Τρίτη, 23/04/24, 17:52:58
Main
Registration
Login
In-PC..Ο Σκοπος Μας Η Ευχαριστηση Σας
Welcome Guest | RSS

                                                                                                         
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
IN-PC Ενας Κοσμος Σε Ενα Site » Αθλητικα » Ελληνικό Πρωτάθλημα » Απαιτήσεις και πιστεύω
Απαιτήσεις και πιστεύω
alex11Date: Παρασκευή, 16/01/09, 21:19:30 | Message # 1
Gadgetakias
Group: Administrators
Messages: 121
Reputation: 5
Status: Offline
Το αποτέλεσμα με το συμπολίτη δεν ήταν αυτό που θέλαμε και αναμέναμε όλοι μας. Το πρωτάθλημα συνεχίζεται αυτήν την Κυριακή με τον σημαντικό αγώνα στην Τούμπα με τον Πανθρακικό.

Το ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.

Πριν τον αγώνα με τους ανύπαρκτους, η πόλη ζούσε στο ρυθμό της άνετης επικράτησης,της έυκολης νίκης και του διασυρμού του ρούλη στην κατάμεστη Τούμπα. Για πρώτη φορά σε αυτήν την «λόμπα» έπεσε διοίκηση και Σάντος και πριν απο έναν τέτοιο αγώνα δεν έγινε ανοιχτή προπόνηση, όπως είχε γίνει τα προηγούμενα δύο χρόνια στους αγώνες του πρωταθλήματος για να ανεβάσουμε το ηθικό των παικτών εν αντιθέση με τα ασπόνδυλα που πήγαν μέχρι και στο ξενοδοχείο τους. Αυτά που κάναμε δηλαδή εμείς στην στάση αυτοί τα κάνουν στο τέρμα.

Φυσικά το εξιλαστήριο θύμα του αποτελέσματος ήταν ο Σάντος, οι παίκτες και όχι εμείς. Εμείς άλλωστε δεν φταίμε ποτέ. Έχουμε το αλάνθαστο στην κερκίδα, όταν μιλάμε στα ράδια της πόλης και όταν γράφουμε στα φόρουμ ότι μας κατέβει. Ο Σάντος εκείνο, ο Αραμπατζής το άλλο, ο Βερόν σέρνεται και ο Μούσλι είναι μόνος του είναι οι πιό κλασσικές και γραφικές ατάκες που θα ακούσουμε και θα διαβάσουμε αυτές τις μέρες. ΠΑΟΚ είσαι έπρεπε να το πάρεις νταηλίκι, ο λαός μόνος του το έπαιρνε το ματς και άλλα πολλά που φυσικά καμία σχέση δεν έχουν με την πραγματικότητα.

Κανένας δεν θυμάται την πιο σοφή δήλωση του Κώστα Χαλκιά σε συνέντευξη του το Σεπτέμβριο. Είχε δηλώσει ότι η αλαζονεία ήταν ένας απο τους λόγους που έφυγε απο το συμπολίτη. Αυτό παρατηρείται φέτος στις τάξεις των οπαδών μας.

Απο το πουθενά ζητάμε πρωτάθλημα και τσάμπιονς λίγκ, από την άλλη ζητάμε να κρεμάσουμε τον Σάντος γιατί είναι ηττοπαθής και δεν παίζει η ομάδα αλλά εντάξει μωρέ ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ θα την βρεις την άκρη.

Ο Ζήσης θέλει να φέρει παικταράδες. Ο Θοδωρής ψάχνει για χρήματα και ο Σάντος δεν μπορεί να βρεί παίκτη που να μήν υποφέρει από τραυματισμούς. Σε όλα αυτά να βάλουμε μέσα και την απειθαρχία κάποιων που την είδαν ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ εντελώς το καράβι πήρε λάθος δρόμο χωρίς να το πάρει χαμπάρι κανένας μας. Δυστυχώς ήρθε η ισοπαλία με το ρούλη, η απειθαρχία του Κοντρέρας στο ματς της αθήνας και η κακή εμφάνιση με τις Σέρρες για να χτυπήσει το καμπανάκι ότι υπάρχει πρόβλημα αγωνιστικό αλλά και πειθαρχικό. Ο Θοδωρής την ψάχνει για να βρεί λύσεις. Το ίδιο κάνει και ο Ζήσης και ο Σάντος για να βρουν τη φόρμουλα να γίνει η ομάδα ανταγωνιστική για να πετύχει το φετινό της στόχο που είναι το Ουέφα,είτε το θέλετε μερικοί είτε όχι αυτός είναι ο στόχος.

Επειδή έχετε αναλωθεί στο θέμα Σάντος αρκετά, για το αν κάνει ή όχι για τον ΠΑΟΚ που θέλουμε όλοι μας, ο Σάντος θα βγάλει την χρονιά ότι και να γίνει όσο και να χτυπιέστε και χτυπιόμαστε. Άν ο Σάντος δεν βγάλει την ομάδα Ουέφα με αυτό το υλικό και την κατάμεστη τούμπα τότε ίσως να τεθεί θέμα απομάκρυνσης του. Προς το παρόν καλό είναι να αναλωθείτε και να ψαχτείτε αναμεταξύ σας για την συμπεριφορά ΟΛΩΝ μας μέσα στην τούμπα και το θέμα μετοχών και όχι για το πώς κοουτσάρει την ομάδα ο προπονητής και τι παίκτες φέρνει ο Ζήσης.

Ξεκινώντας απο τον αριθμό των μετόχων, κοιτάζω τον αριθμό τον μετόχων και όχι το ποσό, βλέπουμε ότι αυτό δεν ξεπερνάει κάν το ¼ των διαρκείας μας φέτος. Προφανώς η διαδικασία είναι δύσκολη να πάρουμε μετοχές γιατί θέλει να στηθούμε στην δήθεν ουρά να φέρουμε τα δήθεν δικαιολογητικά και ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ. Στην ανάλογη περίπτωση όμως το καλοκαίρι που έπρεπε να στηθούμε με τις ώρες στην κυριολεξία για να πάρουμε διαρκείας αφήσαμε τις δουλειές μας για να πάρουμε διαρκείας είμασταν εκεί σούζα, ευγενικοί με την τρίτη ηλικία, τα παιδάκια και τις γυναίκες που βλέπαμε να παίρνουν διαρκείας. Τώρα έρχονται γυναίκες στο γήπεδο και πουλάμε τρέλα και ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ και μερικοί ξενερώνουν την ίδια στιγμή που οι φίλοι τους γεμίζουν τους καναπέδες και τα σπορ καφέ για να δούνε ΠΑΟΚ!

Την ίδια ώρα κάποιοι μάγκες πετάνε μπουκάλια αλλά έχουν την απαίτηση να παίξει ο ΠΑΟΚ μπάλα. Έχουν οι ίδιοι την απαίτηση να δούν μεγάλους παίκτες στην Τούμπα και φυσικά τίτλους. Κύριοι με τέτοιες συνθήκες δεν έρχονται παικταράδες στην Τούμπα. Δεν έρχονται οι τίτλοι με τη βία και το μπουκάλι στο κόρνερ ούτε και με την κερκίδα μούγγα για 20 λεπτά όταν το σκόρ είναι 0-0. Δεν θα μείνει ο Θοδωρής και ο Ποικιλίδης στον ΠΑΟΚ για να νταντεύουν εσάς και τους γύρω σας. Υπάρχουν 1 εκατομύριο θέματα που χρήζουν μεγαλύτερης προσοχής απο το κάθε μαλακισμένο που κάνει την πιό θρυλική κερκίδα της Ελλάδας και μία απο της πιό καυτές της Ευρώπης κολοχανίο γιατί ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ. Κάθε Πέμπτη γίνονται συναντήσεις με τους συνδέσμους. Μπήκαν τα τουρνικέ και στην 4 δημιουργείται το έλα να δείς αλλά ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ.

Στο τέλος μας φταίει ο Σάντος,ο Μπαλάφας,ο καντινιέρης,η μπουτίκ,η ποιότητα του τερέν και το χρώμα της φανέλας του Χαλκιά αλλά είπαμε…ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ.

Υπάρχει ένας δρόμος αυτήν την στιγμή για την επιτυχία. Δίνουμε τέλος στην αλαζονεία σαν οπαδοί. Συμπεριφερόμαστε στη Τούμπα όπως αρμόζει χωρίς έκτροπα και σταματάμε την μίρλα όπου βρεθούμε και σταθούμε. Η αγορά των μετοχών είναι το μεγάλο στοίχημα και πρέπει να συμετάσχουμε. Η διοίκηση το καθήκον της θα το κάνει με τις μεταγραφές όπως και με τα θέματα πειθαρχίας και μας έχει δέιξει και στο παρελθόν ότι γνωρίζει και ξέρει να βρίσκει λύσεις.

Attachments: 7456343.jpg (55.8 Kb)
 
IN-PC Ενας Κοσμος Σε Ενα Site » Αθλητικα » Ελληνικό Πρωτάθλημα » Απαιτήσεις και πιστεύω
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


| Copyright MyCorp © 2024 | Powered by uCoz |