Τρίτη, 23/04/24, 11:28:26
Main
Registration
Login
In-PC..Ο Σκοπος Μας Η Ευχαριστηση Σας
Welcome Guest | RSS

                                                                                                         
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
IN-PC Ενας Κοσμος Σε Ενα Site » Αθλητικα » Ελληνικό Πρωτάθλημα » Έρχομαι στον ΠΑΟΚ (ΟΛΙΒΙΕ ΣΟΡΛΕΝ)
Έρχομαι στον ΠΑΟΚ (ΟΛΙΒΙΕ ΣΟΡΛΕΝ)
alex11Date: Κυριακή, 21/12/08, 17:00:21 | Message # 1
Gadgetakias
Group: Administrators
Messages: 121
Reputation: 5
Status: Offline
Ακολουθούν πολλές φωτογραφίες του Σορλέν μόνο από το Paokmania.

Ο Γάλλος άσσος της Ρεν που έχει εμπειρία και στο Τσάμπιονς Λιγκ με τη Μονακό φαίνεται να κλείνει στην ομάδα μας. Ο 29χρονος άσσος δήλωσε μάλιστα στα Σπορ του Βορρά: "Ναι, μίλησα με τον ΠΑΟΚ. Είμαι πάρα πολύ κοντά στο να έρθω. Περιμένω το οκ της ομάδας μου, για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή".

Ο παίκτης πέρσι είχε συνολικά 42 συμμετοχές και πρόπερσι 33. Μόνο φέτος είχε στα πόδια του λίγα ματς, γιατί δεν ήθελε να αγωνίζεται σαν κεντρικό χαφ στο σύστημα του τεχνικού της Ρεν, Γκι Λακόμπ. Η αμοιβή του για τους 6 μήνες που θα παίξει στον ΠΑΟΚ είναι 180.000 €, ενώ υπάρχει και οψιόν αγοράς 550.000 €, σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ θελήσει να τον κρατήσει.
Έτσι ο ΠΑΟΚ ενισχύεται με σε μια θέση που πονάει και στην οποία δεν είχε βάθος. Πληροφορίες μας από την Γαλλία ότι πρόκειται για έναν πολύ ικανό παίκτη που παίζει με δύναμη και πάθος και που σίγουρα έχει θέσει και μπορεί να βοηθήσει την προσπάθεια του ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκεντρώσαμε για τον παίκτη, αυτός αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής.
Ο ΠΑΟΚ αναμένεται τις επόμενες ημέρες να προχωρήσει και σε άλλες μεταγραφικές κινήσεις με έναν από τους στόχους να είναι ένας τεχνίτης λατινοαμερικάνος.
Με τα καλύτερα λόγια για την αξία του Ολιβιέ Σορλέν, που Γαλλικά δημοσιεύματα τον φέρνουν κοντά στον ΠΑΟΚ, μίλησε ο κεντρικός αμυντικός της Σεντ Ετιέν Στάθης Ταυλαρίδης. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής, δεν επιβεβαίωσε, αλλά ούτε και διέψευσε επαφές για το αν ο ΠΑΟΚ τον ρώτησε για τον Σορλέν, ενώ επισήμανε πως ο Γάλλος μέσος αν πάει στον «δικέφαλο» θα αναγεννηθεί.
Ο διεθνής ποδοσφαιριστής με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό της ΕΡΤ3 και στην εκπομπή «Αθλητικές διαδρομές» «σκιαγράφησε» τον Γάλλο μέσο ως ένα παίκτη ουσίας και αξιολόγησε την κίνηση του ΠΑΟΚ να τον εντάξει στο δυναμικό του: «Είναι παίκτης έμπειρος καθώς εδώ και χρόνια αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο και έχει δείξει καλά δείγματα γραφής. Είναι παίκτης «ουσίας». Στο παιχνίδι του δεν είναι μονοδιάστατος και μπορεί να βοηθήσει και από τις δυο πλευρές. Στην καριέρα του έδειξε πως είναι σταθερός παίκτης αλλά δεν έχει παίξει ποτέ εκτός Γαλλίας. Θεωρώ πως ο ΠΑΟΚ θα έχει κάνει σωστή κίνηση αν τον αποκτήσει, και θα είναι σε θέση να αγωνιστεί άμεσα. Το γαλλικό πρωτάθλημα δεν έχει πολύ μεγάλη διαφορά από το Ελληνικό και αυτό πιθανότατα θα τον βοηθήσει να προσαρμοστεί γρήγορα».
Ο Στάθης Ταυλαρίδης ρωτήθηκε αν ήρθε σε επικοινωνία με ανθρώπους του ΠΑΟΚ προκειμένου να συλλέξουν περισσότερες πληροφορίες για την αγωνιστική του κατάσταση του γάλλου ποδοσφαιριστή. « Δεν χρειάζεται να σας πω με ποιον συνομίλησα, όπως φαντάζομαι ότι στον ΠΑΟΚ πήραν πληροφορίες και από τον Άκη Ζήκο όταν μαζί ήταν συμπαίκτες στη Μονακό. Είναι από τους παίκτες που δεν δημιουργεί προβλήματα μέσα στην ομάδα. Από τους πιο ήσυχους ποδοσφαιριστές παρότι τώρα στη Ρεν δεν έχει χρόνο συμμετοχής. Πιστεύω ότι αν πάρει μεταγραφή στον ΠΑΟΚ θα αναγεννηθεί».

Attachments: 1809035.jpg (14.8 Kb) · 1122417.jpg (21.4 Kb) · 5685816.jpg (27.2 Kb) · 9984358.jpg (24.1 Kb) · 8616950.jpg (32.9 Kb) · 4170088.jpg (45.0 Kb) · 7509821.jpg (25.9 Kb)
 
parkouroskiloDate: Δευτέρα, 22/12/08, 20:15:06 | Message # 2
Group: Removed





paok bag
 
IN-PC Ενας Κοσμος Σε Ενα Site » Αθλητικα » Ελληνικό Πρωτάθλημα » Έρχομαι στον ΠΑΟΚ (ΟΛΙΒΙΕ ΣΟΡΛΕΝ)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


| Copyright MyCorp © 2024 | Powered by uCoz |