Σάββατο, 20/04/24, 15:28:39
Main
Registration
Login
In-PC..Ο Σκοπος Μας Η Ευχαριστηση Σας
Welcome Guest | RSS

                                                                                                         
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
IN-PC Ενας Κοσμος Σε Ενα Site » Αθλητικα » Ελληνικό Πρωτάθλημα » Olympiakos-Ο Ντουντού θέλει να κάνει τρεμπλ
Olympiakos-Ο Ντουντού θέλει να κάνει τρεμπλ
JuVe913Date: Πέμπτη, 25/12/08, 21:50:49 | Message # 1
Group: Removed





Συνέντευξη στην εφημερίδα "Πρωταθλητής" παραχώρησε ο Ντουντού Σεαρένσε, ο οποίος αναφέρθηκε στη μέχρι τώρα θητεία του στον Ολυμπιακό, αλλά και τους φετινούς στόχους. Ο Βραζιλιάνος είναι αισιόδοξος και δεν κρύβει την επιθυμία του να κατακτήσει τόσο τους δύο τίτλους, όσο και το κύπελλο UEFA.

Τα σημαντικότερα σημεία της συνέντευξης:

"Είμαι πέντε μήνες εδώ και είμαι ευτυχισμένος στην Ελλάδα. Για μένα είναι δώρο θεού να παίζω στον Ολυμπιακό και θέλω να μείνω στην ομάδα όσο περισσότερο γίνεται. Δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από το να δουλεύω σωστά να γίνομαι καλύτερος και να βοηθάω την ομάδα μου να πετυχαίνει τους στόχους της. Εχω μάθει να ζω την πραγματικότητα. Η πραγματικότητα για εμένα είναι ο Ολυμπιακός. Δεν βλέπω τον Ολυμπιακό σαν σκαλοπάτι αλλά σαν ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα μου. Για μένα τα πάντα είναι ο Ολυμπιακός και γι` αυτόν θα τα δίνω όλα στον αγώνα. Ηρθα για να πανηγυρίσω τίτλους και για να βοηθήσω την ομάδα για να τα κερδίσει όλα".

"Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα. Εχω παραστάσεις και από άλλες ομάδες και μπορώ να διακρίνω ότι ο Ολυμπιακός έχει τη δυναμική να κάνει σπουδαία πράγματα. Αυτό που κυριαρχεί στην ομάδα είναι ότι σκέφτεται τη νίκη. Ξέρουμε ότι είμαστε ένα πολύ δυνατό σύνολο και μπορούμε να κάνουμε κάτι πολύ καλό στην Ευρώπη. Αν ο στόχος μας είναι το κύπελλο UEFA; Για εμένα η απάντηση είναι καταφατική. Αν δείξουμε την ίδια αποφασιστικότητα και την ίδια σοβαρότητα που δείξαμε με την Μπενφίκα και την Χέρτα στο δεύτερο ημίχρονο. Η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια είναι ιδανική. Είναι φοβεροί χαρακτήρες και σπουδαίοι ποδοσφαιριστές".

"Ο Βαλβέρδε μoυ θυμίζει βραζιλιάνο προπονητή με περισσότερο επιθετική νοοτροπία από τους συμπατριώτες μου. Και εγώ και οι συμπαίκτες μου είμαστε ικανοποιημένοι που τον έχουμε δίπλα μας. Νιώθουμε ότι κάθε μέρα μαθαίνουμε πράγματα δίπλα του και βλέπουμε όλοι μας βελτίωση στις προσωπικές μας επιδώσεις μέσα στο γήπεδο. Εγώ του χρωστάω πολλά. Μου δείχνει εμπιστοσύνη και με βοηθάει μέσα στο γήπεδο να γίνομαι καλύτερος και να προσφέρω όσα περισσότερα μπορώ στην ομάδα. Τον πιστεύουμε πολύ και ελπίζουμε να πανηγυρίσουμε τίτλους στο μέλλον".

"Το γήπεδο Καραϊσκάκη είναι εκπληκτικό γήπεδο. Πανέμορφο μέσα-έξω και πολύ ζεστό όταν είναι γεμάτο από φιλάθλους. Είναι πολύ σημαντικό για τον Ολυμπιακό αυτό το γήπεδο. Μέσα στο Καραϊσκάκη νιώθουμε ανίκητοι. Ο κόσμος μου έχει πει δεν μας ενδιαφέρει αν χάσουμε τον τίτλο, μονάχα τσακίστε τον Παναθηναϊκό".

"Είναι δυνατό πρωτάθλημα το ελληνικό. Δεν είναι εύκολο πράγμα να κατακτήσεις το πρωτάθλημα στην Ελλάδα. Δεν είναι Ισπανία ή Ιταλία έχει όμως ένα επίπεδο δυσκολίας. Εκτός έδρας δεν υπάρχει ματς που να πεις ότι έστω και στα χαρτιά είσαι φαβορί. Τι πρέπει να κάνουμε για να μην χάσουμε τον τίτλο; Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τους άλλους. Αν εμείς κερδίσουμε όλα τα ματς τότε δεν χάνουμε το πρωτάθλημα. Σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους μας γιατί γνωρίζουμε ότι στο ποδόσφαιρο δεν πρέπει να υποτιμάς κανέναν. Αν πανηγυρίσουμε τον τίτλο στο τέλος τότε θα πούμε ότι είμαστε οι καλύτεροι".

Attachments: 1934661.jpg (6.6 Kb)
 
IN-PC Ενας Κοσμος Σε Ενα Site » Αθλητικα » Ελληνικό Πρωτάθλημα » Olympiakos-Ο Ντουντού θέλει να κάνει τρεμπλ
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


| Copyright MyCorp © 2024 | Powered by uCoz |