Παρασκευή, 29/03/24, 02:28:31
Main
Registration
Login
In-PC..Ο Σκοπος Μας Η Ευχαριστηση Σας
Welcome Guest | RSS

                                                                                                         
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
IN-PC Ενας Κοσμος Σε Ενα Site » Αθλητικα » Ελληνικό Πρωτάθλημα » O τελικός μας (Sebastian Saja μιλα στο in-pc)
O τελικός μας
JuVe913Date: Σάββατο, 02/05/09, 04:32:07 | Message # 1
Group: Removed





Ο Σεμπάστιαν Σάχα και ο Νάτσο Σκόκο υποσχέθηκαν στους φίλους της ΑΕΚ ότι θα κάνουν τα πάντα για την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας. Παράλληλα τόνισαν ότι οι ποδοσφαιριστές έχουν βρει πλέον την απαιτούμενη ενότητα η οποία θα τους βοηθήσει να αντεπεξέλθουν στις ανάγκες του αγώνα της χρονιάς.

Σεμπάστιαν Σάχα: "Να μας θυμούνται"!

Για τον γκολκίπερ της Ένωσης υπάρχει και το θέμα της υστεροφημίας καθώς όπως τόνισε "δεν κρίνεται μόνο ένα τρόπαιο αλλά και μια θέση στο πάνθεον. Αν κατακτήσουμε το κύπελλο, θα μπορέσουμε να γράψουμε το όνομά μας στην ιστορία του συλλόγου και αυτό είναι πολύ σημαντικό για κάθε ποδοσφαιριστή".

Συγκέντρωση και δουλειά: "Είναι το πιο σημαντικό ματς της σεζόν για την ΑΕΚ, όλοι πλέον το έχουμε συνειδητοποιήσει αυτό. Είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο και δουλεύουμε εντατικά. Πιστεύουμε ότι όλοι μαζί ενωμένοι, διοίκηση, παίκτες και φίλαθλοι, θα μπορέσουμε να κατακτήσουμε το κύπελλο για να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας".

Ο αντίπαλος: "Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Ολυμπιακός κατέκτησε το πρωτάθλημα με διαφορά. Όμως το ματς του Σαββάτου είναι ξεχωριστό, είναι πολύ δύσκολο και θα πρέπει κάθε ομάδα να αποδείξει ότι είναι καλύτερη από την άλλη για να κατακτήσει το κύπελλο.

Σίγουρα ο Ολυμπιακός είναι ένας καλός αντίπαλος, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Μπορούμε να τον νικήσουμε. Μπροστά στα μικρόφωνα μπορούμε να κάνουμε δηλώσεις, αλλά το σημαντικότερο είναι να το αποδείξουμε στο γήπεδο".

Νάτσο Σκόκο: "Θα τα δώσουμε όλα"

Ο στόχος και το ευχαριστώ: "Πρέπει όλοι να είμαστε ευγνώμονες που εκπροσωπούμε την ΑΕΚ σε ένα τόσο σημαντικό ματς. Ο κόσμος μας να είναι σίγουρος ότι θα τα δώσουμε όλα σε αυτά τα 90 λεπτά για να πετύχουμε αυτό το στόχο και να πανηγυρίσουμε στο τέλος μαζί με τους φιλάθλους μας".

Τα αποδυτήρια: "Η αρμονία στα αποδυτήρια είναι πολύ σημαντική για να πετύχουμε το στόχο μας. Η ομάδα είναι πολύ ενωμένη και αντιμετωπίζουμε όλοι με μεγάλη διάθεση το παιχνίδι του Σαββάτου. Η ηρεμία στις τάξεις της ομάδας είναι απαραίτητη για να τα καταφέρουμε.

Είμαστε ευχαριστημένοι που παίζουμε σε αυτό το ματς. Ξέρουμε πως αν κατακτήσουμε το Κύπελλο, θα μπορέσουμε να γράψουμε το όνομά μας στην ιστορία του συλλόγου. Αυτό δεν μας βαραίνει τα πόδια αντιθέτως πρέπει να μας δίνει κίνητρο".

Attachments: 4727190.jpg (32.1 Kb)
 
IN-PC Ενας Κοσμος Σε Ενα Site » Αθλητικα » Ελληνικό Πρωτάθλημα » O τελικός μας (Sebastian Saja μιλα στο in-pc)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


| Copyright MyCorp © 2024 | Powered by uCoz |