Τρίτη, 16/04/24, 18:23:35
Main
Registration
Login
In-PC..Ο Σκοπος Μας Η Ευχαριστηση Σας
Welcome Guest | RSS

                                                                                                         
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
IN-PC Ενας Κοσμος Σε Ενα Site » Αθλητικα » Ιταλικό Πρωτάθλημα » It's Beckham Day...
It's Beckham Day...
JuVe913Date: Δευτέρα, 22/12/08, 20:52:44 | Message # 1
Group: Removed






Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ βρίσκεται από σήμερα στο Μιλάνο και απόψε θα παρουσιαστεί επίσημα από την Μίλαν.

Ο διεθνής μέσος θα αγωνιστεί στους "ροσονέρι" ως δανεικός από τους Los Angeles Galaxy για λιγότερο από τρεις μήνες και θα ξεκινήσει προπονήσεις στις 29 Δεκεμβρίου με τους νέους του συμπαίκτες, ενώ θα πάει μαζί τους στο tour για φιλικά ματς στο Dubai.

Η επίσημη παρουσίαση του Μπέκαμ στον τύπο θα ξεκινήσει στις 20:00 στο "Σαν Σίρο" και θα μεταδοθεί ζωντανά από το "Milan Channel" και το "Sky Italia television".

Εν συνεχεία από τον Άγγλο θα πάρει συνέντευξη η... sexy δημοσιογράφος του "Sky Italia", Ilaria D’Amico, διαψεύδοντας έτσι τις φήμες που ήθελαν την Βικτόρια να έχει απαγορεύσει από τον Ντέιβιντ να κάνει την συνέντευξη με το ιταλικό σύμβολο του σεξ.

"Ότι η Βικτόρια απαγόρευσε την συνέντευξη είναι απλά φήμες. Η αλήθεια είναι πως δεν θέλαμε μια παρουσίαση μόνο για ένα κανάλι, έτσι θα είναι ανοικτή για όλα τα ΜΜΕ", τόνισε ένας εκπρόσωπος.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μπέκαμ το διάστημα που θα βρίσκεται στο Μιλάνο θα μένει με την οικογένειά του στην πολυτελή σουίτα του ρετιρέ ενός εκ των κορυφαίων ξενοδοχείων, η οποία κοστίζει 1000 λίρες την βραδιά.

Ο Άγγλος αναμένεται να μπει στην αγωνιστικό χώρο του "Σαν Σίρο" πριν από την έναρξη του αγώνα με την Ουντινέζε την Κυριακή, να χαιρετήσει τους φιλάθλους και να κάνει ίσως και... κολπάκια με την μπάλα, αφού έχει δικαίωμα να αγωνιστεί σε επίσημο ματς από τις 7 Ιανουαρίου.

Από χτες πάντως οι μπουτίκ της Μίλαν έχουν γεμίσει με φανέλες που έχουν το όνομα του Μπέκαμ στην πλάτη (photo), ενώ γίνονται ήδη παραγγελίες, αφού όλοι περιμένουν να μάθουν και το νούμερο που τελικά θα διαλέξει.

Και του χρόνου...

Λίγες ώρες πριν την παρουσίαση ο αντιπρόεδρος της Μίλαν, Αντριάνο Γκαλιάνι, τόνισε πως ο Μπέκαμ δεν αποκλείεται να αποκτηθεί και του χρόνου με τον ίδιο τρόπο (δανεισμό μέχρι τον Μάρτη), αλλά ίσως και για περισσότερο.

"Ελπίζουμε ο Μπέκαμ να αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις. Του χρόνου θα μπορούσε να επαναλάβει αυτήν την εμπειρία, ίσως και για περισσότερο καιρό", τόνισε ο Γκαλιάνι στο "Milan Channel" και πρόσθεσε: "Θα μείνει στην Μίλαν μέχρι τις 9 Μαρτίου. το τελευταίο του παιχνίδι θα είναι με την Αταλάντα στις 8 Μαρτίου. Έτσι, για να ξεθαρίζουμε τα πράγματα".

 
JuVe913Date: Δευτέρα, 22/12/08, 20:53:13 | Message # 2
Group: Removed





Το "who is who" του Ντέιβιντ Μπέκαμ

Ο David Robert Joseph Beckham (όπως είναι το πλήρες όνομά του), γεννήθηκε στις 2 Μαΐου του 1975 στο Λέιτοστοουν του Λονδίνου και οι γονείς του ήταν φανατικοί οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έτσι συχνά ταξίδευαν μέχρι το "Ολντ Τράφορντ" για να παρακολουθούν αγώνες των "μπέμπηδων".

Σε ηλικία 11 ετών το 1986 ήταν μασκότ της Μάντσεστερ σε ένα ματς κόντρα στην Γουέστ Χαμ, ενώ ως παιδί έπαιζε στην τοπική ομάδα Ridgeway Rovers, την οποία προπονούσε ο πατέρας του.

Έκανε δοκιμαστικά στις Λέιτον Όριεντ, Νόριτζ Σίτι και Τότεναμ, η οποία μάλιστα ήταν ο πρώτος σύλλογος για τον οποίο αγωνίστηκε. Εν συνεχεία έπαιξε για δύο χρόνια στην παιδική ομάδα της Brimsdown Rovers και ανακηρήχθηκε καλύτερος 15άχρονος ποδοσφαιριστής το 1990.

Στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε υπογράψει στα 14α γελέθλιά του και ξεκίνησε προπονήσεις με αυτήν στις 8 Ιουλίου 1991. Η πρώτη διάκριση ήρθε τον Μάιο του 1992 με την κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας στους νέους, με τον Μπέκαμ να πετυχαίνει γκολ στον τελικό με την Κρίσταλ Πάλας.

Ντεμπούτο με τους "κόκκινους διαβόλους" πραγματοποίησε εκείνη την χρονιά σε ματς του Λιγκ Καπ με την Μπράιτον & Χόουβ Άλμπιον ως αλλαγή και άμεσα υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο.

Στις 7 Δεκεμβρίου 1994 ο "Μπεκς" έκανε το ντεμπούτο του στο Τσάμπιονς Λιγκ πετυχαίνοντας γκολ στην νίκη με 4-0 επί της Γαλατάσαράι στο "Όλντ Τράφορντ" στο τελευταίο ματς του ομίλου.

Εν συνεχεία δώθηκε δανεικός στην Preston North End για το τέλος της περιόδου 94-95 και πήρε εμπειρίες πρώτης ομάδας. Συγκεκριμένα, εντυπωσίασε με δύο γκολ σε πέντε εμφανίσεις και μάλιστα σκόραρε απευθείας από κόρνερ!

Το ντεμπούτο του στην Πρέμιερ Λιγκ το έκανε αφού επέστρεψε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στις 2 Απριλίου 1995 στην "λευκή" ισοπαλία με την Λιντς.

Την επόμενη χρονιά ήταν πλέον βασικός μαζί με τους Νίκι Μπατ και Φιλ Νέβιλ να προωθούνται από τους νέους. Η ομάδα κέρδισε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, με τον δεξιοπόδαρο μέσο να σκοράρει στον ημιτελικό το νικήριο τέρμα κόντρα στην Τσέλσι, ενώ στον τελικό έβγαλε την ασίστ στον Ερίκ Καντονά.

Παρά τις καλές του εμφανίσεις απέτυχε να κληθεί στην αποστολή της εθνικής Αγγλίας για το EURO 1996, ενώ με την νέα χρονιά πήρε την φανέλα με το No.10. Στις 18 Μαΐου 1997 ο Ερίκ Καντονά σταμάτησε το ποδόσφαιρο, έτσι ο Μπέκαμ παραχώρησε το 10 στον Σέριγχαμ που ήρθε από την Τότεναμ και πήρε το 7 που ελευθερώθηκε από τον Γάλλο.

Η μεγαλύτερη στιγμή της καριέρας του στην Μάντσεστερ ήταν η κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ το 1999 στην Βαρκελώνη στον τελικό κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου. Στα δώδεκα χρόνια που έμεινε στον σύλλογο πραγματοποίησε 265 εμφανίσεις στην Πρέμιερ Λιγκ, κέρδισε 6 πρωταθλήματα, 2 κύπελλα και ένα διηπειρωτικό, εκτός από το ευρωπαϊκό και κύπελλο νέων.

Η μετεγγραφή στην Ρεάλ

Αν και η Μάντσεστερ ήθελε να τον πουλήσει στην Μπαρτσελόνα, τελικά την 1η Ιουλίου 2003 υπέγραψε συμβόλαιο στην Ρεάλ Μαδρίτης έναντι 35 εκατ. ευρώ. Εκεί όμως το 7 το είχε ο Ραούλ, έτσι επέλεξε το 23 για την φανέλα του και αυτό διότι είναι θαυμαστής του Μάικλ Τζόρνταν.

Τον πρώτο του τίτλο με την Ρεάλ κέρδισε το 2007 (πρωτάθλημα), έπειτα από πολλές... περιπέτειες. Δεν ήταν στα πλάνα του Φάμπιο Καπέλο και στις 10 Ιανουαρίου ο Μιγιάτοβιτς ανακοίνωσε ότι ο Άγγλος δεν θα παραμείνει στην ομάδα μετά το καλοκαίρι.

Μία ημέρα μετά ο Μπέκαμ ανακοίνωσε ότι υπέγραψε συμβόλαιο με τους Los Angeles Galaxy και θα έχει ισχύ από την 1η Ιουλίου. Δύο μέρες μετά Καπέλο δήλωσε πως ο Μπέκαμ δεν θα χρησιμοποιηθεί ξανά, όμως ο διεθνής άσος δεν το έβαλε κάτω, προσπαθούσε στις προπονήσεις και τελικά επέστρεψε στα πλάνα και βοήθησε πολύ την ομάδα στην κατάκτηση του τίτλου.

Los Angeles Galaxy

Με τους Los Angeles Galaxy είχε υπογράψει πενταετές συμβόλαιο, μόνο που η ομάδα δεν κάνει ακριβώς... πρωταθλητισμό, καθώς δεν καταφέρνει να μπει ούτε στα πλέι-οφς.

Πέρσι είχε έρθει πάλι στην Ευρώπη τον χειμώνα και έκανε προπονήσεις με την Άρσεναλ από τις 4 Ιανουαρίου και για τρεις εβδομάδες, για να διατηρηθεί σε φόρμα, αφού το πρωτάθλημα στις ΗΠΑ ξεκινά τον Μάρτιο.

Ο δανεισμός του στην Μίλαν οριστικοποιήθηκε στις 30 Οκτωβρίου, ενώ ξεκαθαρίστηκε πως θα επιστρέψει στο Λος Άντζελες.

 
JuVe913Date: Δευτέρα, 22/12/08, 20:53:26 | Message # 3
Group: Removed





Εθνική Αγγλίας

Ο Μπέκαμ πραγματοποίησε το διεθνές ντεμπούτο του την 1η Σεπτεμβρίου 1996 και συνολικά έχει προς το παρών 107 συμμετοχές και 17 γκολ με την εθνική Αγγλίας. Έχει καταφέρει να γίνει ήρωας, αρχηγός, αλλά να τον μισήσουν και πολλοί έπειτα από την αποβολή του στο Μουντιάλ 1998 με την Αργεντινή, ενώ τώρα προσπαθεί να πείσει τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Φάμπιο Καπέλο πως αξίζει να επιστρέψει.

Βικτόρια Άνταμς

Το 1997 ο Μπέκαμ άρχισε να... βγαίνει με την Βικτόρια Άνταμς, μέλος του pop group, "Spice Girls" και της έκανε πρόταση γάμου στις 24 Ιανουαρίου του 1998 σε εστιατόριο του Cheshunt, ενώ παντρεύτηκαν στις 4 Ιουλίου 1999 στο Luttrellstown Castle της Ιρλανδίας, με κουμπάρο τον Γκάρι Νέβιλ.

Πλέον ο Ντέιβιντ και Βικτόρια έχουν τρεις γιους, τους Μπρούκλιν (04/03/1999), Ρομέο Τζέιμς (01/09/2002) και Κρουζ Ντέιβιντ (20/05/2005). Τους δύο πρώτους έχουν βαφτίσει οι Έλτον Τζον και Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ, ενώ ο τρίτος γεννήθηκε στην Μαδρίτη και το πρώτο όνομά του σημαίνει σταυρός στα ισπανικά

Attachments: 3790873.jpg (46.3 Kb)
 
IN-PC Ενας Κοσμος Σε Ενα Site » Αθλητικα » Ιταλικό Πρωτάθλημα » It's Beckham Day...
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


| Copyright MyCorp © 2024 | Powered by uCoz |