέαμα απουσίασε από το γήπεδο του Σπόρτιγκ, με τις δύο ομάδες να κάνουν λάθη, κακές επιλογές και άστοχα σουτ, κάτι που βόλεψε τα Τρίκαλα, που βρήκαν ένα πάτημα για να μείνουν μέσα στο παιχνίδι και να δώσουν στον αγώνα διαστάσεις θρίλερ. Το σκορ ήταν 67-61 για την ΑΕΚ, όταν ο Νικολαϊδης με γκολ φάουλ μείωσε σε 67-65, για να ακολουθήσει ένα τραγικό λάθος του Κίκερπιλ!

Ο παίκτης της ΑΕΚ... θυμήθηκε ότι ο Έιβερι έχει φορέσει τη φανέλα της Ένωσης και στην επαναφορά του έδωσε την μπάλα! Ο Αμερικανός δεν έχασε την ευκαιρία και ισοφάρισε σε 67-67 και το ματς πήρε μια απροσδόκητη τροπή. Ευτυχώς (για την ΑΕΚ και τον... Κίκερπιλ), στη συνέχεια ο ίδιος παίκτης ήταν αυτός που έδωσε τη νίκη στην ομάδα του, ύστερα από επιθετικό ριμπάουντ (σε χαμένο λέι απ του Νέμεθ) και καλαθι στα 2'' πριν τη λήξη του αγώνα!

Τα δεκάλεπτα: 20-16, 42-34, 54-51, 69-67

 
IN-PC Ενας Κοσμος Σε Ενα Site » Αθλητικα » Basket » ΑΕΚ-Τρίκαλα: 69-67
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


| Copyright MyCorp © 2024 | Powered by uCoz |