Παρασκευή, 19/04/24, 21:02:59
Main
Registration
Login
In-PC..Ο Σκοπος Μας Η Ευχαριστηση Σας
Welcome Guest | RSS

                                                                                                         
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
IN-PC Ενας Κοσμος Σε Ενα Site » Αθλητικα » Ελληνικό Πρωτάθλημα » Αυτοί που μένουν και αυτοί που φεύγουν
Αυτοί που μένουν και αυτοί που φεύγουν
JuVe913Date: Σάββατο, 25/04/09, 15:39:06 | Message # 1
Group: Removed





Ξεκαθαρίζει σιγά, σιγά το τοπίο με τους παίκτες των οποίων λήγουν τα συμβόλαια ή και αυτούς που επιθυμεί ο Ολυμπιακός να διατηρήσει στο δυναμικό του. Αλλες υποθέσεις έχουν δρομολογηθεί και άλλες θεωρούνται ήδη τελειωμένες. Το in-pc.ucoz.com τις καταγράφει!

Η μοναδική εκκρεμότητα που υπάρχει έχει να κάνει με τον Παρασκευά Αντζα, αφού θα καταβληθεί μια ακόμα προσπάθεια προκειμένου να μεταπεισθεί ο παίκτης στην απόφαση του να σταματήσει το ποδόσφαιρο. Με τον Χρήστο Πατσατζόγλου δεν φαίνεται να υπάρχει έδαφος για να διαφοροποιηθεί το σκηνικό και όλα δείχνουν ότι στον παίκτη δεν θα γίνει πρόταση για ανανέωση συμβολαίου.

- Η τελευταία εξέλιξη στο θέμα των ανανεώσεων των συμβολαίων έχει να κάνει με την διάθεση του Ολυμπιακού να "δέσει" στον Πειραιά τον Λουτσιάνο Γκαλέτι και μετά το 2011, που λήγει το συμβόλαιο του. Ο παίκτης συναντήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής με τον Γιάννη Χρυσικόπουλο και συζήτησαν το νέο συμβόλαιο. Αν και από τον Ολυμπιακό λένε ότι δεν έπεσαν στο τραπέζι η χρονική διάρκεια συμβολαίου αλλά και ποσά, οι δικές μας πληροφορίες αναφέρουν ότι μίλησαν για δυο χρόνια ακόμα συμβόλαιο, δηλαδή έως το 2013.

- Είχε προηγηθεί, μια μέρα νωρίτερα, την Πέμπτη, η συνάντηση του Γιάννη Χρυσικόπουλου με τον Μίχαλ Ζεβλάκοφ και τον μάνατζερ του Ντιντιέ Ντομί. Ο Πολωνός αμυντικός είναι πολύ κοντά σε συμφωνία αφού βλέπει με θετική διάθεση την πρόταση του Ολυμπιακού που είναι περίπου 380.000 ευρώ για ένα χρόνο. Ο Ζεβλάκοφ θα ήθελε διετές συμβόλαιο, στον Ολυμπιακό το απέκλεισαν αυτό και για να το γλυκάνουν μιλάνε για 1+1 που ουσιαστικά είναι μονοετές. Τελειωμένη υπόθεση θεωρείται η παραμονή του Ντομί. Ο Γάλλος αριστεροπόδαρος αμυντικός άκουσε από τον ατζέντη του να του μεταφέρει την πρόταση του Ολυμπιακού που είναι πρόταση παραμονής για ένα χρόνο αλλά με πολύ λιγότερα χρήματα από αυτά που πήρε φέτος. Συγκεκριμένα, προτάθηκε να παίξει ένα ακόμα χρόνο μπάλα στον Ολυμπιακού αντί του ποσού των 410.000 ευρώ (θυμίζουμε ότι το κασέ του αυτή την περίοδο ήταν 800.000 ευρώ). Ο Ντομί είδε είπε το "ναι".

- Τυπικό θεωρείται το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Αντώνη Νικοπολίδη. Με τον διεθνή τερματοφύλακα υπάρχει συμφωνία για ανανέωση για ένα ακόμα χρόνο, το τελευταίο της ποδοσφαιρικής καριέρας του. Την Δευτέρα θα γίνει το ραντεβού με τον Κώστα Μενδρινό, για τον οποίον υπάρχει βεβαιότητα παραμονής.

- Συζητήσεις έχουν γίνει με τους Βασίλη Τοροσίδη και Ντουντού Σεαρένσε για πρόωρες ανανεώσεις συμβολαίων. Στους δυο παίκτες έχει γίνει πρόταση για συμβόλαιο έως το 2013 ενώ θα υπάρξει και αναπροσαρμογή στις ρήτρες. Στον Βραζιλιάνο θα πάει στα 8 εκ. ευρώ και στον "Τόρο" στα 6 εκ. ευρώ.

- Υπάρχει βέβαια και ένα τέλος εποχής στον Ολυμπιακό για κάποιους παίκτες και αναφερόμαστε στους Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και Ντάρκο Κοβάσεβιτς, αλλά και στον Αντζα, αν τελικά σταματήσει το ποδόσφαιρο, που είναι το πιθανότερο.

 
IN-PC Ενας Κοσμος Σε Ενα Site » Αθλητικα » Ελληνικό Πρωτάθλημα » Αυτοί που μένουν και αυτοί που φεύγουν
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


| Copyright MyCorp © 2024 | Powered by uCoz |