Παρασκευή, 19/04/24, 17:07:26
Main
Registration
Login
In-PC..Ο Σκοπος Μας Η Ευχαριστηση Σας
Welcome Guest | RSS

                                                                                                         
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
IN-PC Ενας Κοσμος Σε Ενα Site » Αθλητικα » Ελληνικό Πρωτάθλημα » Κυριακίδης: «Τα δύσκολα πέρασαν»
Κυριακίδης: «Τα δύσκολα πέρασαν»
arkasDate: Δευτέρα, 27/04/09, 15:44:01 | Message # 1
Music Moderator
Group: General Moderators
Messages: 71
Reputation: 3
Status: Offline
Ο Ηλίας Κυριακίδης υποστήριξε ότι τα δύσκολα για τη Λάρισα πέρασαν και τώρα τα πάντα μπορούν να συμβούν στα πλέι οφ, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6. «Πετύχαμε το στόχο μας και τώρα όλα μπορούν να γίνουν», δήλωσε ο παίκτης της ΑΕΛ και έχρισε φαβορί για τη δεύτερη θέση των πλέι οφ τον Παναθηναϊκό. Τι είπε για τον Μαρίνο Ουζουνίδη και τον στόχο για τη νέα χρονιά.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε

- Για την επιτυχία της Λάρισας να μπει στα πλέι οφ

«Πετύχαμε στόχο που είχαμε από την αρχή της σεζόν. Το δύσκολο ήταν αυτό που κάναμε κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος, πλέον τα πάντα μπορούν να γίνουν από εδώ και πέρα. Εμείς δεν ακυρώνουμε τη δική μας προσπάθεια».

- Για το ποιος είναι φαβορί για τη δεύτερη θέση

«Δεν ξέρω κατά πόσο η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ θέλουν τη δεύτερη θέση. Είναι καθαρά προσωπική άποψη. Η ΑΕΚ έχει μια χρονιά, στην οποία αν δεν κατακτήσει το Κύπελλο θα είναι μια χαμένη χρονιά. Το Κύπελλο δεν θα είναι λύτρωση, αλλά απαλύνει τον όποιο πόνο. Δεν μας έχει συνηθίσει να κατακτά δυστυχώς τίτλο τα τελευταία χρόνια. Αν πάρει τη δεύτερη θέση, πρέπει να γίνουν πάρα πολλές μεταγραφές ουσίας με αρκετά χρήματα για να είναι ανταγωνιστική και να σταθεί αξιοπρεπώς. Οπότε πρέπει να βρεθούν πολλά χρήματα για παίκτες με προσωπικότητα. Δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι αυτό. Κάτι παρόμοιο ισχύει και για τον ΠΑΟΚ. Πέρυσι έκανε άσχημη χρονιά. Φέτος προσαρμόστηκε σε αυτό που ήθελε ο Σάντος. Ήταν δηλαδή πειθαρχημένος και με αποτελεσματικότητα. Δεν ξέρω αν αυτά τα δύο μεγάλα άλματα αυξήσουν τις προσδοκίες των οπαδών, που ακόμη και η τέταρτη θέση του χρόνου θα είναι αποτυχία. Το φαβορί είναι ο Παναθηναϊκός. Αγωνιστικά έχει παίκτες με τρομερή ποιότητα, αλλά πιο σταθερός μου φάνηκε ο ΠΑΟΚ».

- Για την ανοδική πορεία της Λάρισας

«Πραγματικά η ομάδα έχει ανοδική πορεία. Ανεβαίνει με γοργό ρυθμό. Λόγω του κανονισμού, πέρυσι δεν πήγαμε μπαράζ με τον Πανιώνιο και τελειώνοντας λέγαμε ότι φέτος στόχος είναι να βγούμε πλέι οφ. Για του χρόνου ο στόχος να πρέπει να είναι ξανά αυτός. Η καθιέρωση στη θέση αυτή».

- Για τον Ουζουνίδη και τους συμπαίκτες του

«Η δυσκολία ήταν στην προσαρμογή. Στην προετοιμασία κάναμε τακτική για να δούμε τι ζητάει ο προπονητής από εμάς. Οι παίκτες που ήταν στην ομάδα επί Δώνη ήταν δύσκολο να αλλάξουν πράγματα. Οπότε, το σημαντικό ήταν ότι βρέθηκαν παίκτες με προσωπικότητα και εμπειρία. Προσαρμόστηκαν πρώτοι και έδειξαν το παράδειγμα στους υπόλοιπους. Ο προπονητής και όλο το τεχνικό τιμ έχει ταλέντο σε αυτό που κάνει. Έγινε μια συνολικά καλή δουλειά. Ακόμα και αν υπάρξουν δύο τρεις κακές στιγμές, έρχονται σαν «σκούπα» οι υπόλοιποι παίκτες και καθαρίζουν αυτές τις κακές στιγμές. Μεγάλο ρόλο, επίσης, έπαιξε και η μεγάλη διαφορά, σε σχέση με πέρυσι, στα οικονομικά. Πέρυσι είχε δημιουργηθεί ένα ζήτημα, που για κάποιον καιρό κάποιοι παίκτες ήταν απλήρωτοι. Αυτό άλλαξε και σίγουρα μετράει».


 
IN-PC Ενας Κοσμος Σε Ενα Site » Αθλητικα » Ελληνικό Πρωτάθλημα » Κυριακίδης: «Τα δύσκολα πέρασαν»
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


| Copyright MyCorp © 2024 | Powered by uCoz |