Σάββατο, 20/04/24, 08:05:04
Main
Registration
Login
In-PC..Ο Σκοπος Μας Η Ευχαριστηση Σας
Welcome Guest | RSS

                                                                                                         
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
IN-PC Ενας Κοσμος Σε Ενα Site » Αθλητικα » Champions League » ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
alex11Date: Παρασκευή, 19/12/08, 20:33:53 | Message # 1
Gadgetakias
Group: Administrators
Messages: 121
Reputation: 5
Status: Offline
Τα εκτός έδρας παιχνίδια με Βέρντερ και Ιντερ πρέπει να αποτελέσουν οδηγό για τον Παναθηναϊκό στο πρώτο ραντεβού με τη Βιγιαρεάλ στο "Μαδριγάλ" για τη φάση των "16" του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το κίτρινο υποβρύχιο καλείται να τορπιλίσει ο Παναθηναϊκός στον δρόμο για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Ασφαλώς το έργο του Χενκ Τεν Κάτε και των παικτών θα είναι δύσκολο απέναντι στη Βιγιαρεάλ που είναι η ανερχόμενη δύναμη στο ισπανικό πρωτάθλημα, ωστόσο έχουν το δικαίωμα να πιστεύουν ότι μπορούν να προκριθούν.
Ο Παναθηναϊκός με την αγωνιστική εικόνα που έδειξε στον δεύτερο γύρο των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, μπορεί να αποκλείσει τη Βιγιαρεάλ. Ο Παναθηναϊκός που παρατάχθηκε στη Βρέμη και στο Μιλάνο, είναι σε θέση να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, στον πρώτο αγώνα στο Μαδριγάλ στις 25 Φεβρουαρίου.

Τα παιχνίδια με Βέρντερ και Ιντερ, πρέπει να αποτελέσουν οδηγό για το «τριφύλλι» και θεωρώ ότι είναι πλεονέκτημα για τον Παναθηναϊκό που ο πρώτος αγώνας θα γίνει στην Ισπανία. Και αν έρθει ένα καλό αποτέλεσμα στην πρώτη αναμέτρηση, οι «πράσινοι» μπορούν στη συνέχεια στο κατάμεστο Ολυμπιακό Στάδιο να πανηγυρίσουν την πρόκριση στους 8 του Τσάμπιονς Λιγκ. Άλλωστε δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα βρεθούν στην ελίτ της Ευρώπης και ο κόσμος του Παναθηναϊκού «διψάει» για νέες διακρίσεις.

Παράλληλα έχει ανοίξει η όρεξη και στην διοίκηση του Παναθηναϊκού που είναι διατεθειμένη να ενισχύσει την ομάδα, μπροστά στην ευρωπαϊκή πρόκληση.
Τα παιχνίδια με τη Βιγιαρεάλ θα γίνουν σε δύο μήνες και μέχρι τότε αλλάζουν πολλά, σχετικά με την εικόνα των ομάδων μέσα στο γήπεδο. Ο Παναθηναϊκός δείχνει να έχει βρει έναν καλό αγωνιστικό ρυθμό μέσα στον Δεκέμβριο και θα πρέπει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, ενόψει Βιγιαρεάλ, αλλά και για να καλύψει το χαμένο έδαφος στην μάχη του τίτλου.

Στην παρούσα φάση το μυαλό όλων θα πρέπει να βρίσκεται μόνο στο επικίνδυνο παιχνίδι της Κυριακής με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

 
kyrias4Date: Παρασκευή, 19/12/08, 23:23:52 | Message # 2
Admin
Group: Administrators
Messages: 253
Reputation: 0
Status: Offline
Άλεξ μπράβο καλή δουλειά!!!!!!!!!!!!
 
ilias24Date: Κυριακή, 21/12/08, 01:10:51 | Message # 3
Εκτος Μπρίζας
Group: In-Members
Messages: 6
Reputation: 0
Status: Offline
ετσι μωρη αρρωστια! αντε να βγουμε πρωτοι και στους 8!!!
 
JuVe913Date: Κυριακή, 21/12/08, 01:47:04 | Message # 4
Group: Removed





diskolo alla oxi akatorthoto!!
 
IN-PC Ενας Κοσμος Σε Ενα Site » Αθλητικα » Champions League » ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


| Copyright MyCorp © 2024 | Powered by uCoz |