Τρίτη, 16/04/24, 11:41:02
Main
Registration
Login
In-PC..Ο Σκοπος Μας Η Ευχαριστηση Σας
Welcome Guest | RSS

                                                                                                         
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
IN-PC Ενας Κοσμος Σε Ενα Site » Αθλητικα » Ιταλικό Πρωτάθλημα » Την Τρίτη η κλήρωση των πλέι οφ
Την Τρίτη η κλήρωση των πλέι οφ
JuVe913Date: Σάββατο, 25/04/09, 15:46:30 | Message # 1
Group: Removed





Τάσεις φυγής επέδειξε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς σε εκπομπή του βρετανικού "Eurosport".

Ο επιθετικός της Ιντερ παραχώρησε συνέντευξη η οποία προβλήθηκε λίγο μετά τον αποκλεισμό των "νερατζούρι" στα ημιτελικά του κυπέλλου Ιταλίας (παρά την εξαιρετική του απόδοση) και στην οποία φαίνεται πως έχει χάσει την όρεξή του για το ποδόσφαιρο στην Ιταλία (όπου αγωνίζεται από το 2004).

"Εχω συμβόλαιο με την Ιντερ και νιώθω καλά εδώ. Αλλά ταυτόχρονα, θα ήθελα να δοκιμάσω κάτι καινούργιο τώρα, επειδή είμαι στην Ιταλία πέντε χρόνια. Κέρδισα τα πάντα στην Ιταλία, έμαθα πολλά από την Ιταλία. Αλλά υπάρχει μία στιγμή στην ζωή του, όπως τότε που ήμουν στον Αγιαξ, όταν λες στον εαυτό σου ότι θέλεις να δοκιμάσεις κάτι καινούργιο. Νομίζω το ισπανικό ποδόσφαιρο είναι περισσότερο στο στυλ παιχνιδιού μου. Μου αρέσει το τεχνικό ποδόσφαιρο και παίζουν τεχνικά εκεί".

Πριν μετακομίσει στη Serie A, ο 27χρονος επιθετικός αγωνιζόταν στον Αγιαξ. Στον "Αίαντα" πήγε ως ταλέντο από την σουηδική Μάλμε, έχοντας απορρίψει την Αρσεναλ: "Οταν ήμουν στη Μάλμε, υπήρχε κάποιος που με προσκάλεσε στην Αρσεναλ να δω τον κ. Βενγκέρ. Και πήγα εκεί, είδα τον Πατρίκ Βιεϊρά και τους άλλους μεγάλους παίκτες που ήταν εκεί και όταν συνάντησα τον Βενγκέρ, μιλήσαμε λίγο. Μετά είχα τη Μονακό, τον Αγιαξ και τη Ρόμα που ήρθαν σε επαφή. Αλλά στο τέλος ο Αγιαξ ήταν προτιμότερος. Νομίζω πως ήταν η καλύτερη λύση για μένα, ακόμα κι αν ο Βενγκέρ κάνει φανταστική δουλειά με τα νεαρά παιδιά".

Τέλος, θυμήθηκε τη συνύπαρξή του στη Γιουβέντους με τον Φάμπιο Καπέλο, τον νυν ομοσπονδιακό τεχνικό της Αγγλίας και το πώς τον βοήθησε ως προπονητής του: "Ο Καπέλο με βοήθησε πολύ. Με προπόνησε αρκετά, ώστε να μάθω το ιταλικό ποδόσφαιρο. Μετά από μερικούς μήνες με κάλεσε στο γραφείο του. Μου είπε ‘κάθισε’ και άνοιξε την τηλεόραση, μία μικρή τηλεόραση. Εβαλε μία κασέτα και μου είπε ‘μελέτησέ την τώρα για 10 με 15 λεπτά. Ετσι πρέπει να κινείσαι στην περιοχή’. Στην κασέτα ήταν ο Μάρκο φαν Μπάστεν, όλα τα γκολ του. Ντύθηκε και πήγε σπίτι. Εμεινα μόνος να κάθομαι εκεί και να παρακολουθώ τις κινήσεις του φαν Μπάστεν μόνο με γκολ, γκολ, γκολ".

Attachments: 8612200.jpg (11.8 Kb)
 
IN-PC Ενας Κοσμος Σε Ενα Site » Αθλητικα » Ιταλικό Πρωτάθλημα » Την Τρίτη η κλήρωση των πλέι οφ
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


| Copyright MyCorp © 2024 | Powered by uCoz |