Πέμπτη, 28/03/24, 10:55:05
Main
Registration
Login
In-PC..Ο Σκοπος Μας Η Ευχαριστηση Σας
Welcome Guest | RSS

                                                                                                         
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
IN-PC Ενας Κοσμος Σε Ενα Site » Αθλητικα » Ελληνικό Πρωτάθλημα » Θανόπουλος: "Είναι εχθρός της ΑΕΚ"
Θανόπουλος: "Είναι εχθρός της ΑΕΚ"
JuVe913Date: Σάββατο, 02/05/09, 04:26:09 | Message # 1
Group: Removed





Η απάντηση του Νίκου Θανόπουλου σε σημερινό (28/4) δημοσίευμα που έφερε αυτούσια την επιστολή που είχε ο ίδιος στείλει στους μετόχους, ήταν κάτι παραπάνω από αναμενόμενη.

Το απόγευμα της Τρίτης (28/4) ο πρόεδρος της ΑΕΚ με επίσημη δήλωση στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ χαρακτήρισε εχθρό της ομάδας τον άνθρωπο που διοχέτευσε στον Τύπο την επιστολή, ενώ δεν παρέλειψε να παραδεχθεί το οικονομικό πρόβλημα του συλλόγου.

Αναλυτικά η δήλωση του Νίκου Θανόπουλου:

"Σήμερα δημοσιεύθηκε σε αθλητική εφημερίδα μια επιστολή που έστειλα στους μετόχους της ομάδας, αναφέροντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος. Πρόκειται για έναν πολύ συχνό τρόπο επικοινωνίας που έχω με τους μετόχους. Η επιστολή αυτή φυσικά και ισχύει, όπως ισχύει και το γεγονός ότι η ΠΑΕ δεν έχει καμία διάθεση να αποκρύψει απολύτως τίποτα από τους φιλάθλους της ομάδας.

Είναι γνωστό ότι η ομάδα αντιμετωπίζει ταμειακό έλλειμμα μέχρι το τέλος της χρήσης, το οποίο τώρα τοποθετείται σε περίπου 5 εκ ευρω. Όπως είναι γνωστό ότι οι μέτοχοι είναι οι μόνοι που μέχρι σήμερα καλύπτουν και θα συνεχίζουν να καλύπτουν οικονομικά την ομάδα. Πολλές από τις υποχρεώσεις μάλιστα έχουν ήδη καλυφθεί στο πλαίσιο της λειτουργίας μιας εταιρείας (εξασφάλιση αδειοδότησης, πληρωμή Ξάνθης, πληρωμή ενοικίων, μισθών και δώρων Πάσχα, συμβόλαια παικτών, συνεργασία με ΑΣΠΙΣ για την αναχρηματοδότηση του δανείου).

Δεν μπορούσα όμως ποτέ να φανταστώ ότι υπάρχει ένα τέτοιο νοσηρό και ανήθικο μυαλό, κάποιος ο οποίος θέλει να λέγεται ΑΕΚτζης, που θα διοχέτευε στον Τύπο μια εσωτερική επιστολή της εταιρείας, για την οποία με κάποιο τρόπο έλαβε γνώση, πριν απο μια κρίσιμη αγωνιστική καμπή της ομάδας και λίγες ημέρες πριν από τον σημαντικό Τελικό του Κυπέλλου.

Είναι πασιφανές ότι πρόκειται για έναν εχθρό της ομάδας που είχε ως μοναδικό στόχο να προσπαθήσει να προκαλέσει αναστάτωση, αναζητώντας έναν τρόπο για να βλάψει το σύλλογο και τους μετόχους.
Δεν πρόκειται αυτή τη στιγμή να δώσω άλλη συνέχεια, ούτε να ακολουθήσω αυτού του είδους τις πρακτικές. Οι υγιώς σκεπτόμενοι φίλαθλοι μπορούν να κρίνουν και όπως έχουμε ήδη πει αυτή τη στιγμή προέχει η αγωνιστική ηρεμία της ομάδας. Τα υπόλοιπα θα αναλυθούν μετά το τέλος της σεζόν".

Συνάντηση Μπάγεβιτς-Νοτιά

Στο μεταξύ, αυτή την ώρα (αργά το βράδυ της Τρίτης) έχουν συνάντηση ο Ντούσαν Μπάγεβιτς με τον Νίκο Νοτιά. Οι δύο άνδρες βρίσκονται κατά πάσα πιθανότητα στην βίλα του μεγαλομετόχου της Ένωσης στα Βόρεια Προάστεια και μιλούν για το μέλλον της ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα αναμένεται να σταθούν στο θέμα της επιστολής του Θανόπουλου που διέρευσε στον Τύπο, στα οικονομικά δεδομένα της ΠΑΕ και φυσικά στο μπάτζετ των "κιτρινόμαυρων" για τη νέα σεζόν.

Αυτή είναι η πρώτη από τις τρεις συναντήσεις που θα έχει ο Νίκος Νοτιάς με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς για την... ΑΕΚ της επόμενης χρονιάς.

 
IN-PC Ενας Κοσμος Σε Ενα Site » Αθλητικα » Ελληνικό Πρωτάθλημα » Θανόπουλος: "Είναι εχθρός της ΑΕΚ"
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


| Copyright MyCorp © 2024 | Powered by uCoz |