Σάββατο, 20/04/24, 03:03:15
Main
Registration
Login
In-PC..Ο Σκοπος Μας Η Ευχαριστηση Σας
Welcome Guest | RSS

                                                                                                         
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
IN-PC Ενας Κοσμος Σε Ενα Site » Αθλητικα » Ελληνικό Πρωτάθλημα » Το Δ.Σ. και οι μεταγραφές – Το πλάνο για τη νέα σεζόν
Το Δ.Σ. και οι μεταγραφές – Το πλάνο για τη νέα σεζόν
JuVe913Date: Σάββατο, 25/04/09, 15:31:39 | Message # 1
Group: Removed





Το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα συνεδριάσει την Τετάρτη 29 Απριλίου και με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η συζήτηση που θα γίνει και οι αποφάσεις που ενδεχομένως θα παρθούν, σχετικά με τον σχεδιασμό της νέας περιόδου και το μπάτζετ για τις μεταγραφές.

Γνωρίζαμε μέχρι τώρα ότι οι μέτοχοι της ΠΑΕ θα συναντηθούν μετά τα πλέι οφ τον Μάιο, προκειμένου να αποφασίσουν τα πάντα για τον Παναθηναϊκό της νέας σεζόν. Από ότι φαίνεται όμως, θα γίνει μία πρώτη κρίσιμη «ανοιχτή» κουβέντα στο Δ.Σ. της Τετάρτης και εκτιμώ ότι θα μάθουμε για το πώς θα κινηθεί σε πρώτη φάση η ομάδα (ίσως υπάρξει απόφαση ότι το μπάτζετ για ξεκίνημα θα είναι 10 με 15 εκ. ευρώ), ενώ έχει προσκληθεί να δώσει το παρών και ο Ανδρέας Βγενόπουλος ο οποίος είναι ο μοναδικός μέτοχος που δεν είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ, κατόπιν δικής του επιθυμίας.

Ο Κώστας Αντωνίου με την ευρωπαϊκή περιοδεία που έκανε τον προηγούμενο μήνα και με το ταξίδι που πραγματοποιεί τώρα στη Λατινική Αμερική (η πρώτη μεταγραφή δεν αποκλείεται να είναι από την Αργεντινή), σε συνδυασμό με τα συνεχή ταξίδια των σκάουτερ του συλλόγου, κάνει την απαραίτητη προεργασία για να είναι απόλυτα έτοιμος μόλις του γνωστοποιηθεί το ποσό που θα έχει στη διάθεση του για μεταγραφές.

Στην παρούσα φάση, ο διευθυντής ποδοσφαίρου έχει ξεχωρίσει 3-4 παίκτες για κάθε θέση και προχωράει σε διερευνητικές επαφές μαζί τους για να μάθει εάν ο ποδοσφαιριστής που ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό, θέλει να έρθει στην Ελλάδα και πόσα χρήματα απαιτούνται για να γίνει η μεταγραφή.

Για τις θέσεις γνωρίζουμε ήδη ότι οι «πράσινοι» θα αποκτήσουν έναν δεξιό μπακ, έναν κεντρικό αμυντικό, έναν αριστεροπόδαρο μέσο και έναν επιθετικό. Η διοίκηση κάνει λόγο για παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά και από τα ουκ ολίγα σενάρια που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής και ενώ βρισκόμαστε ακόμη στον Απρίλιο, διαφαίνεται τουλάχιστον ότι ο Παναθηναϊκός «χτυπάει» στα ψηλά ράφια. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ωστόσο ότι παίκτες τέτοιου επιπέδου – όπως ο Πιζάρο – έχουν την Ελλάδα ως εναλλακτική λύση και το μόνο σίγουρο είναι ότι πριν τον Ιούλιο, δεν πρόκειται να απαντήσουν. Και προσθέστε σε αυτή τη σημαντική παράμετρο, ότι αλλιώς αντιμετωπίζουν οι «ποιοτικοί παίκτες» μία πρόταση από τον Παναθηναϊκό του Τσάμπιονς Λιγκ και αλλιώς μία πρόταση από τον Παναθηναϊκό του Γιουρόπα Λιγκ (όπως θα λέγεται το Κύπελλο Ουέφα από τη νέα περίοδο).

Ο Αντωνίου μόλις ενημερωθεί για το μπάτζετ, θα ξεκινήσει και τις διαπραγματεύσεις με τους υποψήφιους παίκτες, ενώ ο αριθμός των μεταγραφών (σε πρώτη φάση γνωρίζουμε για 4) είναι πολύ πιθανό να αυξηθεί, εφόσον πουληθούν κάποιοι ποδοσφαιριστές.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν ο Μάντζιος με τον Σιμάο μετά από τις εξαιρετικές εμφανίσεις τους στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ υποψήφιος για αποχώρηση είναι και ο Ιβανσιτς. Φυσικά τα χρήματα από τις ενδεχόμενες πωλήσεις θα τεθούν στη διάθεση του Κώστα Αντωνίου και θα προστεθούν στο μπάτζετ για τις μεταγραφές. Παράλληλα ο Χενκ Τεν Κάτε έχει ζητήσει να μειωθεί το ρόστερ από 26 παίκτες σε 23 με 24.

Συμπερασματικά πιστεύω ότι στο Δ.Σ. της Τετάρτης θα πάρουμε μία πρώτη βασική ιδέα για το πώς θα κινηθεί ο Παναθηναϊκός και ασφαλή συμπεράσματα θα μπορέσουμε να βγάλουμε τον Μάιο, αφού πρώτα έχουν ολοκληρωθεί τα πλέι οφ. Άλλωστε και ο πρόεδρος Νίκος Πατέρας δήλωσε πρόσφατα ότι η πρώτη μεταγραφή θα γίνει στα τέλη Μάιου.

Ο κόσμος θα πρέπει να κάνει λίγο υπομονή, ενώ είμαι σίγουρος ότι έχει ήδη κουραστεί από την μεγάλη παρέλαση ονομάτων που δυστυχώς για την ομάδα, ξεκίνησε από τις 10 Μαρτίου, οπότε και με τον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ χάθηκε κάθε αγωνιστικό ενδιαφέρον.

Υ. Γ. Η υπόθεση του Τσάμπιονς Λιγκ είναι κομβική σχετικά με τον σχεδιασμό για τον Παναθηναϊκό της σεζόν 2009-2010. Και δεύτερον η παρουσία ή όχι του Ανδρέα Βγενόπουλου στο Δ.Σ. της Τετάρτης θα έχει το δικό της συμβολισμό.

 
IN-PC Ενας Κοσμος Σε Ενα Site » Αθλητικα » Ελληνικό Πρωτάθλημα » Το Δ.Σ. και οι μεταγραφές – Το πλάνο για τη νέα σεζόν
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


| Copyright MyCorp © 2024 | Powered by uCoz |