Σάββατο, 20/04/24, 09:24:42
Main
Registration
Login
In-PC..Ο Σκοπος Μας Η Ευχαριστηση Σας
Welcome Guest | RSS

                                                                                                         
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
IN-PC Ενας Κοσμος Σε Ενα Site » Αθλητικα » Uefa Cup » ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
alex11Date: Παρασκευή, 19/12/08, 20:38:01 | Message # 1
Gadgetakias
Group: Administrators
Messages: 121
Reputation: 5
Status: Offline
Τη γαλλική Σεντ Ετιέν θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στην φάση των 32 του Κυπέλλου UEFA, σύμφωνα με το αποτέλεσμα της κλήρωσης που έγινε το μεσημέρι στην Ελβετία. Η ομάδα μας θα υποδεχθεί στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης», την ομάδα στην οποία αγωνίστηκε με ξεχωριστή επιτυχία στο ξεκίνημα της ποδοσφαιρικής του καριέρας ο σημερινός Πρόεδρος της UEFA Μισέλ Πλατινί, στις 18 ή 19 Φεβρουαρίου, ενώ η ρεβάνς θα διεξαχθεί στις 26 του ίδιου μήνα στη Γαλλία. Ο προπονητής της ομάδας μας Ερνέστο Βαλβέρδε μιλώντας αμέσως μετά την κλήρωση στο www.olympiacos.org, δήλωσε:

«Η Σεντ Ετιέν είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, η οποία μάλιστα προκρίθηκε αφήνοντας στον 7ο όμιλο, δεύτερη τη Βαλένθια που είναι ένα από τα φαβορί του Κυπέλλου UEFA. Σημαντικό πλεονέκτημα για τη γαλλική ομάδα αποτελεί το γεγονός ότι το δεύτερο μεταξύ μας παιχνίδι θα γίνει στην έδρα της. Σίγουρα τα ματς με τη Σεντ Ετιέν θα είναι δύσκολα και επικίνδυνα».

Σήμερα πραγματοποιήθηκε επίσης και η κλήρωση για την φάση των 16 του Κυπέλλου UEFA, στην οποία εφόσον η ομάδα μας προκριθεί, θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Βέρντερ Βρέμης - Μίλαν.

Οι ημερομηνίες των αγώνων

Σύμφωνα με το πρόγραμμα των αγώνων της φάσης των 32 ομάδων του Κυπέλλου UEFA, έχουν οριστεί ως ημερομηνίες διεξαγωγής τους η 18η  ή 19η Φεβρουαρίου(πρώτος αγώνας) και η 26η  του ίδιου μήνα (δεύτερος αγώνας). Η επιλογή της ημερομηνίας διεξαγωγής του πρώτου αγώνα γίνεται από την γηπεδούχο ομάδα και στην συγκεκριμένη περίπτωση του αγώνα με την Σεντ Ετιέν,  από τον Ολυμπιακό με καταληκτική ημερομηνία απάντησης στην UEFA την 12η  Ιανουαρίου.

Όσον αφορά τώρα την φάση των 16 ισχύει το ίδιο, αλλά για τον δεύτερο αγώνα (18 ή 19 Μαρτίου), με καταληκτική ημερομηνία απάντησης στην UEFA στις 2/3. Ο πρώτος αγώνας έχει οριστεί τις 12 Μαρτίου. Θα πρέπει επίσης να σημειώσουμε ότι ο Ολυμπιακός εφόσον προκριθεί στους 16, θα δώσει τον πρώτο αγώνα εκτός έδρας.

Ένας ακόμα Έλληνας στο δρόμο του Θρύλου

Μετά την Μπενφίκα και τον Κώστα Κατσουράνη, άλλος ένας Έλληνας ποδοσφαιριστής που παίζει στο εξωτερικό θα βρεθεί στο στάδιο "Γ. Καραϊσκάκης", προκειμένου να τεθεί αντιμέτωπος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ σε επίσημο παιχνίδι. Ο λόγος για τον Στάθη Ταυλαρίδη, παλαιό παίκτη του Ηρακλή, που τώρα αγωνίζεται στην Σέντ Ετιέν, την γαλλική ομάδα που έφερε στον δρόμο μας η κλήρωση του Κυπέλλου UEFA.

 
IN-PC Ενας Κοσμος Σε Ενα Site » Αθλητικα » Uefa Cup » ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


| Copyright MyCorp © 2024 | Powered by uCoz |