Παρασκευή, 29/03/24, 02:22:00
Main
Registration
Login
In-PC..Ο Σκοπος Μας Η Ευχαριστηση Σας
Welcome Guest | RSS

                                                                                                         
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
IN-PC Ενας Κοσμος Σε Ενα Site » Αθλητικα » Ελληνικό Πρωτάθλημα » Μπάγεβιτς: "Ο τίτλος είναι απαραίτητος"
Μπάγεβιτς: "Ο τίτλος είναι απαραίτητος"
JuVe913Date: Σάββατο, 02/05/09, 04:22:44 | Message # 1
Group: Removed





Δεν έκρυψε ποτέ ότι η κατάκτηση του κυπέλλου αποτελούσε προτεραιότητά από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε την ΑΕΚ. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς το επανέλαβε και σήμερα θυμίζοντας ότι επτά χρόνια δίχως τρόπαια είναι πολλά για μια ομάδα σαν την Ένωση. Οι Κιτρινόμαυροι πάντως θα στερηθούν τις υπηρεσίες του Χουανφράν ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό.

Αναλυτικά οι αναφορές του προπονητή της Ένωσης σε ότι αφορά τον τελικό (σημειωτέον ότι δεν ειπώθηκε τίποτα για το ραντεβού με τον μεγελομέτοχο Νίκο Νοτιά):

Εμείς και ο κόσμος: "Έχουμε την ίδια δίψα που έχουν και οι οπαδοί μας για το κύπελλο. Είναι ένα πολύ σημαντικό ματς, εντελώς ξεχωριστό από όλα που έχουμε δώσει φέτος. Το θέλουμε πολύ για να δώσουμε χαρά στον κόσμο, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι δεν έχουμε κατακτήσει τίτλο για επτά χρόνια. Είναι πολύ σημαντικό το κίνητρο που έχουμε".

Η ετοιμότητά μας: "Έχω πει από την πρώτη ημέρα που ανέλαβα την ΑΕΚ ότι ο μεγάλος μας στόχος είναι το κύπελλο. Η ομάδα θα είναι έτοιμη. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Δεν μπορεί να πας σε τέτοιο παιχνίδι χωρίς να είσαι έτοιμος. Αυτό ισχύει και για τις δύο ομάδες".

Ο αντίπαλος μας: "Ο Ολυμπιακός έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα κι αυτό του δίνει ένα μικρό αβαντάζ, όμως εμείς από την πλευρά μας έχουμε ξεχωριστό κίνητρο και αυτό μας οδηγεί".

Ο νικητής: "Θα κριθεί στις λεπτομέρειες, δεν μπορεί να πει κανείς ότι υπάρχει φαβορί σε τέτοιες αναμετρήσεις. Όποιος είναι σε καλύτερη μέρα θα πάρει το ματς και το τρόπαιο. Πιστεύω ότι στο τέλος θα είμαστε εμείς αυτοί που θα σηκώσουμε την κούπα".

Οι 3 τραυματίες: "Ο Χουανφράν δεν μπορεί να παίξει, αυτό είναι οριστικό. Ο Κυγριάκος είναι απολύτως έτοιμος, ενώ ο Τζεμπούρ δεν πονάει μεν αλλά έχει χάσει πολλές προπονήσεις και δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι απολύτως έτοιμος. Θα δούμε το Σάββατο ποιοι θα ξεκινήσουν στην ενδεκάδα".

Κυργιάκος: "Υπάρχει μόνο το κύπελλο"

Ο Σωτήρης Κυργιάκος βγήκε μπροστά με... αρχηγικές δηλώσεις ενόψει του τελικού και επιχείρησε να δώσει σύνθημα νίκης στους συμπαίκτες του, τομώνοντας το ηθικό της ΑΕΚ:

"Δεν υπάρχει κανένα πριμ, δεν υπάρχει κανένα μπόνους, μόνο το Κύπελλο και πώς θα κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο. Θέλω να τελειώσει η σεζόν με Κύπελλο. Εγώ δεν θέλω το πριμ που θα μου αναλογεί, το δίνω στους συμπαίκτες μου που έχουν χαμηλά συμβόλαια. Θέλω μόνο το Κύπελλο για την ΑΕΚ και τον κόσμο"

Στήριξη Νοτιά σε Μπάγεβιτς

Ο Νίκος Νοτιάς μάλλον είχε πάντοτε την απορία για το πως και το γιατί η ΑΕΚ λοξοδρόμησε από το πλάνο του 2004. Ήταν μακριά (ΗΠΑ), δεν είχε απόλυτη επίγνωση της κατάστασης και παρατηρούσε διακριτικά τις εξελίξεις. Τώρα που αποφάσισε να επέμβει θέλει τα πράγματα να γίνουν όπως πριν. Στηρίζει απόλυτα τον Μπάγεβιτς και μαζί του οριοθετεί τους νέους κανόνες, το καινούργιο πλαίσιο συνεργασίας που εν πολλοίς θυμίζει το πλάνο σωτηρίας που εκπονήθηκε πριν από πέντε καλοκαίρια.

Το IN-PC παρουσιάζει τα πιο σημαντικά κι ενδιαφέροντα που προκύπτουν από τη συνάντηση κορυφής το βράδυ της Τρίτης (28/4) σε συνδυασμό με τα συμπεράσματα της επίμαχης επιστολής που είδε το φως της δημοσιότητας.

Αναλυτικα η συνεντευξη live απο το in-pc εδώ

Attachments: 9890080.jpg (48.4 Kb)
 
IN-PC Ενας Κοσμος Σε Ενα Site » Αθλητικα » Ελληνικό Πρωτάθλημα » Μπάγεβιτς: "Ο τίτλος είναι απαραίτητος"
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


| Copyright MyCorp © 2024 | Powered by uCoz |