Πέμπτη, 18/04/24, 20:56:52
Main
Registration
Login
In-PC..Ο Σκοπος Μας Η Ευχαριστηση Σας
Welcome Guest | RSS

                                                                                                         
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
IN-PC Ενας Κοσμος Σε Ενα Site » Αθλητικα » Ελληνικό Πρωτάθλημα » Πάνοπλος στον τελικό (Ο Ολυμπιακος πανοπλος στη μαχη του τελικου)
Πάνοπλος στον τελικό
JuVe913Date: Σάββατο, 02/05/09, 04:20:28 | Message # 1
Group: Removed





Η ημέρα του τελικού του Κυπέλλου Hellas Online πλησιάζει, ο Ολυμπιακός θέλει να τελειώσει τις υποχρεώσεις του με άλλη μια "κούπα" και ο Ερνέστο Βαλβέρδε πρέπει να νιώθει ευτυχισμένος, αφού δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα τραυματισμού.

Τα μεταγραφικά θέματα και παραμονή ή όχι του Βαλβέρδε μπαίνουν στην άκρη, καθώς αυτή την στιμή προέχει το Κύπελλο, κάτι που γνωρίζουν πολύ καλά τόσο οι παίκτες όσο και ο προπονητής των πρωταθλητών.

Δικαιολογίες δεν χωρούν για τυχόν απώλεια του τίτλου αφού και το κλίμα είναι εξαιρετικό στις τάξεις των Πειραιωτών ενώ το πιο σημαντικό είναι πως ο "Βάσκος" τεχνικός δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα τραυματισμού.

Σπάνιο "φαινόμενο" για τον Ολυμπιακό αλλά δεν παύει να δημιουργεί ευχάριστο πονοκέφαλο στον Ερνέστο Βαλβέρδε το γεγονός πως θα έχει όλα τα "όπλα" του στην "μάχη" του Κυπέλλου.

Με την γνωστή πετυχημένη συνταγή

Η ενδεκάδα που αναμένεται να παρατάξει ο Ισπανός τεχνικός είναι λίγο πολύ γνωστή. Την "ερυθρόλευκη" εστία θα υπερασπιστεί ο Αντώνης Νικοπολίδης, σέντερ μπακ θα είναι ο Άντζας μαζί με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο που επιστρέφει από τραυματισμό, στο δεξί άκρο ο Τοροσίδης, αριστερά όπως όλα δείχνουν ο Ντομί.

Στα χαφ ο Ντουντού θα έχει παρτενέρ τον Γιάννη Παπαδόπουλο και όχι τον Χρήστο Πατσατζόγλου, στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Λουτσιάνο Γκαλέτι, αριστερά ο Λέτο, στην κορυφή της επίθεσης θα ειναι ο Ντιόγκο και λίγο πιο πίσω ο Μπελούτσι, αν και δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να βρεθεί στο αρχικό σχήμα ο Ματ Ντάρμπισιρ.

Όλα βέβαια θα ξεκαθαρίσουν στην προπόνηση της Παρασκευής όπου θα είναι η τελευταία πριν τον τελικό και θα πραγματοποιηθεί στο ΟΑΚΑ στις 20:30.

Οδηγίες προς τους φιλάθλους

Η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση για την μεταφορά των φιλάθλων προς το ΟΑΚΑ για τον τελικό Κυπέλλου στην οποία ενημερώνει πως έχει ναυλώσει συρμούς του Η.Σ.Α.Π οι οποίοι θα ξεκινήσουν από τον Πειραιά στις 16:00.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ενόψει του Τελικού Κυπέλλου Ηellas online που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ την 02.05.2009 μεταξύ των ομάδων ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Οι φίλαθλοι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ θα καταλάβουν τις παρακάτω θύρες του ΟΑΚΑ, που πρόσκεινται στην πλευρά της Λεωφόρου Κηφισίας:

ΘΥΡΕΣ 11 Β, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 19, 20, 21, 22 και 24

Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων της, έχει ναυλώσει συρμούς του Η.Σ.Α.Π., οι οποίοι θα ξεκινήσουν από τον σταθμό του Πειραιά στις 16:00 και ανά δέκα λεπτά θα εκτελούν δρομολόγια με τελικό προορισμό τον σταθμό Νερατζιώτισας".

Νταρμπισίρ: "Πουθενά αλλού αυτοί οι οπαδοί..."

Δύο μόλις ημέρες πριν από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας" ο Ματ Ντάρμπισιρ παραχώρησε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην αγγλική εφημερίδα "Daily Mail", όπου μίλησε για τη νέα ποδοσφαιρική πραγματικότητα που βιώνει από τον Ιανουάριο και μετά.

"Είναι η πιο φανταστική εμπειρία", ήταν τα πρώτα λόγια του 23χρονου στράικερ, για να συνεχίσει: Πόσοι Άγγλοι παίκτες έχουν πάει στο εξωτερικό για να παίξουν σε έναν τεράστιο σύλλογο όπως αυτός; Άρπαξα την ευκαιρία.

Ακόμα και αν είχα έρθει εδώ και δεν είχα σκοράρει κανένα τέρμα, θα κοίταζα πίσω και θα έλεγα: "Κοίτα, τουλάχιστον το έκανα, πήγα και έπαιξα στο εξωτερικό κατά τη διάρκεια της καριέρας μου".

Όσο για την πρώτη γεύση που πήρε από ελληνικό γήπεδο, αυτή ήταν στον αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στην... αφιλόμενη Τούμπα: "Ήξερα κάτι λίγα για το τι να περιμένω επειδή έχω παίξει σε ευρωπαϊκά ματς.

Όμως δεν είχα δει ποτέ κάτι τέτοιο. Υπήρχαν 40.000 στοιβαγμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ, που ήταν τρελαμένοι. Ήταν περισσότερο συναρπαστικό παρά τρομακτικό αυτό το πράγμα. Όμως ήταν πραγματική πρόκληση να παίξω μπροστά σε ένα τέτοιο κοινό".

Ποια είναι όμως η άποψή του για τον Ολυμπιακό μετά από μερικούς μήνες παρουσίας του στην Ελλάδα αλλά και για την "αιώνια" κόντρα που υπάρχει με τον Παναθηναϊκό;

"Ήξερα ότι ο Ολυμπιακός ήταν ένας μεγάλος σύλλογος. Ήξερα ότι είχαν παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ και είχαν μεγάλους παίκτες όπως ο Ριβάλντο στο παρελθόν όμως υποθέτω ότι δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσο μεγάλη ομάδα ήταν μέχρι την πρώτη μου ημέρα, με όλη την προσοχή των ΜΜΕ στο αεροδρόμιο.

Άνθρωποι έρχονταν προς το μέρος μου και μου έλεγαν τί σημαίνει να παίζεις για αυτό το σύλλογο. Έχουν τόσο πολύ πάθος. Μου είπαν να φοράω πολλά κόκκινα ρούχα και να μην φορώ ποτέ πράσινα επειδή αυτά είναι τα χρώματα του εχθρού τους, του Παναθηναϊκού".

Τέλος, στο δίλημμα Μπλάκμπερν ή Ολυμπιακός, αναφορικά με την ομάδα στην οποία θα παίζει τη νέα σεζόν, δήλωσε: "Άνθρωποι με έχουν συναντήσει στο δρόμο και μου λένε ότι θέλουν πολύ να μείνω, και εγώ θα ήμουν ευτυχισμένος σε μία τέτοια περίπτωση, όμως θα δούμε τί θα συμβεί.

Εάν δεν ξαναγυρίσω στην Ελλάδα, δεν θα ξεχάσω ποτέ τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Δε νομίζω ότι θα δεις τέτοιους οπαδούς σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου".

Attachments: 7815846.jpg (53.3 Kb)
 
IN-PC Ενας Κοσμος Σε Ενα Site » Αθλητικα » Ελληνικό Πρωτάθλημα » Πάνοπλος στον τελικό (Ο Ολυμπιακος πανοπλος στη μαχη του τελικου)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


| Copyright MyCorp © 2024 | Powered by uCoz |