Παρασκευή, 29/03/24, 08:59:20
Main
Registration
Login
In-PC..Ο Σκοπος Μας Η Ευχαριστηση Σας
Welcome Guest | RSS

                                                                                                         
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
IN-PC Ενας Κοσμος Σε Ενα Site » Αθλητικα » Ελληνικό Πρωτάθλημα » AEK-Χειμερινά... ψώνια
AEK-Χειμερινά... ψώνια
JuVe913Date: Σάββατο, 27/12/08, 21:05:36 | Message # 1
Group: Removed





Η Ένωση χρειάζεται μεταγραφική ενίσχυση για να μπορέσει να... σηκώσει κεφάλι. Το πρώτο μισό του πρωταθλήματος έφυγε και ο δικέφαλος της Αθήνας έσπασε αρνητικά ρεκόρ αλλά για του φίλους της ομάδας το σημαντικότερο είναι η εικόνα που παρουσιάζουν οι κιτρινόμαυροι στον αγωνιστικό χώρο. Άλλωστε οι ΑΕΚτζήδες πάντα ήθελαν να βλέπουν καλή μπάλα και μετά τίτλους.

Μετά από 15 αγωνιστικές με αλλαγές σε διοικητικό και τεχνικό επίπεδο έφτασε ο Ιανουάριος για να γίνουν και αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό του συλλόγου. Οι μεταγραφές του καλοκαιριού αποδείχθηκαν "μικρές" για την ΑΕΚ και οι ελλείψεις είναι πάρα πολλές. Φυσικά η χειμερινή μεταγραφική περίοδος δεν ενδείκνυται για ριζικές αλλαγές αλλά... μπαλώματα σίγουρα μπορούν να γίνουν.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς από την πρώτη ημέρα της επιστροφής του κατάλαβε πως η ομάδα χωλαίνει σε συγκεκριμένες θέσεις και ζήτησε από την αρχή προσθήκες για να βελτιώσει την εικόνα της Ένωσης. Οι συζητήσεις με την διοίκηση έγιναν αν και αυτά που άκουσε ο Σερβοέλληνας τεχνικός δεν ήταν αυτά που επιθυμούσε να ακούσει αλλά τουλάχιστον φάνηκε η διάθεση να υπάρξει βοήθεια προς την ομάδα.

Το μπάτζετ είναι χαμηλό και ο Ιανουάριος είναι επικίνδυνος μήνας για μεταγραφές. Ο "Ντούσκο" είπε πως η ΑΕΚ έχει ήδη αργήσει και πλέον χρειάζεται μεγάλη προσοχή στις προσθήκες που θα γίνουν. Οι παίκτες που υπάρχουν τον Ιανουάριο δεν είναι λίγοι και οι πολύ καλοί κοστίζουν ακριβά.

Από τη σεζόν 2004-2005 η ΑΕΚ πάντα έκανε κάποιες έξτρα αγορές και το πρόσημο από τις επιλογές της είναι θετικό. Το ερώτημα είναι αν ο Μπάγεβιτς με τον Μανωλά καταφέρουν να κρατήσουν αυτή την... παράδοση των τελευταίων ετών και να βρουν τους ακραίους μπακ και τον χαφ που θα κάνει την διαφορά στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος.

 
JuVe913Date: Σάββατο, 27/12/08, 21:05:43 | Message # 2
Group: Removed





Ζούλιο Σέζαρ:

Ο Βραζιλιάνος ήρθε στην ΑΕΚ ως ένα αριστερό χαφ που θα μπορούσε να είναι και επιθετικός όταν χρειαστεί. Ο ίδιος άκουσε πολλά τόσο από τον Τύπο όσο και από την κιτρινόμαυρη εξέδρα αλλά το πέρασμά του από την Ελλάδα και την Ένωση είναι θετικό. Άλλωστε από την εποχή του η ΑΕΚ δεν έχει βρει τον άνθρωπό της για το αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής. Ο... καίσαρας για τα χρήματα που δαπανήθηκαν απέδωσε το maximum. Δύσκολα μπορεί να βρει κάποιος έναν ποδοσφαιριστή σαν Τον Ζούλιο Σέζαρ με τα ίδια λεφτά και τη ίδια προσφορά. Ο Βραζιλιάνος βοήθησε με πολύτιμα γκολ αν και του χρεώθηκαν πολλές περιττές ενέργειες που σπαταλούσαν επιθέσεις της Ένωσης. Τέλος, δεν θα πρέπει να ξεχαστεί πως από το δικό του αριστερό πόδι έφυγε η μπάλα για τα δίχτυα της Μίλαν στο ΟΑΚΑ σε μία από τι μεγαλύτερες αν όχι τη μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία της ομάδας στα Ευρωπαϊκά σαλόνια.

Βλάνταν Ίβιτς:

Ο αδερφός του Ίλια Ίβτς θα ήθελε να είναι τώρα στην ΑΕΚ καθώς ο Ντούσαν Μπάγεβιτς τον εκτιμούσε από παλιά σαν παίκτη. Δυστυχώς για τον ίδιο η έλευσή του στην ΑΕΚ και μετέπειτα παραμονή του συνδέθηκε με τον αδερφό του και αυτό μόνο καλό δεν του έκανε στη χώρα που ψάχνει πάντα για διαπλοκές και ίντριγκες. Ο Ίβιτς δεν μάγεψε, δεν βρήκε σταθερό σημείο αναφοράς στην κιτρινόμαυρη ενδεκάδα αλλά η παραμονή του και η προσφορά του με τον δικέφαλο στο στήθος δεν μπορεί να κριθεί αρνητική. Πολύ καλό πόδι και εξαιρετική για την θέση του αίσθηση του γκολ. Αυτά ήταν τα δύο μεγάλα ατού μικρού Ίβιτς. Στο Άρη μετέπειτα απέδειξε πως ίσως κάποιοι δεν τον εκμεταλλεύθηκαν όπως θα έπρεπε.

Παντελής Καπετάνος:

Τον Ιανουάριο του 2006 έπειτα απο 3,5 χρόνια στον Ηρακλή μετακινήθηκε στην ΑΕΚ χωρίς όμως να καταφέρει να κάνει αισθητή την παρουσία του και να κερδίσει θέση στη βασική ενδεκάδα,με αποτέλεσμα να αποδεσμευτεί από την ΑΕΚ τον Ιούλιο του 2008 και να συνεχίσει την καριέρα του στην ρουμανική Στεάουα Βουκουρεστίου. Σε 28 συμμετοχές κατάφερε να βρει δίχτυα μόλις 5 φορές και αυτό τα λέει όλα για ένα επιθετικό που ανάγκασε την εξέδρα να φωνάζει το όνομά του με το σύνθημα: "Βάλε ένα γκολ και ας πεθάνω, Καπετάνο".

Παντελής Καφές:

Τη σεζόν 2006-2007 η Ένωση προχώρησε στην απόκτηση του Παντελή Καφέ. Ο μέσος του Ολυμπιακού είχε προτάσεις από Ιταλία και τον ΠΑΟΚ αλλά αυτή της ΑΕΚ τον έκανε να βρεθεί στους Θρακομακεδόνες. Ο Ριβάλντο πάντα πίστευε στις δυνατότητές του και αυτός ήταν ένας από το λόγους που ήρθε στην Ένωση. Ο Έλληνας χαφ μπορεί να μην είναι αμυντικό χαφ, μπορεί να μην είναι επιτελικό χαφ ή παίκτης γραμμής αλλά έχει βοηθήσει την ΑΕΚ όπου του έχει ζητηθεί και όποτε του έχει ζητηθεί. Η παρουσία του δεν κρίνεται αρνητική ενώ δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως φέτος κλήθηκε να παίξει και ως δεξί χαφ! Είναι παίκτης με καλή τεχνική κατάρτιση αλλά στερείται δύναμης.

Εντίνιο:

Την τελευταία χειμερινή μεταγραφική περίοδο η ΑΕΚ απέκτησε έναν ποδοσφαιριστή που ένα χρόνο μετά είναι στην επικαιρότητα των κιτρινόμαυρων θεμάτων και στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων. Αυτό από μόνο του δείχνει πως η κίνηση για την απόκτηση του Εντίνιο και μάλιστα με τόσα λίγα λεφτά ήταν άκρως επιτυχημένη. Δεν βρήκε θέση βασικού αλλά η προσφορά του είναι αδιαμφισβήτητα μεγάλη με σημαντικά τέρματα και ένα χαρακτήρα που ουδέποτε δημιούργησε προβλήματα

Καλόν:

Το μεταγραφικό "μπαμ" του Ιανουαρίου για την ΑΕΚ δεν απέδωσε τα αναμενόμενα αν και υπήρξαν παιχνίδι που βοήθησε. Το οικονομικό αλλά και ο χαρακτήρας του ήταν οι πιο σημαντικοί λόγοι της μη ανανέωσης της συνεργασίας του με την Ένωση μετά το καλοκαίρι. Ο Καλόν είναι ένα από τα μεγάλα ονόματα που πέρασαν από την ΑΕΚ σε μία περίοδο βέβαια που η καριέρα του έψαχνε τρόπο να πάρει πάλι την άνοδο μετά τον τραυματισμό. Η ποιότητά του, η ταχύτητά του και η τεχνική του κατάρτιση φάνηκαν αρκετές φορές στην Ελλάδα βοηθώντας την ΑΕΚ άλλα όχι τόσο ώστε να σβηστούν τα αρνητικά τη περίπτωσης του.

 
IN-PC Ενας Κοσμος Σε Ενα Site » Αθλητικα » Ελληνικό Πρωτάθλημα » AEK-Χειμερινά... ψώνια
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


| Copyright MyCorp © 2024 | Powered by uCoz |