Πέμπτη, 25/04/24, 11:45:40
Main
Registration
Login
In-PC..Ο Σκοπος Μας Η Ευχαριστηση Σας
Welcome Guest | RSS

                                                                                                         
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
IN-PC Ενας Κοσμος Σε Ενα Site » Αθλητικα » Ελληνικό Πρωτάθλημα » Σταματόπουλος: "Πεντάδα και κύπελλο" (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ)
Σταματόπουλος: "Πεντάδα και κύπελλο"
kyrias4Date: Κυριακή, 11/01/09, 22:40:57 | Message # 1
Admin
Group: Administrators
Messages: 253
Reputation: 0
Status: Offline

Σταματόπουλος: "Πεντάδα και κύπελλο"
Οι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου πανηγυρίζουν το γκολ του Κουμορτζί Ο Πανιώνιος συνεχίζει να παραμένει αήττητος με τον Γιώτη Σταματόπουλο στον πάγκο του. Πλέον η ομάδα της Νέας Σμύρνης φλερτάρει με την πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος, ενώ συνεχίζει και στο κύπελλο, όπου έχει τις δυνατότητες να φτάσει ψηλά. Ο τεχνικός των "κυανέρυθρων", έθεσε τους στόχους.

Ο Γιώτης Σταματόπουλος, μίλησε στον "Arren-a 89,2" και φυσικά αρχικά αναφέρθηκε στο... αήττητο σερί: "Είμαστε όλοι ικανοποιημένοι για την κατάσταση που βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή. Σίγουρα οι συνθήκες όταν ανέλαβα πρώτος προπονητής στην ομάδα δεν ήταν οι καλύτερες, αλλά έχω ξαναπεί ότι από τότε που ξεκίνησα την καριέρα μου ήταν να φτάσω κάποια στιγμή σε αυτό το επίπεδο.
Όταν ξεκινήσαμε αυτή την προσπάθεια πριν από ένα μήνα, βλέπαμε από παιχνίδι σε παιχνίδι και δεν κοιτούσαμε τόσο μακριά, αφού θέλαμε να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα. Αυτό, ευτυχώς, το καταφέραμε και τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια και έδειξαν την πραγματική τους ποιότητα. Αυτός, άλλωστε, ήταν ο στόχος και από το καλοκαίρι, πιστεύουμε όλοι σε αυτή την ομάδα και είμαστε πολύ χαρούμενοι για την πορεία της".

Ο Πανιώνος δείχνει αλλαγμένος από την στιγμή που τον ανέλαβε ο Γιώτης Σταματόπουλος. Ο ίδιος πάντως δεν έχει την ίδια άποψη: "Το τι άλλαξε ο Σταματόπουλος, θα πρέπει να ρωτήσετε τα παιδιά. Δεν πιστεύω ότι έχω αλλάξει πολλά πράγματα, γιατί βρίσκομαι στην ομάδα τρία χρόνια. Τα παιδιά είναι πάνω κάτω τα ίδια και αυτό που πιστεύω είναι ότι με τα τελευταία αποτελέσματα έχουμε βρει την ηρεμία μας, υπάρχει ένα οικογενειακό κλίμα και ένα δέσιμο στην ομάδα, σε σημείο που να τρέχει ο ένας για τον άλλο και να βοηθάει ο ένας τον άλλο. Βγαίνει μια θετική ενέργεια και υπάρχει πίστη για το θετικό αποτέλεσμα και πιστεύω ότι αυτό είναι που μας κρατάει".

Πάντως δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στον τρόπο που πανηγυρίζει η ομάδα του, καθώς όλοι οι παίκτες σε κάθε γκολ, μαζεύονται στον πάγκο: "Αυτό είναι συγκινητικό και για μένα και για το τεχνικό τιμ, αλλά και για τον κόσμο. Είναι ο καλύτερος τρόπος να φανεί προς τα έξω ότι όλοι παλεύουμε για τον ίδιο στόχο.
Οτι, όλοι ενωμένοι, θέλουμε να τα δίνουμε όλα στον αγωνιστικό χώρο και αυτό θέλουμε να το βλέπει και ο κόσμος. Θέλουμε να μας πιστεύει ο κόσμος και όταν έρχεται να μας δει είτε εντός είτε εκτός έδρας, να γυρίζει στο σπίτι του χαρούμενος. Πιστεύω ότι αυτό το έχουμε καταφέρει και αυτό είναι που θέλουμε να δείξουμε".

Οσο για τους στόχους: "Δεν έχει αλλάξει τίποτε από αυτά που έχουμε πει. Θέλουμε να επαναλάβουμε την επιτυχία των τελευταίων δύο χρόνων, να μπούμε στην πρώτη πεντάδα, να παίξουμε στα play off και να πάρουμε μια θέση για την Ευρώπη. Γι αυτόν τον στόχο παλεύουμε και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε.
Επιπλέον να καταφέρουμε φέτος να φτάσουμε όσο γίνεται πιο μακριά στο Κύπελλο. Κι επειδή ο Πανιώνιος έχει ποιότητα ομάδα που της αξίζει να πετύχει κάτι σπουδαίο σε μια διοργάνωση, να φτάσει όσο γίνεται πιο μακριά, αυτός είναι ο στόχος μας, εκτός από το να τερματίσουμε στην πρώτη πεντάδα".

Στον μεταγραφικό τομέα, αναφορές από την Ουρουγουάη θέλουν τον Πανιώνιο να ενδιαφέρεται για τον Περές της Πενιαρόλ. Οπως αναφέρουν οι συμπατριώτες του, έχει δεχτεί κρούση από τον Αλβαρο Ρεκόμπα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις.

Ο Πέρες έχει γεννηθεί στις 20 Σεπτεμβρίου του 1976, έχει ύψος 1,75 μ. και έχει αγωνιστεί επίσης στις Σεντράλ Εσπανιόλ, Βίγια Εσπανιόλα, Νασιονάλ, Ντεφενσόρ, Φένιξ (Ουρουγουάης), Ροστόφ (έμεινε τρία χρόνια στη Ρωσία), Ράμπλα.
(11/1 18:53)

Attachments: 7109294.jpg (9.9 Kb) · 3119004.jpg (39.2 Kb) · 2853381.jpg (27.7 Kb) · 9701609.jpg (40.5 Kb)
 
IN-PC Ενας Κοσμος Σε Ενα Site » Αθλητικα » Ελληνικό Πρωτάθλημα » Σταματόπουλος: "Πεντάδα και κύπελλο" (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


| Copyright MyCorp © 2024 | Powered by uCoz |