Παρασκευή, 29/03/24, 17:58:17
Main
Registration
Login
In-PC..Ο Σκοπος Μας Η Ευχαριστηση Σας
Welcome Guest | RSS

                                                                                                         
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
IN-PC Ενας Κοσμος Σε Ενα Site » Αθλητικα » Basket » Ομπράντοβιτς: "Στον Παναθηναϊκό ζω το όνειρό μου"
Ομπράντοβιτς: "Στον Παναθηναϊκό ζω το όνειρό μου"
JuVe913Date: Πέμπτη, 25/12/08, 21:45:50 | Message # 1
Group: Removed





"Θέλω να είμαι χαρούμενος και καλά με την οικογενειά μου, τους φίλους μου, τη δουλειά μου. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την δουλειά μου. Με τους παίκτες μου, με τους συνεργάτες μου. Και θέλω να συνεχίσω έτσι και στα επόμενα χρόνια. Στον Παναθηναϊκό ζω το όνειρο μου και θέλω να συνεχίσω έτσι". Τάδε έφη Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα "Πράσινη" και μίλησε για τον Παναθηναϊκό που ονειρεύεται και τους φετινούς στόχους της ομάδας.

Για την παρουσία του Παναθηναϊκού την φετινή σεζόν: "Noμίζω πως όλα είναι νορμάλ. Είμαστε μέσα σε όλους τους στόχους μας. Μετά τη διακοπή γαι τα Χριστούγεννα έχουμε να δουλέψουμε πάρα πολύ. Είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα γίνεται κάθε μέρα και καλύτερη".

Για την Ευρωλίγκα: "Σύμφωνα με την εμπειρία μου η δεύτερη και τρίτη θέση στην Ευρωλίγκα δεν έχουν διαφορές. Το σημαντικό είναι να είμαστε έτοιμοι στο Top 16 και στα πλέι οφ. Εκεί θέλουμε να βγούμε πρώτοι. Έχουμε το παιχνίδι με την Σιένα και θα πάμε εκεί για να πάρουμε τη νίκη ώστε να έχουμε στα χέρια μας την δεύτερη θέση. Και την δεύτερη θέση να μην πάρουμε δεν έχει μεγάλη σημασία. Όλα θα κριθούν στην επόμενη φάση".

Για την διαιτησία στα ευρωπαϊκά ματς: "Oντως, υπάρχει ένα θέμα με την διαιτησία φέτος. Είναι δύσκολο να καταλάβεις μερικές φορές πως σφυρίζουν. Είναι χαρακτηριστικά τα παιχνίδια με την Πρόκομ εκτός και την Μπαρτσελόνα εντός έδρας. Σίγουρα και οι διαιτητές είναι άνθρωποι αλλά κάτι δεν πάει καλά όταν ανάμεσα σε δύο ομάδες δεν σφυρίζουν με τα ίδια κριτήρια".

Για την παρουσία των Πέκοβιτς και Νίκολας στην ομάδα: "Και ο Πέκοβιτς και ο Νίκολας είναι σπουδαίοι παίκτες και έχουν μεγάλη ποιότητα στο παιχνίδι τους. Oλοι ξέρουν πως μπορούν να παίξουν και τι μπορεί να κάνουν. Αυτό ισχύει για όλους τους παίκτες του Παναθηναϊκού. Ολοι έχουν τεράστια ποιότητα. Ειδικά ο Πέκοβιτς και ο Κέτσμαν που έχασαν σχεδόν όλοι την προετοιμασία, κάθε μέρα που θα περνάει θα γίνονται και καλύτεροι".

Για τον Ολυμπιακό: "Kάθε παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι σπέσιαλ. Oχι μόνο για εμένα αλλά και για τους παίκτες και τον κόσμο. Ξέρετε πόσο πολύ σέβομαι τον Ολυμπιακό σαν ομάδα. Για την Ελλάδα σαν χώρα είναι μεγάλη υπόθεση που υπάρχει ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός. Όλοι μιλούν για αυτά τα παιχνίδια και σε όλα τα αθλήματα".

Για τον Φραγκίσκο Αλβέρτη: "Oλοι ξέρουν τον ρόλο του Aλβέρτη στην ομάδα. Ο Αλβέρτης είναι η ζωντανή ιστορία του Παναθηναϊκού στην ομάδα. Δεν υπάρχει άλλος παίκτης στην Ευρώπη που να έχει μείνει 19 χρόνια στον ίδιο σύλλογο. Κόντρα στην Ζαλγκίρις έπαιξε δύο-τρία λεπτά και όλο το γήπεδο τον αποθέωσε. Τον σέβονται όλοι. Τον σέβομαι και εγώ απεριόριστα και το ξέρει".

Attachments: 4173589.jpg (5.2 Kb)
 
IN-PC Ενας Κοσμος Σε Ενα Site » Αθλητικα » Basket » Ομπράντοβιτς: "Στον Παναθηναϊκό ζω το όνειρό μου"
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


| Copyright MyCorp © 2024 | Powered by uCoz |