Παρασκευή, 19/04/24, 05:32:30
Main
Registration
Login
In-PC..Ο Σκοπος Μας Η Ευχαριστηση Σας
Welcome Guest | RSS

                                                                                                         
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
IN-PC Ενας Κοσμος Σε Ενα Site » Αθλητικα » Ελληνικό Πρωτάθλημα » AEK-"Κανένα όφελος Νοτιά από το προπονητικό κέντρο"
AEK-"Κανένα όφελος Νοτιά από το προπονητικό κέντρο"
JuVe913Date: Σάββατο, 10/01/09, 13:08:50 | Message # 1
Group: Removed





Σε διάψευση δημοσιευμάτων σχετικά με την αγορά και τη μίσθωση του υπό ανέγερση προπονητικού κέντρου στην περιοχή των Σπάτων προχώρησε η ΠΑΕ ΑΕΚ, υποστηρίζοντας πως οΝίκος Νοτιάς δεν έχει ίδιον όφελος.

Το σχετικό κείμενο ανέφερε:

"Αναφορικά με όλα τα αναληθή που γράφονται και ακούγονται για το προπονητικό κέντρο του συλλόγου στα Σπάτα, η ΠΑΕ δηλώνει τα ακόλουθα:

1) Η αγορά της έκτασης πραγματοποιήθηκε από εταιρεία συμφερόντων του κ. Νίκου Νοτιά, την "Αθλητικές Εγκαταστάσεις ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ Α.Ε", σε τιμή που ο ίδιος έκρινε συμφέρουσα και μεταξύ εκτάσεων που εξετάστηκαν μετά από πολύμηνη έρευνα ως διαθέσιμες

2) Η ΠΑΕ δεν έχει καταβάλει ούτε ένα ευρώ και ο κ. Νίκος Νοτιάς δεν θα έχει κανένα προσωπικό όφελος από την μίσθωση προς την ΠΑΕ ΑΕΚ και τη λειτουργία του προπονητικού κέντρου.

3) Η επένδυση για την αγορά και την ανάπτυξη του προπονητικού κέντρου δεν έγινε ευθέως από την ΠΑΕ ΑΕΚ, δεδομένων των διατάξεων της νομοθεσίας περί ΠΑΕ, η οποία περιορίζει τη δραστηριότητά τους αποκλειστικά και μόνο στη διοργάνωση ποδοσφαιρικών αγώνων. Κρίθηκε μάλιστα ως η ιδανική λύση για το συμφέρον του συλλόγου το προπονητικό κέντρο να βρίσκεται στην ιδιοκτησία του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ώστε να είναι διασφαλισμένη η χρήση του από την ομάδα.

4) Στο μνημόνιο των βασικών όρων και της πρόθεσης συνεργασίας που έχει καταρτιστεί ανάμεσα στην ΠΑΕ και την εταιρεία "Αθλητικές Εγκαταστάσεις ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ Α.Ε" προβλέπεται ρητά ότι το ετήσιο μίσθωμα του προπονητικού κέντρου θα είναι αντίστοιχο με το ετήσιο ενοίκιο και το κόστος συντήρησης και λειτουργίας που πληρώνει η ΠΑΕ στους Θρακομακεδόνες, δηλαδή 312.000 ευρώ το χρόνο. Φυσικά, γίνεται αντιληπτό ότι το μίσθωμα αυτό είναι συμβολικό και δεν καλύπτει τα ετήσια λειτουργικά έξοδα ενός υπερσύγχρονου προπονητικού κέντρου, το οποίο θα στοιχίσει πάνω από 15 εκατομμύρια ευρώ και που στόχος της ΠΑΕ είναι να λειτουργεί αυτόνομα.

Η ΠΑΕ δεν θα διαθέτει ούτε ένα ευρώ παραπάνω από το καθορισμένο μίσθωμα και η ομάδα θα προπονείται σε ένα άρτιο προπονητικό κέντρο αντί των τωρινών εγκαταστάσεων. Τα υπέρ του μισθώματος έξοδα που απαιτούνται για τη δημιουργία και λειτουργία του προπονητικού κέντρου θα καλύπτονται και από συμβάσεις χορηγίας τις οποίες θα συνάψει η εταιρεία "Αθλητικές Εγκαταστάσεις ΜΕΣΟΓΑΙΑ Α.Ε" με την αρωγή και την εμπειρία των στελεχών της ΠΑΕ.

Όπως έχουμε πει η πορεία των έργων του προπονητικού κέντρου εξελίσσεται σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα και με βάση τις εκτιμήσεις, η ομάδα θα μπορεί να το χρησιμοποιεί από το καλοκαίρι. Είναι καιρός να αφήσουμε στην άκρη την καχυποψία για ένα έργο τεράστιας σημασίας για την εξέλιξη και το μέλλον της ομάδας. Ένα έργο που αποτελεί ίσως τη σημαντικότερη επένδυση που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια στην ΑΕΚ και βασική προϋπόθεση για μια σύγχρονη και ανταγωνιστική ομάδα".

 
IN-PC Ενας Κοσμος Σε Ενα Site » Αθλητικα » Ελληνικό Πρωτάθλημα » AEK-"Κανένα όφελος Νοτιά από το προπονητικό κέντρο"
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


| Copyright MyCorp © 2024 | Powered by uCoz |