Σάββατο, 20/04/24, 12:56:46
Main
Registration
Login
In-PC..Ο Σκοπος Μας Η Ευχαριστηση Σας
Welcome Guest | RSS

                                                                                                         
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
IN-PC Ενας Κοσμος Σε Ενα Site » Αθλητικα » Ελληνικό Πρωτάθλημα » ΠΑΟΚ-ΟΦΗ 2-0
ΠΑΟΚ-ΟΦΗ 2-0
kyrias4Date: Δευτέρα, 05/01/09, 02:22:45 | Message # 1
Admin
Group: Administrators
Messages: 253
Reputation: 0
Status: Offline
Ο ΠΑΟΚ επικράτησε του ΟΦΗ με 2-0 στην Τούμπα και διατηρήθηκε έξι βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο, Ολυμπιακό.

Ο "δικέφαλος" του βορρά ξεκίνησε με το... δεξί το 2009 και τον δεύτερο γύρο και με τα γκολ των Ζλάταν Μουσλίμοβιτς στο 34' και Βλάνταν Ίβιτς στο 42' επέστρεψε στις νίκες έπειτα από την απώλεια στις Σέρρες.

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ έδωσε και πάλι βροντερό παρών και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας τους επιβράβευσαν με μία ακόμη πολύ καλή εμφάνιση, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, στο οποίο ουσιαστικά "καθάρισαν" τον αγώνα.

Μουσλίμοβιτς και Ίβιτς ήταν οι κορυφαίοι του αγώνα, ενώ ο πρώτος επέστρεψε έπειτα από τον τραυματισμό του 40 μέρες νωρίτερα. Επιστροφή από τραυματισμό έκανε και ο Βιεϊρίνια, ο οποίος είχε τεθεί νοκ-άουτ 99 μέρες πριν από το τάκλιν του Βιτόλο στο ντέρμπι με τον Άρη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΠΑΟΚ (Φερνάντο Σάντος): Χαλκιάς, Σνάουτσνερ, Μάρκος Αντόνιο, Κοντρέρας, Δάρλας, Βερόν, Ίβιτς (74' Μπαλάφας), Λάκης (76' Βιεϊρίνια), Κωνσταντινίδης, Μπακαγιόκο, Μουσλίμοβιτς (82' Αναστασάκος).
ΟΦΗ (Γιάννης Ματζουράκης): Μάλαρτζ, Μανούσος (82' Κοστόφκι), Μπαρκαουάν, Ισά, Κουνενάκης, Ταραλίδης, Σίμιτς (71' Δημούτσος), Πόποβιτς (71' Αρβανίτης), Σταυρακάκης, Σφακιανάκης, Ν'Ντόι.
Διαιτητής: Πολατιάν (Πέλλας)
Βοηθοί: Τρύφωνας (Κέρκυρας), Γκάγκας (Λάρισας)
Κίτρινες Κάρτες: Δάρλας, Κοντρέρας / Σφακιανάκης, Ισά Με μια ματιά
Ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και αφού είχε κάποιες καλές στιγμές με τους Μπακαγιόκο, Μουσλίμοβιτς και Κωνσταντινίδη, έχασε την πρώτη πολύ μεγάλη ευκαιρία του αγώνα στο 16' με τον Βασίλη Λάκη.

Ο μέσος του "δικεφάλου" βρέθηκε μόνος του απέναντι στο Μάλαρτζ έπειτα από την σέντρα του Μουσλίμοβιτς, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ από το διαγώνιο πλασέ του.

Στο 24' ο Γιάννης Ταραλίδης βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή του ΠΑΟΚ, έπιασε το σουτ, όμως ο Κώστας Χαλκιάς απέκρουσε, έτσι οι Κρητικοί... ισοφάρισαν τις καλές ευκαιρίες.

Τρία λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Σνάουτσνερ, ο οποίος προωθήθηκε, έκανε την σέντρα-σουτ από δεξιά και η μπάλα χτύπησε στην συμβολή.

Ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς έβαλε "φωτιά" στην σχεδόν γεμάτη τούμπα στο 34', ανοίγοντας το σκορ για τον ΠΑΟΚ με εξαιρετικό σουτ από το ύψος της περιοχής, έπειτα από την πάσα του Κωνταντινίδη. Το γκολ πάντως δεν θα έπρεπε να μετρήσει, καθώς στο ξεκίνημα της φάσης ο Κωνταντινίδης ήταν σε θέση οφ-σάιντ όταν τροφοδοτήθηκε από τον Μπακαγιόκο.

Στο 42' ο Βλάνταν Ίβιτς διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων με κοντινό πλασέ, έπειτα από την σέντρα του Λάκη από δεξιά και την πάσα του Μπακαγιόκο. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για οφ-σάιντ του Σέρβου, αλλά αυτήν την φορά δεν είχαν δίκαιο, καθώς ο σκόρερ καλυπτώταν όταν του έκανε την πάσα ο Αφρικανός.

Η πρώτη καλή στιγμή στο δεύτερο μέρος είχε πρωταγωνιστές τους σκόρερ, καθώς στο 52' ο Ίβιτς έκανε εξαιρετική πάσα στον Μουσλίμοβιτς και το πλασέ του τελευταίου απέκρουσε ο Μάλαρτζ.

Ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να είχε πετύχει πολύ περισσότερα τέρματα, καθώς είχε εν συνεχεία αρκετές ευκαιρίες, κυρίως με τον Μουσλίμοβιτς. Ο Σέρβος απείλησε τουλάχιστον ακόμη τρεις φορές, αλλά τις δύο από αυτές του είπε "όχι" ο Μάλαρτζ, όπως έκανε και στο 79' στο σουτ του Μπακαγιόκο, αλλά και στην εκτέλεση φάουλ του Βιεϊρίνια στο 86'. Συνέντευξη Τύπου
Του Πάρη Τσελεπίδη

Φερνάντο Σάντος (προπονητής ΠΑΟΚ): "Εκτιμώ ότι ήμασταν καλύτεροι ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο και πετύχαμε μια νίκη που είναι σημαντική ως η πρώτη για το νέο έτος. Νομίζω ότι είχαμε κάποια διαστήματα που παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και κάποια άλλα που δεν ήμασταν καλοί. Στο δεύτερο ημίχρονο είδαμε καλά πράγματα όπως ο ΠΑΟΚ να κρατάει τη μπάλα στα πόδια του και να δημιουργεί ευκαιρίες και δείξαμε ότι η ομάδα είναι πιο ώριμη κι αυτό είναι που μου άρεσε περισσότερο".

Για τον Ζλάταν Μουσλίμοβιτς: "Γι' αυτό έγινε αυτή η μεταγραφή, είναι σημαντικός ποδοσφαιριστής για την ομάδα έχει έναν τρόπο που αγωνίζεται που είναι πολύ καλός και με το πάθος που επιδεικνύει και το συνεχές τρέξιμο βοηθάει και τους άλλους ποδοσφαιριστές. Και ο Αναστασάκος όσα παιχνίδια έπαιξε, έπαιξε πολύ καλά. Επιβεβαιώνεται ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι σημαντικοί".

Αναφορικά με την επιστροφή του Βιεϊρίνια: "Ο Βιεϊρίνια αγωνίστηκε για κάποια λεπτά, έπαιξε καλά και χρειάζεται λεπτά συμμετοχής για να βρει ρυθμό και να κερδίσει αυτοπεποίθηση και να μην φοβάται. Οι ποδοσφαιριστές που έρχονται από χρόνιο τραυματισμό φοβούνται να πάνε στη μπάλα, αλλά ο Βιεϊρίνια δεν το έδειξε και είναι κάτι πολύ θετικό".

Για τις μεταγραφές που έγιναν: "Νομίζω ότι το επίπεδο του ΠΑΟΚ, μετά τις μεταγραφές, θα φανεί όταν όλοι θα είναι ετοιμοπόλεμοι. Θα μας κάνει μια ομάδα που κατεβαίνει στο γήπεδο για τη νίκη και θα δύσκολο για κάθε αντίπαλο να μας κερδίσει. Το ίδιο σημαντικό είναι να έχουμε όλους τους παίκτες στη διάθεσή μας, αλλά πιο σημαντικό είναι να συνεχίσουμε με την ίδια νοοτροπία και την ίδια διάθεση".

Για το ντέρμπι που ακολουθεί με την ΑΕΚ κι αν είναι ιδιαίτερο για τον ίδιο: "Για μένα προσωπικά όχι δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, απλά ένας αγώνας πρωταθλήματος. Είναι γνωστός ο σεβασμός που τρέφω για την ΑΕΚ. Θα πάμε για να κοιτάξουμε την ΑΕΚ στα μάτια με τον τρόπο που κάνουμε σε όλα τα παιχνίδια μέχρι τώρα".

Γιάννης Μαντζουράκης (προπονητής ΟΦΗ): "Κάναμε καλό πρώτο ημίχρονο και είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα μου. Εκεί θα μπορούσαμε να ζητήσουμε και κέρδος, στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος και έφθασε δίκαια στη νίκη.

Δεν είχαμε τα ψυχικά αποθέματα αφού δεν σκοράραμε και αυτό μέτρησε στο δεύτερο ημίχρονο. Ο ΠΑΟΚ φέτος είναι πολύ καλύτερος από τα προηγούμενα χρόνια, είναι πολύ δυνατός στην έδρα του, έχει πολύ μεγάλη βοήθεια από τον κόσμο και αυτή η δυναμική είχε χρόνια να εμφανιστεί. Είναι ένα παλιό κουστούμι που το είχε ο ΠΑΟΚ πριν χρόνια και το έχει βγάλει από το καθαριστήριο.

Ήταν δύσκολα και παραμένουν δύσκολα τα πράγματα για τον ΟΦΗ. Είναι η αρχή του δευτέρου ημιχρόνου και η μόνη σκέψη που πρέπει να έχουμε είναι να παλέψουμε και να εκμεταλλευτούμε το πρόγραμμά μας".

Αναφορικά με τα σενάρια για την Ραπίντ: "Υπάρχει θέμα με Ραπίντ. Έχω αρνηθεί να κάνω κουβέντα και τους είπα ότι έχω συμβόλαιο". Όλα τα λεφτά...
Ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, ο οποίος με την επιστροφή του έπειτα από τον τραυματισμό του απέδειξε και πάλι πόσο σπουδαίος στράικερ είναι.

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ, καθώς 15.000 φίλαθλοι ήταν στην Τούμπα, παρά το τσουχτερό κρύο και δημιούργησαν εξαιρετική ατμόσφαιρα. Ας ξεχάσουμε καλύτερα...
Γενικότερα την εμφάνιση του ΟΦΗ που δεν μπόρεσε να πιέσει τον ΠΑΟΚ και να του δημιουργήσει προβλήματα.

Attachments: 1858631.jpg (43.2 Kb)
 
IN-PC Ενας Κοσμος Σε Ενα Site » Αθλητικα » Ελληνικό Πρωτάθλημα » ΠΑΟΚ-ΟΦΗ 2-0
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


| Copyright MyCorp © 2024 | Powered by uCoz |