Τρίτη, 19/03/24, 08:20:14
Main
Registration
Login
In-PC..Ο Σκοπος Μας Η Ευχαριστηση Σας
Welcome Guest | RSS

                                                                                                         
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
IN-PC Ενας Κοσμος Σε Ενα Site » Αθλητικα » Ελληνικό Πρωτάθλημα » «Θόδωρε δώσε ονόματα»!
«Θόδωρε δώσε ονόματα»!
alex11Date: Παρασκευή, 16/01/09, 21:21:03 | Message # 1
Gadgetakias
Group: Administrators
Messages: 121
Reputation: 5
Status: Offline

«Θόδωρε δώσε ονόματα»!, ζητωκραύγαζε ο ΛΑΟΣ. Πριν αναλάβει ο Τέο πολλοί επιχειρηματίες εμφανίστηκαν και του έδωσαν υποσχέσεις για αμέριστη συμπαράσταση για οικονομική στήριξη έτσι ώστε ο ΠΑΟΚ να σταθεί στα πόδια του.

Και μετά από λίγο καιρό και αφού ο Ζαγοράκης έκανε το μεγάλο βήμα, αυτοί λάκισαν.

Εξαφανίστηκαν, δεν υπήρχαν πουθενά. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ πολλές φορές αναφέρθηκε στο θέμα αυτό σε Συνέντευξεις Τύπου που έδωσε.

"Βαδίζουμε μόνοι, χωρίς καμία βοήθεια, παρά τις υποσχέσεις που λάβαμε", είχε πει αφήνοντας να εννοηθεί ότι αυτοί ήταν επιχειρηματίες και πολιτικοί που του είχαν υποσχεθεί ότι θα βοηθήσουν αν αυτός έμπαινε μπροστά.

Ο κόσμος ζητούσε ονόματα! Να ξεμπροστιάσει όλους αυτούς! Να τους κάνει να βρεθούν προ των ευθυνών τους, να ξέρει η κοινή γνώμη ποιοι είναι αυτοί που πραγματικά ήθελαν να βοηθήσουν και ποιοι πουλούσαν πρόλογο…

Όμως μαζί με αυτούς τους επίδοξους και ντεμέκ μελλοντικούς χρηματοδότες του ΠΑΟΚ , που δήθεν θα έβαζαν τα λεφτά τους στον σύλλογο δεν ξέχασα και άλλες ιαχές:

Αυτές του κόσμου που υποσχόταν στον πρόεδρο ότι θα στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις την προσπάθεια του…

Ο ΠΑΟΚ βρισκόταν στο χείλος του γκρεμού, η λύση Ζαγοράκη ήταν κάτι παραπάνω από ιδανική, ήταν τότε πολύ καλή για να είναι πραγματικότητα καθώς οι απογοητεύσεις ερχόταν η μία μετά την άλλη.

Ο κόσμος είχε γατζωθεί πάνω του…

Θυμάμαι ανακοινώσεις, γραπτά, συνθήματα, εκπομπές… «Εμείς θα σε στηρίξουμε»

Ας δούμε τι γράφαμε τότε εδώ στο paokmania γιατί πρώτα πρέπει να κοιτάς τον εαυτό σου…

Ο swordfire φίλος και αναγνώστης είχε γράψει λίγες ημέρες αφού ανέλαβε ο Τέο:

«Ο κόσμος του ΠΑΟΚ όχι μόνο της πόλης ή της Ελλάδας, αλλά και από όλο τον κόσμο, για ένα μεγάλο ΠΑΟΚ θα έδινε τα πάντα. Τις τελευταίες μέρες στην ιστοσελίδα του ΠΡΟΕΔΡΟΥ αλλά και της ΠΑΕ καταφθάνουν mail από όλη την γη με ομογενείς που εκφράζουν την στήριξη τους στην κίνηση του αρχηγού. Πολύ πιθανών να το είχε πει και ο Νοστράδαμος αλλά κάποια λαμόγια την κρύβουν την προφητεία…. Θα έρθει η μέρα που ο λαός θα είναι αυτός που θα ξυπνήσει τον γίγαντα. Η ημέρα έφτασε αδέρφια, και είναι ο καιρός που εμείς το αίμα και η καρδιά του ΠΑΟΚ θα δώσουμε κίνηση στον γίγαντα, να τον ξυπνήσουμε από αυτό τον 25ετη του ύπνο και να ξεκινήσει την ξέφρενη πορεία του προς την κορυφή…»

Επίσης ο υπογράφων επίσης έγραφε: «ΑΡΧΗΓΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ! ΕΝΩΣΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΩΣΕΙΣ, ΝΑ ΤΟΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ! Ο ΚΟΙΜΩΜΕΝΟΣ ΓΙΓΑΝΤΑΣ : Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.... ΞΥΠΝΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ!

Αυτά πριν δύο περίπου χρόνια. Και ο κόσμος όμως όντως στήριξε! Αυτές τις ημέρες όμως αυτός που θέλει να κρυφτεί είμαι εγώ…

Διότι αν «ο ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ είναι ο μοναδικός επενδυτής», όπως έχει πει κατ’ επανάληψη ο Ζαγοράκης, τότε τώρα στο θέμα των μετοχών ,πήραμε τον ρόλο αυτών που βρίζαμε.

Και αν υπήρχε… ΛΑΟΣ να… κρίνει τον ΛΑΟ ίσως να φώναζε:

«Θόδωρε δώσε ονόματα…!»

Υγ: Η ΑΜΚ δεν τελείωσε. Μην γίνεις σαν αυτούς που μίσησες. Όλους αυτούς που σε έδωσαν υποσχέσεις για βοήθεια προς σε αυτό που αγαπάς τόσο πολύ. Και τελικά σε κορόιδεψαν, σε πρόδωσαν…Πάρε τον ΠΑΟΚ στα χέρια σου!

Attachments: 3970047.jpg (48.0 Kb)
 
IN-PC Ενας Κοσμος Σε Ενα Site » Αθλητικα » Ελληνικό Πρωτάθλημα » «Θόδωρε δώσε ονόματα»!
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


| Copyright MyCorp © 2024 | Powered by uCoz |