Παρασκευή, 29/03/24, 07:19:37
Main
Registration
Login
In-PC..Ο Σκοπος Μας Η Ευχαριστηση Σας
Welcome Guest | RSS

                                                                                                         
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
IN-PC Ενας Κοσμος Σε Ενα Site » Αθλητικα » Ελληνικό Πρωτάθλημα » Νέο κρούσμα με Τζιμπούρ
Νέο κρούσμα με Τζιμπούρ
JuVe913Date: Σάββατο, 25/04/09, 14:36:02 | Message # 1
Group: Removed





Πρωταγωνιστής επεισοδίου σε βάρος του Ντούσαν Μπάγεβιτς έγινε στην προπόνηση της Παρασκευής ο Ράφικ Τζιμπούρ. Ο παίκτης δεν υπάκουσε σε εντολή του προπονητή του, ο οποίος τον έστειλε στα αποδυτήρια. Καθ' οδόν, ο Τζιμπούρ επιτέθηκε φραστικά και στους Στέλιο Μανωλά, Βασίλη Τσιάρτα

Έχει γίνει ρουτίνα πλέον να πλακώνεται κάθε εβδομάδα ο Μπάγεβιτς και μ' έναν ποδοσφαιριστή της ομάδας. Είδηση θα είναι να περάσει εβδομάδα χωρίς φραστικό επεισόδιο ποδοσφαιριστή με τον προπονητή της ομάδας.

Πρωταγωνιστής στο νεώτερο επεισόδιο ο Ράφικ Τζιμπούρ, που εθεωρείτο μάλιστα και από τα αγαπημένα παιδιά του Μπάγεβιτς. Το σκηνικό στην απογευματινή προπόνηση, σημειωτέον την πρώτη που πήγε να βγάλει ολόκληρη και χωρίς ενοχλήσεις ο Αλγερινός επιθετικός μετά τον πρόσφατο τραυματισμό του. Ο Εντίνιο σε μια άσκηση, αντί για σέντρα έκανε πάσα. Ο Τζιμπούρ έμεινε πίσω, τον πέρασε ο Ταχτσίδης. Εκεί φέρεται να έκανε παρατήρηση στον μικρό ο Τζιμπούρ ("γιατί τρέχεις και σουτάρεις εσύ;"), τον άκουσε ο Μπάγεβιτς που αγρίεψε: "Ποιος είσαι εσύ που κάνεις παρατήρηση στον Ταχτσίδη!"

Ο Τζιμπούρ θόλωσε, και σύμφωνα με ποδοσφαιριστές που ήταν τριγύρω άρχισε να στολίζει με διάφορα... γαλλικά τον προπονητή. Ο Μπάγεβιτς χωρίς δεύτερη κουβέντα τον έδιωξε από την προπόνηση: "Σήκω φύγε!" του είπε και του γύρισε την πλάτη. Εκεί τα πήρε πάλι στο κρανίο και άρχισε να φωνάζει ο Τζιμπούρ: "Γιατί μου γυρίζεις την πλάτη μίστερ, τι συμπεριφορά είναι αυτή!"

Ο Σάχα που ήταν δίπλα του προσπάθησε να τον ηρεμήσει και ο Τζιμπούρ φέρεται πρώτα να έσπρωξε και κατόπιν να έβρισε τον Αργεντινό τερματοφύλακα! Κατευθυνόμενος προς τα αποδυτήρια επιτέθηκε φραστικά και στους Μανωλά, Τσιάρτα (παρακολούθησε την προπόνηση, προαλείφεται για το τμήμα σκάουτινγκ), την ώρα που προσπαθούσαν να τον ηρεμήσουν.

Κάποια στιγμή αργότερα τον έπιασε το παράπονο και άρχισε να λέει: "Τι συμπεριφορά είναι αυτή, δεν υπήρχε κανένας λόγος να μου φερθεί έτσι. Είχα αιμάτωμα και έκανα τα πάντα, θυσίες, θεραπείες, κοιμόμουν πολύ νωρίς, για να είμαι πανέτοιμος για τον τελικό".

Ο Τζιμπούρ θεωρούσε και αργά το βράδυ πως ήταν άδικος απέναντι του ο προπονητής. "Το έκανε μόνο και μόνο για επίδειξη δύναμης. Για να δείξει ότι αυτός είναι το αφεντικό στην ομάδα" φέρεται να είπε ο Αλγερινός ποδοσφαιριστές σε δικούς του ανθρώπους.

Χωρίς έξι στην Κρήτη

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι τιμωρημένοι Γιώργος Αλεξόπουλος, Νάτσο Σκόκο και Αγκουστίν Πελετιέρι αποκλείστηκαν από την αποστολή του αγώνα με τον Εργοτέλη. Εκτός έμεινε και ο Τζιμπούρ, ο οποίος ούτως ή άλλως ήταν τραυματίας, όπως είναι και ο Χουαφράν. Ο Σωτήρης Κυργιάκος μπορεί να προπονείαι, ωστόσο δεν είναι ακόμα έτοιμος και αποκλείστηκε ώστε να προφυλαχθεί για τον τελικό. Σε αυτές τις έξι απουσίες, φυσικά, προστίθενται οι εδώ και πολλούς μήνες τραυματίες Αντώνης Ρίκκα και Παναγιώτης Λαγός.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Σάχα, Αραμπατζής, Καφές, Ζεράλδο, Μαϊστόροβιτς, Ενσαλίβα, Εντίνιο, Μαντούκα, Ενσιαμπαμφούμου, Κουτρομάνος, Πλιάτσικας, Μπλάνκο, Μπέρνς, Γεωργέας, Ταχτσίδης, Χετεμάϊ, Ελ Χατζί Ντιούφ, Παυλής, Γκέντσογλου.

*** Τις εισπράξεις από την πώληση των 23.400 εισιτηρίων του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος (χονδρικά περίπου 600.000 ευρώ) περιμένει σύμφωνα με πληροφορίες η διοίκηση για να καλύψει μερικές από τις οφειλές προς τους ποδοσφαιριστές. Συζητιέται επίσης ότι η ΠΑΕ δεν θα πάρει τα χρήματα από τα εισιτήρια που θα διαθέσει η original στα μέλη της και ότι το ποσό αυτό θα πάει απευθείας στην ερασιτεχνική ΑΕΚ, έναντι των οφειλών της ΠΑΕ προς αυτήν

Attachments: 9394548.jpg (6.9 Kb)
 
IN-PC Ενας Κοσμος Σε Ενα Site » Αθλητικα » Ελληνικό Πρωτάθλημα » Νέο κρούσμα με Τζιμπούρ
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


| Copyright MyCorp © 2024 | Powered by uCoz |